Bol bebiş topiği

Rabbim hayırlısıyla verecektir inş uzme tatlı canını. Hangi ay bu ay olmaz diyip kafayı takmazsan o ay oluyor.

merhaba kızlar giremiyorum girsem de yazamıyorum.Ayşeye çok üzüldüm inş. hallederler.Ne sıkıntılar yaşıyor Allah yardımcısı olsun.Biz de ek gıdaya devam ediyoruz.Farklı neler verebilirim diye araştırıyorum bi yandan da.Hepinizi öptüm.Bebişleri de ayrıca:)

beni de aranıza kabul eder misiniz? gerçi hepiniz kavuşmuşsunuz bebeklerinize ama lütfen benim gibi henüz bebeği olmayanları da alın aranıza..dualar edin bizlere :) ben de 1,5 yıllık evliyim ve yaklaşık 5 aydır korunmuoruz..ama başarıya ulaşamadık henüz..lütfen dualarınıza beni de,benim gibi bebek bekleyen arkadaşları da ekleyin :)

selam arkadaşlar...
nasılsınız bakalım?

bu ara çok sakin kaldı topiğimiz
pek gelen giden yok

biz hamd olsun iyiyiz. Yusufcuğun 2 tane dişi var :)
gülünce dişleri çok sevimli görünüyor.
biraz zor olsa da dişler çıkmaya devam ediyor.
şimdilerde üstler kaşınıyor olsa gerek ki eline ne geçirse ısırıyor.
parmagımı hiç vermek istemiyorum. o yeni dişler öyle bir keskin oluyor ki anlatamam.

maşallah bebişler agu demeye,salyaları akıtmaya başlamışlar :)
zaman çok çabuk geçiyor.
her anlarının tadını çıkartmamız lazım.

hepinizi öpüyorum. Allah'a emanet olun

Sa. kızlar nasılsınz bir kaç gündür foruma giremedim
zaten çok girende olmamış umarım herşey yolundadır
bebeişlerimiz nasıl maşallah ne güzel büyüyorlar
bende her geçen gün biraz daha ağırlaşıyorum
şimdilerde varis çorabı giyiyorum oda beni çok bunaltıyor
bugünde zorla yataktan kalktım hazırlandım işe gitmek için yola koyulduk
meğer bugünde gebeler için idari izin varmış:))bilsem gitmezdim neyse artık bugun gönüllü işe gelmiş oldum
kızlar bende bu hafta sonu çantamı hazırlmak istiyorum
pijamalarımı geceliklerimi yıkadım hafta sonu ütüler çantaya yerleştiririm
bir adet pijama tkımı
bir adet gecelik
2 adet emzirme atleti
5 adet iç çamaşırı
hasta bezi
göğüs kremi
çorap
terlik
bunlar yeterlimi acaba eksik olan birşeyler var mı?

kizlar danismak istiorum size cadiozy ile gorusuoz bide sizden fikir alayim. 2.5aylik olduk. Bu zamana kadar saatte bir emip geceleri ise 2 kez 110-120 ml sagdigim anne sutunden iciyordu. 2 haftadir gunduz emme suresini 3-3.5 saate cikardi. 2gundur de geceleri uyandirmasan 7-8saat uyuyor beslenmeden. Biz 4saate beslemeye calisiyoruz almiyor ve 5saate anca 60ml zarzor icip uyuyor. Gunduz de 1er saat uyuyor. Gece beslenmeden durmasi normal mi?. Gece yemeyip uyursa zayiflar mi? Bir de cisli bez doluluk orani azaldi emme arasi acilinca. Onceden agir oluyordu bez. Kaka sayisi gunde 3-4.Fikriniz nedir?

Kizlar bana bir akil verin. Ezgi 3.5 aylik oldu ama su bir haftadir cok huysuz. Uyumak istemiyor agliyor surekli meme versem almiyor. Atesi yok kakasini yapiyor. Elleri surekli agzinda. Simdiden dis olur mu? Sasirdim ne yapicami. Evin icide dolanip duruyoruz. Nerde yanlis yapiyorum? Doktora mi gotursem?
Bu arada kalktiginda cok iyi sadece uyutmakta sorun.

