Bodyrock.tv

duygucuğum, çok teşekkür ederim yazdığın linklere bakarak başlayacağım.
havuzdan çıkıp eve gelmemiz yarım saati geçtiğinden kızım için süt en pratik alternatif ama gitmeden önce yumurta yiyoruz o sayılmaz mı:))) kendi adıma kas yapmak, kilo vermek vs.. konular için ilaç yada besin takviyesi kullanmak istemiyorum o nedenle spordan sonra süt, peynir vs.. yiyordum artık bunlara yumurtayı da ekleyeceğim, bakalım benimde öylee baklavalı göbeğim olacak mııı

genelde okuduğum, ana öğünden 2 saat, ara öğünden 1 saat sonra spor yapılması ve aç olunmaması tavsiye ediliyor...

Rica ederim ne demek :)

Ben sabah açken yapıyorum ama öncesinde su falan mutlaka içiyorum... Aç olunmaması gerektiğini bilmiyordum, zorlanmadığıma veya tansiyonum düşmediğine göre sanırım pek sorun olmuyor bende :)

tansiyon vs.. değil de enerji kaynağı olarak neyin kullanıldığı ile ilgili bir şeyler yazıyordu ama tam hatırlayamadım nerde okuduğumu, çok zaman geçti.. nette araştır istersen. sonrası kadar öncesinde de ne yediğin önemliymiş.
tabii senin durumunda kahvaltı yapıp hemen başlamak olmaz, 1 saat beklesen hiç olmaz ama bunun içinde tavsiyeler vardı, benim vaktim olduğu için pek dikkatli okumamıştım(

Duygu'cum bugün bende başladım bodyrock ama kalça bacak olan versiyonlarını seçtim hep.Öyle hızlı ve seri yapıyolarki ben bir hareketten doğrulana kadar onlar diğer harekete geçiyolar bile.Fakat bu kadar kısa zamanda yaptıkları hareket etkili oluyomu gerçekten.Ben ilk önce brazil butt lift yaptım sonra bodyrock çalıştım.Kalçam brazil butt lift sayesinde yükseldi şimdi onuda bırakamam.Sen yetişebiliyormusun bodyrocktakilerin hızına.Aslında sen bizim koçumuz olsan.Ayrıca bizede öncülük ettiğin ve bizi bu siteyle tanıştırdığın için ayrıca teşekür ederim.Artık bizimkide zamanla oturur ve bizde seri bir şekilde yaparız heralde.Birde burda gelişmeleri ve değişiklikleri yazarızki daha çok kişide faydalansın diye.

biraz evvel ısınma ile başladım(warm up routine) sonrada bugünkü videodakilerini yapacaktım, fakat ufak bir ayrıntıyı atlamışım alt katdaki komşu bu saatte ben zıp zıp zıpladıkça tepelerin de :18: ... spor aşkı ile gözüm dönmüş, saate bakmadan başladım, gürültü olabileceği hiç aklıma gelmemişti, farkeder farketmez halının üstüne mat serdim ama umarım rahatsız olmamışlardır... benim adsldenmi youtubedan mı bilmem 5 dklık videoyu yavaş yavaş dura dura 20 dk da ancak izleyebildim bende durduğu yerlerde de harekete devam ettim, bi yerinde artık bittim yapamaz oldum ve video hala devam etmediği için kala kaldım beklerken soğumamak için T5T yaptım bayaadır yapmıyordum bu vesileyle ona da başlamış olayım yeniden dedim:))) kısaca 5dklık warm upı ı uzata uzata 20dk yaparak bodyrocka başlamış oldum.
göründüğünden daha güzelmiş, jump squat çok zor görünüyordu ama o kadarda zor değilmiş ama kımıldayamaz hale gelene kadar yapınca fazla nefes nefese kaldım ve astım ilacı almak zorunda kaldım onun dışında iyiydim, gürültüden çekindiğim için devam etmedim, yarın gündüz fazla gürültü çıkarmayacak bir video ile ve hareketleri bir yere yazıp videoyu izlemek zorunda kalmayacak şekilde hazırlıklı olarak tekrar başlayacağım...

