Bol bebiş topiği

kizlar selam uzun zaman oldu yazamadim sut sagarken yazayim dedim insallah herkes iyidir her sey yolundadir. Agrilara olanlara sifa, sut sorunu olanlara bol sut, her turlu sorunlara cozum versin Allah insallah. Az once duygusallasip agladim biraz bebegim 3 gundur emme araliklarini 3 veya 3 saati az gece yapiyor. Bazen 3 dk emip birakiyor. 2 saat aralikla versem iki buklum oluyor kiziyor uyumak istiyor tutturamiyor uyku daha oncelikli. Gece sagmakta geciktim gogus tas gibi olmus agridi epey hemen sagdim. 3saatte 3dk cok az diye agladim bezinde cis kaka var. Bugun 2ay 5gunluguz bir gecis evresi mi bu? 3 gun once 20-30dk ve saate emen bebegim birden 3saate emme duzenine gecti boyle olan var mi? Biliyorum 3saate bir normal ama 3dk da goguse almanla indirmen bir oluyor. Sukur sutumuz var da memeye gelince istememesi ac olmadigindan mi bebekler verince emer diye biliyodum genelde. Tecrubelerden duymam lazim. hepinizi opuyorum

İki ailenin arası koptu tamamen...Eşimle konuşmadım daha ama haberi yok sanırım daha.O kadar çaresizimki ağlayamıyorum bile.Dün 12de 112 ile kaldırıldım, akşam 6ya kadar acilde yattım.Kalp ritmim çok düşükmüş,o da tansiyonumu 5,5a kadar düşürdü dün.Biraz kağıda dökmem lazım içimi.Yoksa sütüm kesilecek ((((((((((( Dün akşama kadar mama yedi yavrum.Onun rızkını kesenleri Allahıma havale ediyorum.O HERŞEYİ GÖRÜYOR VE BİLİYOR ÇOK ŞÜKÜR ((((((((((((((((

Cok geçmiş olsun canım. Dualarim seninle. Hayırdır ne oldu bu kadar kuzum ya anlayamıyorum (( Bebeğini düşün canım üzülmemeye çalış. Rabbim yar ve yardimcin olsun. Biz buradayız her zaman.

Canım çok çok geçmiş olsun nedir senin bu çektiklerin Rabbim sabır versin beterinden korusun seni ve aileni.
Ne oldu da aileler bu şekilde birbirleriyle anlaşmazlığa düştüler anlayamadım canım. Geçmişi de fazla okumaya fırsatım olmuyor her zaman. Sorun neyse umarım haline yoluna girer. Sen öncelikle kendini, bebeğini düşünmelisin. Anne baba daha sonra gelir onları hiç kafaya takma yoksa olan size olur. Kendine ve hifaya iyi bak canım inşallah herşey düzelir..

Selam kızlar.
Pazar gününden beri hastalığım devam ediyor.
Iyilesecegime daha kötü oldum. Bir hafta rapor verdiler..
Serum taktılar.
Serumlara evde devam ediyorum.
Kayınvalidemi çağırdım gelip bakacak bana.
İnşallah toparlanır çabucak kalkarım ayağa.
Aman dikkat edin bebişlerinize bulaşmasın çok beter bi hastalık. .

ayşem Rabbim yar ve yardımcın olsun kardeşim...
İmtihanlar peşini bırakmıyor. vardır bunda da bir hayır kuzum.
kendini çok üzme,bebişini düşün. onun senin sütüne ihtiyacı var.
ama senin canını sıkanların ellerine bişey geçmez sen üzülünce.
aklım,kalbim,dualarım seninle. Allah'a emanet ol kuzum.

selam kızlar nasılsınız bakalım?
biz biraz bagırarak biraz sakinleşerek ilerlemeye devam ediyoruz işte :)
Yusufcuk arada bir huysuzlanıyor dişinden dolayı,
aç oldugu halde emmek istemiyor
uykusu oldugu halde uyumak istemiyr

hamd olsun buna da şükür.
bu da bir süreç. geçicek Rabbimin izniyle inşallah...
bikaç resmini çekmiştim ama çok kıpraşık bir sıpa oldugu için net çıkmadı.
bir tanesini ekliyorum,minik dişi de görünüyor dikkat ederseniz :)
çok öptümm Allah'a emanet olunn

masallahhh diyorum baska dicek soz var mi yakilisikliya

Cok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin. Senin asilaman gelecek aydi.değil mi? Allahtan o zaman hasta olmadin o zamana kadar toparlarsin inş.

Dualrım seninle.Ah Ayşe neler yaşıyorsun böyle.Senin gibi çok insan var ülkemizde Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Rabbim bahtini da tahtını da güzel eylesin.
Amin cumlemizin evlarinin inşallah.

Aysem geçmis olsun. Sorun neyse umarım en kisa zamanda cozulur. Allah yardımcın olsun.

Canım hep 3 dakika emip bırakıyormu ? Acaba biberona mı alıştı ? Ayına göre 3 dakika emerek doymaz. Dilerim emmeye devam eder.
Canım kardeşim yaaa bi aileler eksikti. Zaten. Demek durum kötü ki sen hastanelik oldun. Çok merak ettim dertleri ne? İnş yuvanız etkilenmez. Allah yardımcın olsun.

Allahşifa versin canımcım. Şubat'a kalmadan iyileştirsin inş.
Bende çok dikkat ediyorum inş bu kışı o hastalığa yakalanmadan atlatırız.

Kızlar özellikle leyla cadıozy ve süt artırıcı çaba içinde olanlar bem çok önceleri Ebru şallıdan duymuştum nefes egzesizleriyle ısınırken bile sütüm artıyo demişti. Bende sırtım için yapıyorum normalde nasıl bilmiyorum ama hep yaptım rahatlamak için sanki faydası var gibi. Dikkatinizi çekiyorum kızlar plates değil sadece ısınma egzersizleri ve 5 dakikanızı alıyor. Ben yatarken kalkınca ve sırtım ağrıdıkça yapıyorum. İnş şifamız olur

bazen 3 oluyor 5oluyot bazen 15dk

Tamam canim hemen aratayim nette.

Kızlar kimseler yok bu ara topic yine sessiz sakin...
Bugün sağlık ocağına gittik aşımız vardı. Kızımın boyu 65 cm olmuş. Pek uzun boylu olmayacağız sanırım :) Kilomuz 6.500 dü geçen ay. Bu ay 7.300 olmuş. Birazcık yavaşlamış kilo alımı. Önceki aylara göre daha az alırmış. Normalde ayda 1.5 artmıştı bizim hep.
Şimdi gelelim soruma. Kan damlası verdiler ama yan etki olarak bulantı kusma yapabilir dedi. Eğer fazla olursa vermeyi kesersin diye söylediler. Ben şimdi ne yapacağımı bilemedim kızlar siz ne yaptınız, yan etkisi oldu mu, hiç vermesem olur mu bilmiyorum. Versem kızımın iştahında bir problem olurda düzenini mi bozarım diye kafam soru işaretleriyle doldu. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…