Bodyrock.tv

geçmiş olsun canım, bende hastayım bugün yapamıycam bişey... halının üstüne mat serdim ama yinede ben zıpladıkça gelen sesi kendim duyuyorum üstelik vitrinin camları şıngırdıyor, kolay mı 60 kilo tak diye vuruyor yere:)))

Kendi kendimize nazar değdirdik galiba :) Ben de dünden beridir gene sürünüyorum :)

1 gün daha kendime müsade, sonra hastalık falan dinlemeden devam edicem tekrar.. Yeter tembellik, insan alıştımı da tüm vücudu hamlıyor kısa süre de olsa bıraktığında:)

Geçmiş olsun size ben atlattım çok şükür antibiyotikle ancak iyileşebildim.Hiç halim yoktu hastalığım yüzünden sporumada 1.5-2 hafta ara verdim iyileşince başlayayım dedim bir başladım bütün her tarafım hamlamış.Hemen etlerim kendini koyvermiş şimdi bu hareketlerle de zorlanınca yine toparlamaya başlıyacam tabi.Evet bende tembelliğe alıştım hareketler gözümde büyüyo resmen.Neyse sizde kısa zamanda iyileşirsiniz inşallah bol bol vitamin alınki direnciniz artsın.

Geçmiş olsun :)

Baktım dün akşam iyiyim, hafif hafif başladım gene, sabah da alt komşunun tepesinde gene zıplamaya devam :)

Sesten çok endişe ediyorsanız kalınlığı 1,5 cm'e kadar olan matlar varmış, belki onlardan deneyebilirsiniz?

work out for beginners serisinin ilk 5 i 1 saat sürüyor nerdeyse..
deneyin derim çok güzel vucudunuz süper çalışıyor.
ve eger kıza uyumlı giderseniz doğru nefes alırsanız yorulmazsınız da.

Geçmiş olsun :)

Baktım dün akşam iyiyim, hafif hafif başladım gene, sabah da alt komşunun tepesinde gene zıplamaya devam :)

Sesten çok endişe ediyorsanız kalınlığı 1,5 cm'e kadar olan matlar varmış, belki onlardan deneyebilirsiniz?
benim mat 1 cm alırken daha kalınını aramıştım bulamadım buldumda ona okadar para verilmezdi yani. kalınlaştırmak için matı katlayarak denedim ama ozamanda fazla yumuşak bir zemin oluştu ve denge kaybı oldu. arayışa devam... aklıma şu puzzle gibi olan spor salonlarında yere serilen yada paspas gibi kullanılan şeyler geliyor, bulursam bakalım...

work out for beginners serisinin ilk 5 i 1 saat sürüyor nerdeyse..
deneyin derim çok güzel vucudunuz süper çalışıyor.
ve eger kıza uyumlı giderseniz doğru nefes alırsanız yorulmazsınız da.

beginner videosu diye bende ilk onu denemek istemiştim ama zuzanna bana çok suratsız geldi orda, dierlerinde çok güler yüzlüydü... belki kocayla kavgalıdır ne bileyim ama çekemem o suratı dedim vaz geçtim:KK52::KK52::KK52:
ben 1 tane beginner videosu bulmuştum 5 parçalık başka beginner videoları da var mı? varsa, linkini yollar mısın canım?

Son düzenleme:
Haha Zuzana'nın ilk zamanlarının videoları onlar, çok suratsız kameraya alışkın olmadığı için, ne yapacağını bilmez halde :) Sonradan açılmış :))

benim mat 1 cm alırken daha kalınını aramıştım bulamadım buldumda ona okadar para verilmezdi yani. kalınlaştırmak için matı katlayarak denedim ama ozamanda fazla yumuşak bir zemin oluştu ve denge kaybı oldu. arayışa devam... aklıma şu puzzle gibi olan spor salonlarında yere serilen yada paspas gibi kullanılan şeyler geliyor, bulursam bakalım...

beginner videosu diye bende ilk onu denemek istemiştim ama zuzanna bana çok suratsız geldi orda, dierlerinde çok güler yüzlüydü... belki kocayla kavgalıdır ne bileyim ama çekemem o suratı dedim vaz geçtim:KK52::KK52::KK52:
ben 1 tane beginner videosu bulmuştum 5 parçalık başka beginner videoları da var mı? varsa, linkini yollar mısın canım?

ben de o 5 parçalığı şu anda takip ediyorum.
bilmem açıkçası suratına bakmadım ben pek odaklanmadım diyim daha doğrusu, o yüzden suratsız gelmedi yani :KK70:

5dk ısınma sonrada 12dk domino workout (bugünün videosu) yaptım. arkasınada 15 dk zuzana ile esneyeceğime yarım saat callanetics yapayım dedim ama 45dk da ancak yaptım, zor geldi, yeni yapanlar hep bacaklarım titredi derdi ama benim ilkkez böyle oldu...
duygu sen 30day challange yapacaktın, başladın mı? fit testi yaptın mı sonuçlar nasıl?

arkadaşlar bana bu videolardan bacak basen incelten ve kalça skılaştıranların linkini yollar mısınız lütfen
ben o sitelerden bişey anlayamadım

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşım
peki ben yeni yapmaya başlayacağım haftanın 3 günü kondsyon biliklet kullanıyorum 40 dk kadar bu harekeltler bana uygun mudur

teşekkürler arkadaşım
peki ben yeni yapmaya başlayacağım haftanın 3 günü kondsyon biliklet kullanıyorum 40 dk kadar bu harekeltler bana uygun mudur

bende yani başladım aslında herkes için uygun videoda başlangıç seviyesi hareketleri de gösteriyorlar
BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv bununla başlıyorum ısınma...
sonra istediğim videoyu seçip yapıyorum
ardından bununla strech yapıp bitirebilirsin; BODYROCK.tv | Fitness Advice, Workout Videos, Health & Fitness | Bodyrock.tv

yada bunlar yerine bir süre yeni başlayanlar için olan şu videoyu da yapabilirsin
Workout for Absolute Beginners 1-6 - Bodyrock.tv.flv - YouTube

sadece birinin linkini verdim, 6 video var hepsi ard arda yapılacak, aynı linkden ulaşılıyor diğerlerine de...

Brazil butt lift Leandro Carvalho fitness hocası Victoria Secret mankenlerinin o güzel vücutlarını çalıştıran fitness eğitmeni.Bende internetten indirdim videolarını ve 11 haftadırda iki versiyonunu çalıştım hasta olunca kaldı tabi şimdide bodyrocka merak saldım değişiklik olsun diye.Bodyrock hareketleri daha zorlayıcı tabi bugünde yaptım ama bacaklarım çok acıyo hareket ettikçe etlerim nasıl acıyo.Bodyrockla bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum.
Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube Burda ayrıntılarıyla değişikliği görürsün cnm.

selam canım.ben brazil butt lift in çalışma videolarını nereden indirdiğiniz sorabilirmiyim? linkini gönderirsen sevinirim.

Ben önce torrent indirdim sonra o siteden indirdim bayağı bir uğraşa uğraşa buldum indirdim.Fakat çok uzun sürüyo yani 7 tane disc var bir tanesi lüzumsuz cd işe yarayan diğerleri.Yani torrentle indirebilirsin google'da iyice araştır bakalım.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...0aSDDg&usg=AFQjCNF45txWeySX4yNb1FUIA60xjE9NYg

Kızlar benim grip tekrar yeniledi yine düştüm birde iyice öksürük başladı bunun üstüne doktor 2 kutu antibiyotik verdi bu sefer.Nasıl bir hastalık anlamadım herkes öyle okulda bile çocukların çoğu hasta.O yüzden yapamadım bu hafta çok kaytardım ben.

5dk ısınma sonrada 12dk domino workout (bugünün videosu) yaptım. arkasınada 15 dk zuzana ile esneyeceğime yarım saat callanetics yapayım dedim ama 45dk da ancak yaptım, zor geldi, yeni yapanlar hep bacaklarım titredi derdi ama benim ilkkez böyle oldu...
duygu sen 30day challange yapacaktın, başladın mı? fit testi yaptın mı sonuçlar nasıl?

Başladım ama bir tek fit test'i yaptım, iğneyle varis tedavisi oldum, 2 gün ara verdim gene, yarından devam :)

Ben dakika tutarak yapamıyorum ya, ama fit testteki her hareketten 20şer kere yaptığımda 6 dk sürdü. Sonra 15 dk'ya karın hareketleri ve 5 kglık dambıllarla çalışarak tamamladım... Yarın 2. gününden devam 30 day challenge'a :)

Kızlar bu 30 days challange felaket birşey :KK70: bugün her hareketten 10'ar set yaparım diye başladığım day 2nin son 4'üne gelemedim bile, işe gitmek için hazırlanmam gerekiyordu :))

Toplam 20 dk sürdü, push up'ları gücümün yettiği yerde tam hareket, gücümün yetmediğinde dizlerimi koyarak yaptım (kollarım hala güçsüz benim çok :KK43:()