Dün bütün günümü bodyrock.tv'nin bütün videolarına eskilerine bile bakmakla geçti.Sonra en etkili olan hareketleri kağıda not aldım squat ve bütün versiyonlarını,burpees vssss.Hareketlerde bayağı çoğaldı tabi.Bugünde biraz öncede bütün hareketlerini 20'şer kez yaptım.Canımda çıktı ama midem bulandı daha fazla yapamadım çok efor sarfettiriyo.Kalçamın ve bacaklarımın iyice çalıştığını hissettim.Plates topum vardı topla yapılan hareketide yapacak hiç halim kalmadı.Çantamın içinede birkaç pirinç paketi koydum.Çantaylada hareketlerimi yaptım.10 günlük tembellikten sonra dün biraz bodyrock hareketlerini yapmıştım hemen bacaklarım acımış.Hareketlere devam

Selam Talım,

O videodakiler kesilmiş versiyonları, genelde sayfada açıklamaları oluyor 50 sn atıyorum burpees yap, sonra 10 sn dinlen 50 sn de ip atla gibi.. Ama ben o timer dedikleri zaman ölçerlerle çalışmayı sevmediğim için senin de yaptığın gibi 20 kere şundan yapıcam sonra 50 kere şundan yapıcam diye devam ediyorum. Bana bu şekliyle de yaradı. Canı çok acıtıyor evet ama çooook işe yarıyor :)

Durmak yok kızlar, yaza hepmiz şöyle görüneceğiz düşünsenize

Son düzenleme:

brazil butt lift nedir canım?

Brazil butt lift Leandro Carvalho fitness hocası Victoria Secret mankenlerinin o güzel vücutlarını çalıştıran fitness eğitmeni.Bende internetten indirdim videolarını ve 11 haftadırda iki versiyonunu çalıştım hasta olunca kaldı tabi şimdide bodyrocka merak saldım değişiklik olsun diye.Bodyrock hareketleri daha zorlayıcı tabi bugünde yaptım ama bacaklarım çok acıyo hareket ettikçe etlerim nasıl acıyo.Bodyrockla bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum.
Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube Burda ayrıntılarıyla değişikliği görürsün cnm.

benim popom callanetics ile bayaa şekle girmiş ve yükselmişti sonra düzeni bozunca birazcık indi ama eskisi gibi değil tabiiki yapmak denemek isterim ama arattım bir sürü farklı cd var, toplamda 6cdlik bir şeymi bu? hangilerini yapmak gerekiyor biliyor musun? ona göre indirip bakayım çünkü maaşallah 20 part yapmışlar indir indir bitmez, boşuna uğraşmayayım...

gelelim asıl konuyaaa
bugün önce netten bir workout timer programı indirdim bilgisayardan gymbossum oldu:)
sonra warm up ardından da bunu yaptım;
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
pek parlak değil ama yine de sonuçları da paylaşayım, bakalım ilerleyen zamanda ne kadar arttırabileceğim;

Squat Jump: 1 rep yani 50sn yapabildim 50 saniyede de hareketi 30 defa yapabildim.. 2. tekrara cesaret edemedim zaten pek bir gürütü oldu:)
Push Ups: 2 rep 25+13 adet yapabildim 2. tekrarda zorlandım yavaş yavaş yaptım:)
Burpees: 1 rep 14 adet
High Knees: 1 rep 90 tane
Switch Lunges: 1 rep 30 tane begginner type yaptım çünkü buda çok gürültülüydü(
Tuck Jumps: 1 rep 20 tane yaptım ama ev sallandı remen vitrindeki bardaklar şıkırdadı((
Straight Abs: 4 rep 50-40-40-35 yaptım ama sonrada farkettim onlar kadar çok yukarı kalkmamışım o oturana kadar kalkıyor ben pilatesten alıştığım şekilde bele kadar kalkıp yarım mekik yapmıştım neyse acemiliğime geldi diyelim:)
üstüne birazcıkta esneme yaptım, vaktim olsa callanetics ile hem call yapıp hem de esnemek isterdim ama yemeğim yoktu:) yarın daha erken saatte yapayım en iyisi.

yarın da şunu yapmayı düşünüyorum;
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv
aralarda ip atlamalar var umarım çok gürültü çıkmaz yoksa bırakmak zorunda kalırım, bu tarz ama sessiz bir alternatif arıyorum ama bulamadım henüz
şimdilik benden bukadar...

Benim indirmemde bayağı uzun sürmüştü.Bir kaç saat değil hemde bayağı yarım gün gitti ben yavaş indirmeyi seçtiğim için ücretsiz olsun diye.Bence bodyrock hareketlerini yap.Evet 6 Cd si var.Ben sadece ikisini açıp yapıyorum.Birisi sadece kalçaya yönelik diğeride bacakları toparlamak için lastikle yapılan bölümü.Diğer cdleride biri sadece karın diğeri ağırlıkla yapılan komple vücut için.Ama çoğu hareketler Bodyrockta var.Brazil butt lift'tede squat burpees,çömelme yani bacakları geriye atıp dizleri yere değdiren.O yüzden ben ezberlediğim hareketleri Zuzana'nınkilerle kombine ettim.Çoğuda benziyo çünkü.Zuzana'nın yaptığı hareketler çok etkili çünkü bacaklarımın her tarafı öyle acıyoki ne merdivene inip çıkabiliyom nede hareket edebiliyorum.Dün minübüse bile zor indim bindim valla millet sakat zannetti.O kadar çalıştırmış yani.Ben her hareketten şimdilik alışana kadar 20'şer kez yapıyorum tekrara geçmeden diğer hareketleri de sırayla yapıyorum tekrar etsem kimbilir nolur.Nerdeyse 20'den fazla hareket oldu squatın bile başka çeşitleri var squat sonra yanlara bacak açma uzatma hepsinide yapıyorumki bacaklarım incelsinler artık.Kavitasyonada gittim makine bozulmuş daha 2.seansı yapmadan.Birde bu şekilde çalışayım bakalım.

