- 17 Nisan 2011
- 2.129
- 266
- Konu Sahibi Duygu_Oner
Yediklerinde porsiyon küçült ve proteini arttır, vanilya da çok bilgilidir yeme içme konusunda :) Biraz etoburuz biz, akşam yemeklerinde de genelde etli şeyler tüketmeye çalışıyoruz, tavuk, hindi, dana eti, balık sırayla gidiyor. Bir de mantara bayılırız genelde mantarlı yapıyorum uygun bir şey pişirdiysem. Hamurişi ise yok denecek kadar az yeriz, akşamları da kuruyemiş ve meyve sadece. Daha nasıl başka yapabilirim araştırıyorum :)
Maşallah sana imreniyorum vallahi.Ben akşamları dikkat etsem bile yetiyo.Zayıflamayayım diye yiyorum habire.Akşamları bizde kuruyemiş vs atıştırıyoruz benim meyve alışkanlığımda pek yok.Genellikle tatlılara bayılıyorum hamurişide her zaman yapmıyorum daha doğrusu ben beceriksizim bir türlü tutturamıyorum yemeklerim çok güzeldir ama.İş hamurişlerine böreklere keklere kurabiyelere geldimi olmuyo ölçüylede yapsam elimin ayarı yok heralde.Eşim kek yaptı gayet güzel oldu ben yapıyorum üstüde altıda yanıyo içi hamur kalıyo.Bir tarafı kabarıyo diğer taraf fos diye iniveriyo.Bende vazgeçtim artık uğraşmıyorum.En çok mayoneze bayılıyorum herşeye sıkıyorum mayonezi.Asıl onu azaltmam lazım
kadınlarda hormonal sebeplerle çok fazla oynama olabiliyor günden güne, o yüzden çok sık tartılmak gibi çok sık ölçü almak da yanıltır. öte yandan, kilo vermeye çalışıyor musunuz bilmiyorum ama 5 aydır herhangi bir değişiklik olmadıysa, birşeyleri değiştirmek gerektiğini gösterir bu. ve genelde de değiştirilmesi gereken birşeyler beslenmeden yana olur.
Zayıflamadan sıkılaşmaya çalışıyorum.Bir ara 70 kilodan 54 kiloya düşmüştüm.O halim pek hoşuma gitmedi.hayalet gibi olmuştum.Beni gören ne kadar zayıfsın diyolardı.Şimdi iyi olduğumu söylüyolar ve dahada zayıflama sakın diyolar.Zayıflayınca gözaltlarım morarıyo çöküyo bu sefer.Aslında yağ alımını azaltmam gerek.Çok yağlanma vardı bende.Yılların birikmiş yağları mevcut.Ona göre beslenme tarzı bulmam gerek.Spor için karbonhidratta önemli diye düşünüyorum.akşamlarıda dikkat etsem yeter bana.