- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Bu arada kızlar ben de malum biraz kilo vermek istiyorum ama en önemlisi artık bunu yaşam tarzım olarak devam ettiricem yani sporu.Her gün düzenli olucak. Sizce en verimli spor ne zaman yapılmalıdır? Yemekten ne kadar önce ya da ne kadar sonra şimdiden teşekkür ediyorum.
Rica ederim ne demek :)
Ben sabah açken yapıyorum ama öncesinde su falan mutlaka içiyorum... Aç olunmaması gerektiğini bilmiyordum, zorlanmadığıma veya tansiyonum düşmediğine göre sanırım pek sorun olmuyor bende :)
Duygu'cum bugün bende başladım bodyrock ama kalça bacak olan versiyonlarını seçtim hep.Öyle hızlı ve seri yapıyolarki ben bir hareketten doğrulana kadar onlar diğer harekete geçiyolar bile.Fakat bu kadar kısa zamanda yaptıkları hareket etkili oluyomu gerçekten.Ben ilk önce brazil butt lift yaptım sonra bodyrock çalıştım.Kalçam brazil butt lift sayesinde yükseldi şimdi onuda bırakamam.Sen yetişebiliyormusun bodyrocktakilerin hızına.Aslında sen bizim koçumuz olsan.Ayrıca bizede öncülük ettiğin ve bizi bu siteyle tanıştırdığın için ayrıca teşekür ederim.Artık bizimkide zamanla oturur ve bizde seri bir şekilde yaparız heralde.Birde burda gelişmeleri ve değişiklikleri yazarızki daha çok kişide faydalansın diye.
ablanın fizik ve kaslar da dehşet yalnız :)
Duygu'cum bugün bende başladım bodyrock ama kalça bacak olan versiyonlarını seçtim hep.Öyle hızlı ve seri yapıyolarki ben bir hareketten doğrulana kadar onlar diğer harekete geçiyolar bile.Fakat bu kadar kısa zamanda yaptıkları hareket etkili oluyomu gerçekten.Ben ilk önce brazil butt lift yaptım sonra bodyrock çalıştım.Kalçam brazil butt lift sayesinde yükseldi şimdi onuda bırakamam.Sen yetişebiliyormusun bodyrocktakilerin hızına.Aslında sen bizim koçumuz olsan.Ayrıca bizede öncülük ettiğin ve bizi bu siteyle tanıştırdığın için ayrıca teşekür ederim.Artık bizimkide zamanla oturur ve bizde seri bir şekilde yaparız heralde.Birde burda gelişmeleri ve değişiklikleri yazarızki daha çok kişide faydalansın diye.
Brazil butt lift Leandro Carvalho fitness hocası Victoria Secret mankenlerinin o güzel vücutlarını çalıştıran fitness eğitmeni.Bende internetten indirdim videolarını ve 11 haftadırda iki versiyonunu çalıştım hasta olunca kaldı tabi şimdide bodyrocka merak saldım değişiklik olsun diye.Bodyrock hareketleri daha zorlayıcı tabi bugünde yaptım ama bacaklarım çok acıyo hareket ettikçe etlerim nasıl acıyo.Bodyrockla bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum.
Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube Burda ayrıntılarıyla değişikliği görürsün cnm.
Benim indirmemde bayağı uzun sürmüştü.Bir kaç saat değil hemde bayağı yarım gün gitti ben yavaş indirmeyi seçtiğim için ücretsiz olsun diye.Bence bodyrock hareketlerini yap.Evet 6 Cd si var.Ben sadece ikisini açıp yapıyorum.Birisi sadece kalçaya yönelik diğeride bacakları toparlamak için lastikle yapılan bölümü.Diğer cdleride biri sadece karın diğeri ağırlıkla yapılan komple vücut için.Ama çoğu hareketler Bodyrockta var.Brazil butt lift'tede squat burpees,çömelme yani bacakları geriye atıp dizleri yere değdiren.O yüzden ben ezberlediğim hareketleri Zuzana'nınkilerle kombine ettim.Çoğuda benziyo çünkü.Zuzana'nın yaptığı hareketler çok etkili çünkü bacaklarımın her tarafı öyle acıyoki ne merdivene inip çıkabiliyom nede hareket edebiliyorum.Dün minübüse bile zor indim bindim valla millet sakat zannetti.O kadar çalıştırmış yani.Ben her hareketten şimdilik alışana kadar 20'şer kez yapıyorum tekrara geçmeden diğer hareketleri de sırayla yapıyorum tekrar etsem kimbilir nolur.Nerdeyse 20'den fazla hareket oldu squatın bile başka çeşitleri var squat sonra yanlara bacak açma uzatma hepsinide yapıyorumki bacaklarım incelsinler artık.Kavitasyonada gittim makine bozulmuş daha 2.seansı yapmadan.Birde bu şekilde çalışayım bakalım.benim popom callanetics ile bayaa şekle girmiş ve yükselmişti sonra düzeni bozunca birazcık indi ama eskisi gibi değil tabiiki yapmak denemek isterim ama arattım bir sürü farklı cd var, toplamda 6cdlik bir şeymi bu? hangilerini yapmak gerekiyor biliyor musun? ona göre indirip bakayım çünkü maaşallah 20 part yapmışlar indir indir bitmez, boşuna uğraşmayayım...