ee ama benim hiç ağrım yok :26::26::26:
normalde her yerimin ağrıması lazımdı, sadece mekikten kaynaklı azıcık midemde ve boynumda ağrı var, kalça bacak vs.. hiç bir ağrı yok, neden acaba etki etmedimi bana. yada yanlış mı yaptım, çok azmı yaptım çok daha fazlamı tekrar yapmalıydım:26:

Senin yaptığında etkilidir merak etme.Ben fazla zorladım kendimi hareketleri kağıda yazdım toplam 40'a yakın hareket var topla yapılanı lastikle yapılanı squatın bile her versiyonunu ekledim sayfama çok fazla hareketleride aynı anda yapmak isteyince böyle acıdı işte.Ben hepsinide yapayım dedim aslında kendime plan ve program hazırlasam iyi olur mesela bugün topla yapılan hareketleri yapıyım yarın lastikle ne bileyim bugün etkili olan 10 hareketi yapayım yarın diğer 10 tanesini gibi.Ben sabırsızım yani hepsini aynı anda yapmak istediğim için bu kadar acıdı.Zorlamamıştım kendimi şimdiye kadar.İnsanında yaptıkça yapası geliyo.Tabi bu arada bu hareketler bayağı beni inceltir tabi çöp gibide olmayayım diyede yemekten kısmıyorum canmı dayanır bu hareketlere.Bende yemekle telafi ediyorum.Yoksa başım gözüm döner düşer bayılırım.Dün fazla kahvaltı yapmadığım içinde hareketlerimin sonunda midem bulandı halim kalmadı.Birini seçsem diyorum eee öbür hareket daha iyi etkili hareket diyorum öyle böyle derken bayağı yapmışım.Sen nasıl yapabiliyorsan sana nasıl uygunsa öyle yapmaya devam et.Vücut alıştıkça daha fazlasınıda yapmaya başlarsın.Ben azar azar ama hepsinide yapmak istiyorum.Sabırsızım işte huyum kurusunki hemen sonuç almak istiyorum ya yoksa bıkarım yani motivasyon çok önemli baktım sonuç alamıyorum bırakıyorum artık.Kendi motivasyonum için eğlenceli olsun diye çeşitlilik yapıyorum.

tekrar merhaba,

gün ilerledikçe boynumun ve karnımın ağrısı arttı birde kol ve sırt kaslarımdaki ağrılar eklendi bunlara ama kalçada bişey yok demekki ham yerler oralarmış hamlamışlar:)
bugün biraz hastayım, boğazım ağrıyor halsizlik var ama yine de yaptım. yarın daha kötü olursam zaten yapamam, motive olmuşken bırakmayayım dedim.
5dk ısınma yaptım,
16 dk Abs Core Obliques Torture Workout 1 yaptım ( BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv )
aslında bir önceki mesajda verdiğim linki yapacaktım ama sonra bunu buldum jumplar olmadığı için gürültü olmaz diye bunu tercih ettim. güzel çalışmaydı tekrar yapmak isterim..
zuzana 16dkda 2 round yaptı, ben ancak 1 yapabildim, tek bacak havada denge isteyen hareketlerde daha çok zorlandım, birazda acemilikten hareketi izleyip durmaktan gecikme oldu..
15 dk da ultimate streching routine yaptım.
strechden önce iyiki bitti dedim ama strechden sonra malum müthiş bir rahatlama oluyor, keşke daha fazla yapsaydım dedim:)))
bugünlük benden bu kadar.
yarın için tavsiye edeceğiniz gürültüsü az, etkisi çok videolar var mı? hatta birlikte yapalım mı???

Bu hafta grip çarptı beni, Pazartesinden sonra bişi yapamadım

Süpersiniz kızlar :) nnnyyy'cim istersen yere mat ser, onun üzerinde yap hareketleri, o zaman pek ses çıkmıyor :) Benim evdeki halı ince bir ara onun üstündeydim ama alt komşuya yazık olcak diye bir mat ediniverdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…