Ama kendimi süper hissettirdi, bir de biraz bacağım ağrıdı fazla iğne vurulan ondan bazı hareketleri yavaş yaptım, gerçi şu anda problem yok :))

Genelde haftasonu hareket yapmam ama çok keyifliydi ve bitiremediğim için hırslandım, yarın tamamlarım ben bunu :)) Ya da en iyisi telefondan interval timer ayarlayım, canım çıkacak böyle 10ar 20şer yapmaktan :p

10 x High Knees & 10 x Mountain Climbers (x 10 kez yaptım)

2 x Squat Jumps & 2 x Push-ups & 1 x Tuck Jumps (x 10 kez yaptım)

Centre to Elbow Jump (L&R) & 2 x leg jumps (x 10 kez yaptım)

Clean & Press & Squat & Press & Push Up (x 10 kez yaptım)

Tuck Jumps x 5 & ½ Burpee & squat hold x 5 (x 10 kez yaptım)

Spider Knee Push up & Straight Leg Push Up (L&R) (her bacakta x 10 kez yaptım)

Switch Lunge & Press (x 5 kez yaptım, 5'er kg'lık toplam 10 kg dambıllarla biraz zor oldu :p, derhal ufak çantanın içini 7-8 kilo pirinçle doldurmam lazım bu böyle olmayacak:)))

Side Lunge x 2 & L & R Side Punch & 2 Tuck Jumps (x 5 kez yaptım, baktım zamanım az kalmış bıraktım)

10 x Squat & 10 x Squat Jumps

Elbow to Knee jumps 10 x each side

Wide leg jumps & Push up

Speed run

Ben önce torrent indirdim sonra o siteden indirdim bayağı bir uğraşa uğraşa buldum indirdim.Fakat çok uzun sürüyo yani 7 tane disc var bir tanesi lüzumsuz cd işe yarayan diğerleri.Yani torrentle indirebilirsin google'da iyice araştır bakalım.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...0aSDDg&usg=AFQjCNF45txWeySX4yNb1FUIA60xjE9NYg

Kızlar benim grip tekrar yeniledi yine düştüm birde iyice öksürük başladı bunun üstüne doktor 2 kutu antibiyotik verdi bu sefer.Nasıl bir hastalık anlamadım herkes öyle okulda bile çocukların çoğu hasta.O yüzden yapamadım bu hafta çok kaytardım ben.

Hehe 2 haftadır da ben ara ara kaytarıyordum, vicdan azabı yapıyor valla bırakınca :) Haftasonu çok iyi dinlen, önümüzdeki haftaya gene devam edersin canım :))

Evet aynen bende çok huzursuz oluyorum can atıyorum yapmak için ama halsizim yapamıyorum.Maşallah sana aman nazar değmesin bize.burda birbirimizi takip ettikçede daha çok hırslanıyoruz.Birde sen heralde hareketleri birbiriyle iyi kombine ediyorsun cnm.Mesela ben önce ayakta yapılan hareketleri sırayla yapıyorum işte squat 20 kez sonra squat jumps 20 squat knee up 20 one leg squat böyle sonra yer hareketleri işte mountain climbers 20 commando push up 20 işte böyle devam ediyo çok hareketim var yere diz çökmenin bile bir kaç çeşidini yapıyorum öne geriye zıplayarak oturağın üstünden geriye doğru bacağımı atıp dizimi yere değdiriyorum.Oturağın üstüne çıkıp diz çekip sonra yerde squat.Böyle biraz ben kendime fazla yükleniyorum heralde.İyice çalışsın yansın diye.Öyle öyle 1 saatimi alıyo nerdeyse.Ben facebooktaki sayfalarını bile takip ediyorum hep.Önceki ve sonraki hallerini izledikçe daha çok imreniyorum valla.
Zuzana'yı bile özledim Çünkü onun vücudu çok güzel insanı teşvik ediyo hareketlerini yapmaya.Bende onun gibi bacaklarımı ve kalçamı şekle sokmaya çalışıyorum.Bir an önce iyleşip başlamak istiyorum.Birde bu zamanı interval timerı nasıl ayarlayacam telefonla nasıl ayarlanıyo peki.

http://www.facebook.com/l.php?u=htt...QEbsotmAQG6-mFpkmDj_mRiYs5hfHkuHraaLT_jrOd8bw
bu videoda çok hoşuma gitti.Bende onlar gibi sonunu getiririm inşallah

X