Bizim kzlar buraya...

Selam kızlaaaaaaaaaaaaarr...Bende msni olan arkadaşların iletilerinden anlatım KKnın açıldığını ama 10 dk geyik muhabbetlerini açmaya çalışıyorum yine zor açıldı.Hadi hayırlısı...
Kartanem yeni işin ayırlı olsun nasıl gidiyor..
Saytrosum, ecrin ,gündüzüm,minikız,redlight cnm sizede selamlar...
Bende Yaprak dökümünü bitirdim avrupa yakasını izliyorum.sengözlerimebaksanab Öpüyorum hepinizi.

Özgürcüm hoşgeldin canım.. Ben de izledim yaprak dökümünü. Zaten sinirliydim iyice sinir oldum. Saf Şevket yumuşadı hemen... Bu kadar da saf olur mu insan yaaa! :mymeka: Hele Nejlaya ne demeli! Ya niye tokalaşırsın ki hayatını mahfeden insanla! Cem zaten güvenemiyordu iyice şüphelenecek şimdi karısından... :mymeka: Aman yaaa izlemiyim diyorum yine duramıyorum. Yokmu şöyle kahkaha attıracak bir dizi hemen abone olayım. Zaten stresli bir toplumuz. Yaramıyo bize böyle diziler.

var canı cuma akşamı fox tv de yalancı romantik var mutlak gülersin

herkeşlere GÜNAYDIN:1hug: çok özlemişim sizleri arkadaşlara.s.
herkesler iyidir inşallaha.s hepinizi kocaman öpüyoruma.s.

kimsecikler gelmedi. ama artık benimde çıkmam lazım hepinizi kocaman öpüyorum bye bye

herkeşlere GÜNAYDIN:1hug: çok özlemişim sizleri arkadaşlara.s.
herkesler iyidir inşallaha.s hepinizi kocaman öpüyoruma.s.

lahanam günaydın ne yapıyon bakem görüşmeyeli gııı
bende özledim seni ve diğer arkadaşlarımı
şimdik adlarınızı sıra sıra yazamıycam oğlan zırlıyo açıkmış ta:ecrin_bebek:

ben çok hastayım :çok üzgünüm: iyileşemedim bi türlü koca hasta ben hasta evdeki hayvan bile hasta -tatlicadiarzu-

dün izleyemedim :çok üzgünüm: nasıl deli oldum ya ya şu cemin ailesi neclayı çağırmış ya nolduu

var canı cuma akşamı fox tv de yalancı romantik var mutlak gülersin

ay alemsin abla yaa :roflol:

herkeşlere GÜNAYDIN çok özlemişim sizleri arkadaşlar
herkesler iyidir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum

bende çok özledim ki hepinizi kaydirigubbakcemile2

Günaydın kızlar....
Ne yapıyorsunuz.Bende şimdi kahvaltı yaptım .Hazırlanıp önce okula sonrada işe gidicem.
Azönce karabiber mesaj çekti evliliği iyi gidiyormuş.Misafiri gelecekmiş hazırlık yapıyormuş.
Saytrosss rejim nasıl gidiyor.
Bu arada yaprak dökümü dizi sonuçta.Yoksa şevket kadar salak adam yoktur.Karısının zimmetine 250 milyar geçirdiğini biliyor.Çevirdiği herşeyi biliyor halen yüzü gülüyor onu düşündüğünde.Ferhundenin arkadaşının yerinde olsam gider şevkete herşeyi anlatırım sonuçta şevketlede arkadaştı.Bana göre bu dedikoduculuk değil dürüstlük olurdu.AAaaa kızzdım şimdi.kaydirigubbakcemile3

Kızlar evdeyim kızımı okula bıraktım eve geldim çamaşır makinem arızalı servis gelicekti ama gelen giden yok halen.Bakalım inş.beni ekmezler.İş yerindede bir sürü işim var.1 saat daha bekleyip çıkıcam.
Ev hanımlığıda güzel yaa.Yemeğimi yaptım su gibiyi seyrediyorum.evlilik programı .Çok komik yaa.Daha doğrusu oşuma gidiyor.Genelde kızlar kendilerine bakmadan tipini beğenmedim diyor yaa uyuz oluyorum.İyiki sunucu felan değilim direk söylerdim kendine bak diye.Tövbe tövbe....
Kızlar dün ne yaptım biliyormusunuz sabahları Müge Anlının programı var yaa müge anlı kermes yapalım dedi.Bende mail attım yardımcı olabilirim diye.Geçen sefer boyumun ölçüsünü almamışım.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama canım sıkılıyor birşeyler yapmak istiyorum çünkü..

Eşime yine uyuz olmaya başladım.Dün kızımın doğum gününü okulda yaptık pasta olayını son ana bıraktı , bana sen karışma ben allederim dediği için dün onu bekledim.Cepten aramasam almaya gitmeyecekmiş nerdeyse.
Şimdide servis gelince beni ara ben gelicem parayıda getircem dedi.Şimdi aradım servis 15 dk sonra gelicek dedim.Gelemem dedi.Parayı vermediği içinde kızkardeşimi çağırdım para al gel diye.Aayy bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa beni üzmek hoşunamı gidiyor anlamıyorum. senağlama

dün izleyemedim nasıl deli oldum ya ya şu cemin ailesi neclayı çağırmış ya nolduu

Heey ben geldim. :teytey: Lady kıs ben de adam gibi izleyemedim yaprak dökümünü... Büyük eltime gitmiştik akşam. Üç elti bir araya geldik. Bi bende yok çocuk. Onlarda maşallah yani... 5 çocuk bir araya geldi. :bbo: Ev sobalı. Bizim olduğumuz odada bağırtı gürültü... :bbo: Ben de diziyi izlemeye çalışıyom yani... :roflol: O kısmı ben de kaçırmışım şeker... Allahtan 9:30 gibi şiddetli bir baş ağrısıyla evime geldim. :1closedeyes: Dizimin sonundan olsun bişey anladım yani... :roflol:

merhaba kızlar.ben bugün çok yoğundum.babamın davası sonuçlandı,katiline 8 yıl 9 ay ceza verdiler bi de kızkardeşim hamileymiş üçüncü yeğen geliyor.bir de kursta sınıf başkanı oldum oraya buraya koşturdum aptal gibiyim kısaca.nasılım bilmiyorum yani.hepinizi öpüyorum.kafam biraz düzelsin gelirim yine

pişt ben geldiiiimmm
napıyonus kııız şakkıdı
bırakın yaprak dökümünü de dilber halayı izleyin avrupa yakasını yaani :roflol:
yaprak dökümü bunalıma sokuyo adamı beee benneyaptımki

özgürüm sen evdemisin?yoksa çalışıyo musun anlamadım.kermes işinde ne oldu ki ders almadın?

özgürüm sen evdemisin?yoksa çalışıyo musun anlamadım.kermes işinde ne oldu ki ders almadın?

Canım çalışıyorum ama bugün servis gelecek diye evde bekledim neyseki geldi.Ama 250 ytl fiyat çıkardı.Bizde yenisini araştırıp yapalım dedik.
Kartanem ben hem avrupa yakasını hem yaprak dökümünü izliyorum Dilber hala tiplemesiyle, burhan abi bitiriyor insanı kaydirigubbakcemile3

Canım çok geçmiş olsun babanın olayını sen başka bir topicte anlatmıştın okumuştum.Üzüldüm gerçekten.senağlama Neyseki iyi ceza almış.
Kızkardeşinin bebişide hayırlı olsun.İşte hayat bu bir tarafta şer, bir tarafta hayır.Herşey bizler için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…