- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
yaprak dökümünü sormayın kızlar ya ne öyle sinsi ferhunde fikretin kaynanasıyla ferhundeyi parçalıyasım geliyor:mymeka::mymeka:kaydirigubbakcemile
Özgürcüm hoşgeldin canım.. Ben de izledim yaprak dökümünü. Zaten sinirliydim iyice sinir oldum. Saf Şevket yumuşadı hemen... Bu kadar da saf olur mu insan yaaa! :mymeka: Hele Nejlaya ne demeli! Ya niye tokalaşırsın ki hayatını mahfeden insanla! Cem zaten güvenemiyordu iyice şüphelenecek şimdi karısından... :mymeka: Aman yaaa izlemiyim diyorum yine duramıyorum. Yokmu şöyle kahkaha attıracak bir dizi hemen abone olayım. Zaten stresli bir toplumuz. Yaramıyo bize böyle diziler.
herkeşlere GÜNAYDIN:1hug: çok özlemişim sizleri arkadaşlara.s.
herkesler iyidir inşallaha.s hepinizi kocaman öpüyoruma.s.
selam ben geldim nezamandır kk ya girmiyordum dün gireyim dedim ne mümkün meyer sizde giremiyormuşsunuz kapalıymış nasılsınız bakalım kızlar kartanesi naptın nasıl geçti ilk günün bugün 3. gününüde bitirdin tabi sen nasıl memnunmusun yeni işinden gündüzcüm sen nasılsın ecrin lahana redlight71 lady34 minikkiz özgür serenayy ve diger arkadaşlar sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli:1hug::1hug:a.s.
Özgürcüm hoşgeldin canım.. Ben de izledim yaprak dökümünü. Zaten sinirliydim iyice sinir oldum. Saf Şevket yumuşadı hemen... Bu kadar da saf olur mu insan yaaa! :mymeka: Hele Nejlaya ne demeli! Ya niye tokalaşırsın ki hayatını mahfeden insanla! Cem zaten güvenemiyordu iyice şüphelenecek şimdi karısından... Aman yaaa izlemiyim diyorum yine duramıyorum. Yokmu şöyle kahkaha attıracak bir dizi hemen abone olayım. Zaten stresli bir toplumuz. Yaramıyo bize böyle diziler.
var canı cuma akşamı fox tv de yalancı romantik var mutlak gülersin
herkeşlere GÜNAYDIN çok özlemişim sizleri arkadaşlar
herkesler iyidir inşallah hepinizi kocaman öpüyorum
ben çok hastayım :çok üzgünüm: iyileşemedim bi türlü koca hasta ben hasta evdeki hayvan bile hasta -tatlicadiarzu-
ay alemsin abla yaa :roflol:
sende seyrediyonmu yalançı romantiki gecen cuma seyredemedim kaygana düşüp ayagını kırdı
neyse
ben bitiyom o filime aynen biz yani :roflol:
eşim hakan yılmaz ebru da ben :roflol:
ama bizde pek güldürücü sahneler olmaz yani
ebrunun ana sı gelip gidebilir benimkiler
1. gün 2. gün gelip sonrası eşimin 3. gün suratı sirke satar
hayat o dizilerdeki gibi komik olsa:1no2:
ben çok hastayım :çok üzgünüm: iyileşemedim bi türlü koca hasta ben hasta evdeki hayvan bile hasta -tatlicadiarzu-
ay alemsin abla yaa :roflol:
sende seyrediyonmu yalançı romantiki gecen cuma seyredemedim kaygana düşüp ayagını kırdı
neyse
ben bitiyom o filime aynen biz yani :roflol:
eşim hakan yılmaz ebru da ben :roflol:
ama bizde pek güldürücü sahneler olmaz yani
ebrunun ana sı gelip gidebilir benimkiler
1. gün 2. gün gelip sonrası eşimin 3. gün suratı sirke satar
hayat o dizilerdeki gibi komik olsa:1no2:
yok be seyretmiyorum
ben yaprak dökümü ve akasya durağı izlerim yeter bana cokacimcoook
dün izleyemedim nasıl deli oldum ya ya şu cemin ailesi neclayı çağırmış ya nolduu
Kızlar evdeyim kızımı okula bıraktım eve geldim çamaşır makinem arızalı servis gelicekti ama gelen giden yok halen.Bakalım inş.beni ekmezler.İş yerindede bir sürü işim var.1 saat daha bekleyip çıkıcam.
Ev hanımlığıda güzel yaa.Yemeğimi yaptım su gibiyi seyrediyorum.evlilik programı .Çok komik yaa.Daha doğrusu oşuma gidiyor.Genelde kızlar kendilerine bakmadan tipini beğenmedim diyor yaa uyuz oluyorum.İyiki sunucu felan değilim direk söylerdim kendine bak diye.Tövbe tövbe....
Kızlar dün ne yaptım biliyormusunuz sabahları Müge Anlının programı var yaa müge anlı kermes yapalım dedi.Bende mail attım yardımcı olabilirim diye.Geçen sefer boyumun ölçüsünü almamışım.. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ama canım sıkılıyor birşeyler yapmak istiyorum çünkü..
özgürüm sen evdemisin?yoksa çalışıyo musun anlamadım.kermes işinde ne oldu ki ders almadın?
merhaba kızlar.ben bugün çok yoğundum.babamın davası sonuçlandı,katiline 8 yıl 9 ay ceza verdiler bi de kızkardeşim hamileymiş üçüncü yeğen geliyor.bir de kursta sınıf başkanı oldum oraya buraya koşturdum aptal gibiyim kısaca.nasılım bilmiyorum yani.hepinizi öpüyorum.kafam biraz düzelsin gelirim yine