Son düzenleme:

canim emin deilim ama gaz mi acab belli saatlerde aglarmis ya bebek. Dis 6ay civari mi baslar bilmiorum ama benimki bi sorunu olunca el agizda mesela uyku var tutmuo agizda. Bazen bas bazen yumruk hepsi. Acaba o da huzursuzlugu onla mi bastirio. Meme de artik eskisi gibi saf almiolar ben de kendi istemeden versem yunruk yapip kafayi cekior 2buklum duruo yani yemicem uyucam dio resmen biliosun bizimki artik 3-4saate anca istio zorla da olmuo zaten ilk zamanki saflik yok :)

Hoşgeldin canım... bende bir buçuk yıllık evliyim ben 9 - 10 ay kadar korunduk doktorlarada gittik bir şeyimiz yok çok şükür ama henüz birşey olmadı bu ay inşallah olur bebek isteyince sabırsız oluyor insan ama sen korundugun için bir süre zor oluyor yumurtalıklar biraz tembelleşiyor demişti bana doktorum 6 aydan sonra bir doktora gitmeni öneririm ben ama doktordan önce olur inşallah... ayrıca ilişki sırasında ayaklar yukarıda olacak benim öğrenmem biraz geç olmuştu

Anlamadim valla canim gaz mi dis mi? Gaz giderici icirdim popoyu yagladim. Bu yeni basladi biz gaz sorununu gecmistik kendi cikriyordu. Dun aksam bugun sabahtan beri durmuyor simdi uyaninca da susmadi. Agrikesici surup icirdim.3 saat oluyor hala emmedi emmek istemiyor.

Canim emmek istemediginde genelde agzinda pamukcuk oluyor.bi bak agzina bebisin?

teşekkür ederim canım :) ben de genel bi kontrole gittim kan tahlili vs için hiçbişi çıkmadı allaha şükür..kist vs de çıkmadı :) inşallah bu ay tutmuştur bebiş..

Kızlar nasılsınız..
Bu kan damlasını içince kızım kusup çıkartıyor. Vermesem kansızlık meydana gelir mi bilmiyorum. Ebe de kusması olursa vermeyi kes dedi. Peki vermeyi kesince bunun eksikliğini nasıl gidericem. Demek ki verilmese de olur gibi aklıma binbir türlü sor gelmeye başladı. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum.

canım diş çıkarıyo olmasın sakın,alt dişlerine baksana beyazlık felan varmı?bazı bebekler erken çıkarır tükürüğü ondan olabilir.
biz bunların harf seçimine tutulursak normal konuşmayı da unuturuz,düşünsene eşin arıyo ^ne yapıyosun canım dese^bizde agu mugu felan düşünemiyorum:)))
ezgi bebek kime benziyo,şimdi belirginleşmiştir kime benzediği,bu arada kaka düzeni nasıl,normale döndümü?

Canim emmek istemediginde genelde agzinda pamukcuk oluyor.bi bak agzina bebisin?
Canim baktim birsey yok agzinda. Ben sodali suyla sileyim en iyisi.
4 saat sonra emdi nihayet ama ne agladi sesi kisildi. Icim acidi.

Baktim leylam serce parmagimla kasidim sakinledi sonra yine basladi esim dis jeli aldi ama surmedik susmustu. Ah dili olsa da soylese deri ne?
Ben kendime benzetiyorum gerci esimle birbirimize benzedigimizi de soyleyen cok.
Kaka duzeni normale dondu sukur. Bir hafta beklemiştim.gecen gun gunde e kez yapti simdilerde ise 1 yada 2 kez yapiyor.

epack gecelerine bence müdahale etme bence gece bebekler uyugıkça büyür canım. gündüz emme aralığıda normal 4saate kadar açdurabilir. çiş ve kaka sayısına gelince giderek azalıyor ezgim normali bu .hatta kaka sayısı günde 1 düşecek ilerleyen zamanlarda.
kilo alımı ve boy uzaması nasıl önemli olan o canım
canım damak sertleşmeye 4.ayında başlıyormuş diş hemen gelmiyor ama ön hazırlıkları zaman alıyor.ama çok rahatsızsan bir doktora götür derim
wawes canım ben de kan damlasını vermiyorum yavrum karın ağrısında deliriyor. tahlil bile yapılmadan kan ilacına karşıyım vuüdunu normal şartlarda kendi üretmesi gereken şeyi dışardan vererek üretimini durduruyoruz -üstelik kansızlık şikayetleri bile yokken .ben vermiyorum iştahıda yemeside iyi .kahvaltıda kaşık mamasına yarım çay kaşığı pekmez katıyorum okadar. yinede sen bilirsin.annem birazda kendi çocuğunuzun dr kendiniz olun der. hak veriyorum ilacı verdiğimde yavrum ağrıdan ememiyor .bence emmesi daha önemli çünkü öyle mutlu

hoş geldin canım nasılsın bilalimiz nasıl oldu . uzun zamandır görüşmedik .topik öksüz gibi kaldı ya.hepinizi merak ediyorum herkes ağzının tadına çabucak kavuşurda muhabbetin dibine vururuz burda.

Bundan sonra menüm corba makarna. Ezgi cok sukur normale dondu. Cocugum gazdan ememis. Gece epey pirtlatti. Ben uykumda duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…