- 5 Mart 2011
- 1.337
- 47
-
- Konu Sahibi Duygu_Oner
benim mat 1 cm alırken daha kalınını aramıştım bulamadım buldumda ona okadar para verilmezdi yani. kalınlaştırmak için matı katlayarak denedim ama ozamanda fazla yumuşak bir zemin oluştu ve denge kaybı oldu. arayışa devam... aklıma şu puzzle gibi olan spor salonlarında yere serilen yada paspas gibi kullanılan şeyler geliyor, bulursam bakalım...Geçmiş olsun :)
Baktım dün akşam iyiyim, hafif hafif başladım gene, sabah da alt komşunun tepesinde gene zıplamaya devam :)
Sesten çok endişe ediyorsanız kalınlığı 1,5 cm'e kadar olan matlar varmış, belki onlardan deneyebilirsiniz?
work out for beginners serisinin ilk 5 i 1 saat sürüyor nerdeyse..
deneyin derim çok güzel vucudunuz süper çalışıyor.
ve eger kıza uyumlı giderseniz doğru nefes alırsanız yorulmazsınız da.
benim mat 1 cm alırken daha kalınını aramıştım bulamadım buldumda ona okadar para verilmezdi yani. kalınlaştırmak için matı katlayarak denedim ama ozamanda fazla yumuşak bir zemin oluştu ve denge kaybı oldu. arayışa devam... aklıma şu puzzle gibi olan spor salonlarında yere serilen yada paspas gibi kullanılan şeyler geliyor, bulursam bakalım...
beginner videosu diye bende ilk onu denemek istemiştim ama zuzanna bana çok suratsız geldi orda, dierlerinde çok güler yüzlüydü... belki kocayla kavgalıdır ne bileyim ama çekemem o suratı dedim vaz geçtim
ben 1 tane beginner videosu bulmuştum 5 parçalık başka beginner videoları da var mı? varsa, linkini yollar mısın canım?
arkadaşlar bana bu videolardan bacak basen incelten ve kalça skılaştıranların linkini yollar mısınız lütfen
ben o sitelerden bişey anlayamadım
teşekkürler arkadaşım
peki ben yeni yapmaya başlayacağım haftanın 3 günü kondsyon biliklet kullanıyorum 40 dk kadar bu harekeltler bana uygun mudur
Brazil butt lift Leandro Carvalho fitness hocası Victoria Secret mankenlerinin o güzel vücutlarını çalıştıran fitness eğitmeni.Bende internetten indirdim videolarını ve 11 haftadırda iki versiyonunu çalıştım hasta olunca kaldı tabi şimdide bodyrocka merak saldım değişiklik olsun diye.Bodyrock hareketleri daha zorlayıcı tabi bugünde yaptım ama bacaklarım çok acıyo hareket ettikçe etlerim nasıl acıyo.Bodyrockla bacaklarımı inceltmeye çalışıyorum.
Brazil Butt Lift - Total Butt Transformation - YouTube Burda ayrıntılarıyla değişikliği görürsün cnm.
5dk ısınma sonrada 12dk domino workout (bugünün videosu) yaptım. arkasınada 15 dk zuzana ile esneyeceğime yarım saat callanetics yapayım dedim ama 45dk da ancak yaptım, zor geldi, yeni yapanlar hep bacaklarım titredi derdi ama benim ilkkez böyle oldu...
duygu sen 30day challange yapacaktın, başladın mı? fit testi yaptın mı sonuçlar nasıl?
Ben önce torrent indirdim sonra o siteden indirdim bayağı bir uğraşa uğraşa buldum indirdim.Fakat çok uzun sürüyo yani 7 tane disc var bir tanesi lüzumsuz cd işe yarayan diğerleri.Yani torrentle indirebilirsin google'da iyice araştır bakalım.
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...0aSDDg&usg=AFQjCNF45txWeySX4yNb1FUIA60xjE9NYg
Kızlar benim grip tekrar yeniledi yine düştüm birde iyice öksürük başladı bunun üstüne doktor 2 kutu antibiyotik verdi bu sefer.Nasıl bir hastalık anlamadım herkes öyle okulda bile çocukların çoğu hasta.O yüzden yapamadım bu hafta çok kaytardım ben.