- 5 Ocak 2011
- 14.500
- 23.162
- Konu Sahibi Duygu_Oner
teşekkür ederim. sanırım hepsi buradadan alacağım. hardline ve nitfofull marka cla ve carnitin. yorumlar oldukça iyiydi. eger performans aynı ise gnc ye o kadar para bayılmak istemiyorum dogrusu :)GNC'de indirimler oluyor, onları takip edebilirsin. Ultimate CLA öneren var, hepsiburada.com'da da hardline CLA'yi kullanan sayısı çok, yorumlar da iyi görünüyor :) Eczane ürünü olarak da Solgar'ı genelde tek geçerim :)
çok geçmiş olsun lioncum. umarım operasyonu en güzel şekilde atlatırsın. off şu çocuk olayından acaip tırsıyorum ya:)Cnm ben normal doğum yaptım 2 doğumumda çok zor oldu ve dikişlerimde çok fazlaydı.Bu yüzden dikişlerim enfeksiyon kaptığı içinde bütün dikişlerim patladı 2.ye tekrar dikildi o dikişlerde patladı görüntü olarak çok berbat oldu yani.Bu yüzden de çok sorun yaşadım vajina bölgesinde.Teyzemin jinekolog doktoruna gittim estetik ameliyat yapacak şimdi o bölgeye ve eskisindende çok daha iyi olacağını söyledi.Bakalım hayırlısı olsun psikolojik olarakta insanı kötü etkiliyo tabi en hassas bölge olduğu için.
Kocamda bu şekilde iyisin diyo.Bana görede bu halim daha iyi.
rica etsem bana da linklerini atar mısın call dan da eksik kalmayayım:)Çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede iyileşirsin ameliyattan sonra...
Kocan da bu şekilde seviyorsa zayıflamadan sıkılaşırsın sen de süper olursun :) Callanetics denemiş miydin hatırlayamadım, o da kilo verdirmeden sıkılaştırma konusunda çok etkili...