- 13 Temmuz 2008
- 1.147
- 2
- 42
geçmiş olsun lahanam bende ayakta atlattım gibi kalıntıları var ama geçer inşallah bende
lahanam geçmişolsun canım kimi duysam hasta bugünlerde sadece istanbulda deyil sanırım heryerde salgın var herkez kırılıyor hastalıktan yahuua.s.
İyi geceler kızlar. Biraz başım ağrıyor. Uykum yok... Canım da sıkkın ama boşverin. Sizler nasılsınız bakalım
Lahanam da gelmiş. Geçmişolsun canım. Ben de merek ettiydim seni yafrim. Şeniz
herkese günaydın arkadaşlarkaydirigubbakcemile2
hepinizin günü güzel vede aydınlık olsuna.s.a.s.a.s.
teşekkür ederim saytrosçuma.s evet yaa salgın var canım herkeşler hasta valla:1no2:
canlarım benim sağolun allah hepinizden razı olsun
ECRİNİM canım neden canın sıkkın bakem hıııııımmmmCADIARZU sıkma canını birşey için güzelim benim allah dermensız dert vermesin inşallah
GÜNDÜZÜM sanada geçmiş olsun canımcım
gunaydın sanada nasılsnız kızlar benı ozleyen yokmu bu kknın yavas olması sınırımı bozuyo haa ondan gıremedım fazla şakkıdı
sağ ol canısı sanada günaydın gülüm bugün nasılsın iyi oldunmu iyleştinmi cicim
kızın nasıl dersleri filan aman okusun ha ona okulu ve okumayı sevdir
kendine iyi bak fıstık buralarda olacam ara ara oldiiiii:1hug:
lahanam ben çıkıyorum canım
küçük oglan kendine gelemedi rahatsızdı işmdi kusmaya başladı
dr ye götüreyim hemen belki ugrayamam gün boyu
sizlere iyi eğlenceler canlarım kızlera slm ilet benden
günaydın kıslarr
sabah sabah siteyi açamadım ya bütün neşem gitti
bu kadar da yavaş olur mu be ayol
gunaydın :ecrin_bebek: ben sbhtan berı cok rahat gırıyom ama bırazdan nolur bılemem bu msjdan sonra gıremıyormuşum dusnsene :roflol:
Yaprak dökümünü izledinizmi kızlar Şevket adamı katil eder demi..ammada salak bir çocuk.Bu arada dizide olan şeyler artık insana bu kadarda olmaz dedirtiyor.Ama yinede seviyorum izliyorum mutlaka.:1shok:
ozgur amma cok işın varmıs cnm ya hem ıs hem evlılık cok zor mu ne bende evlenmıycem turşumu kursun annem
evlenen arkdasada mutluluklar kac ayda evlendıkı cok merak ettım sakıncası yoksa
ben tv ızlemedım ıcın bılmıyom ama heyecanlı olsa gerek herkesın dılınde ben yıllar once onun ve dudaktan kalbe kıtaplarını okumustum