- 23 Ekim 2007
- 6.301
- 54
-
- Konu Sahibi semplice_signora
- #23.301
Kızlar kimseler yok bu ara topic yine sessiz sakin...
Bugün sağlık ocağına gittik aşımız vardı. Kızımın boyu 65 cm olmuş. Pek uzun boylu olmayacağız sanırım :) Kilomuz 6.500 dü geçen ay. Bu ay 7.300 olmuş. Birazcık yavaşlamış kilo alımı. Önceki aylara göre daha az alırmış. Normalde ayda 1.5 artmıştı bizim hep.
Şimdi gelelim soruma. Kan damlası verdiler ama yan etki olarak bulantı kusma yapabilir dedi. Eğer fazla olursa vermeyi kesersin diye söylediler. Ben şimdi ne yapacağımı bilemedim kızlar siz ne yaptınız, yan etkisi oldu mu, hiç vermesem olur mu bilmiyorum. Versem kızımın iştahında bir problem olurda düzenini mi bozarım diye kafam soru işaretleriyle doldu. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Süt arttırıcı egzersiz değil süt yapıcı bişeyler lazım artık bana(((((((((((( Sütüm tamamen kesildi ((((((((((((((((((((((
Kan ilacı bizim kakamızda kan olarak geldi.Dr bırak dedi.Perhizdeyiz yarın tekrar başlayacağız.Yavrumun takibini bile zor yapıyorum artık.
Duygucum hastaneye kaldırılmadım.Kalp ritim bozukluğu çıkmıştı en son.Nabzım 60 ve altında olduğu için kalp cerrahına gitmem lazım ama virüsler yüzünden çocuğumla hastaneye gitmeye korkuyorum.
İki ailenin arası koptu tamamen...Eşimle konuşmadım daha ama haberi yok sanırım daha.O kadar çaresizimki ağlayamıyorum bile.Dün 12de 112 ile kaldırıldım, akşam 6ya kadar acilde yattım.Kalp ritmim çok düşükmüş,o da tansiyonumu 5,5a kadar düşürdü dün.Biraz kağıda dökmem lazım içimi.Yoksa sütüm kesilecek((((((((((( Dün akşama kadar mama yedi yavrum.Onun rızkını kesenleri Allahıma havale ediyorum.O HERŞEYİ GÖRÜYOR VE BİLİYOR ÇOK ŞÜKÜR ((((((((((((((((
Süt arttırıcı egzersiz değil süt yapıcı bişeyler lazım artık bana(((((((((((( Sütüm tamamen kesildi ((((((((((((((((((((((
Kan ilacı bizim kakamızda kan olarak geldi.Dr bırak dedi.Perhizdeyiz yarın tekrar başlayacağız.Yavrumun takibini bile zor yapıyorum artık.
Duygucum hastaneye kaldırılmadım.Kalp ritim bozukluğu çıkmıştı en son.Nabzım 60 ve altında olduğu için kalp cerrahına gitmem lazım ama virüsler yüzünden çocuğumla hastaneye gitmeye korkuyorum.