Bizim kzlar buraya...

zor valla şekercimm hem evli olup hem çalışıyo olmak kafamçokkarıştı yaaaa
diyodum ya kızlar tezim bitince rahatlıcam diyee hem iş hem akşam ders çalış hem bi de evle ilgilen çok zor oluyo diyee tez bitti ama nooldu ben hala istediğim gibi evi derleyip toplayamıyom yaaa :tomato:
temizlik yapıyom ertesi günü gene gözüme toz ilişiyo yaaa ağlıcam yaaa
her akşam yemek ye kaldır topla yaw daha çocuk bilem yok çıldırıciim çok beceriksiz hissediyom kendimi yaa :çok üzgünüm:
bi yeri yapıom öbürü kalıyo öbürünü yapana kadar diğeri dağılıyo :sm_confused:

evde işler bitmez
evhanımları bile dert ediyor :nazar:

Aynı dertten muzdaribim kızlarr evde 1 sepet temiz kıyafetler yerleştirilecek,1sepet dolusu ütü,1sepet kirli çamaşırlarr,mutfak darmadağın,oturma odası dağınık topluyoruuuum yine dağılıyor hemde saatine...Çıldırıyorum ama bırakıyrum canım ne zaman isterse yapıyorum artık..birazcıkta pasaklı olayım noolcak -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu :icecream:

CansucLk hoşgeldin canım. Valla benim ev de öyle ama karar verdim artık iyi bir ev hanımı olcam. Hepiciine yetişecem inşaallah. Bu gün kendime neti yasaklamıştım ama sabah Seda sayanı izledim. Diyetisyen vardı. Birden aşka geldim. Zayıflamaya karar verdim. Diyet listesini alamayınca intten araştırayım dedim. Güzel bir site buldum ama hangi diyeti yapıcaama karar vermedim daa... Merak eden olursa özel mesajdan sorsun cicim. Nese buraya da uğramadan çıkmıyım dedim... İşte öyle. Belkim bitaa uuramam bu gün. Kendinize iyi bakın şekerler. Öpüldünüz... Şeniz

Aynı dertten muzdaribim kızlarr evde 1 sepet temiz kıyafetler yerleştirilecek,1sepet dolusu ütü,1sepet kirli çamaşırlarr,mutfak darmadağın,oturma odası dağınık topluyoruuuum yine dağılıyor hemde saatine...Çıldırıyorum ama bırakıyrum canım ne zaman isterse yapıyorum artık..birazcıkta pasaklı olayım noolcak -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu :icecream:

ay sen ne pasaklıymışsın öyle ayyyyyyyyyy yok ok ben öyle pasaklı arkadaş istemem:roflol:
aramıza hoşgeldin canım:1hug:

selammmmm kızlarrkaydirigubbakcemile5

ayyy bu kk beni sinir ediyo çok yavaş ya giremedim bi türlü girdim sayfaları okumak ölüm deli oldumlaelaelaelaelae neysenasılsınız bakalım gündüzcüm geçmişolsun ogluşun hastaymış hastalıkta kusma işin içine girdimi çokkkk zor oluyor çok geçmişolsun...özgürüm yağsız sebze agırlıklı besleniyorum bide spor tabi bu sabah dayanamadım tartıldım birazdaha vermişim genelde salıdan salıya tartılıyorum bu haftada sanırım gene birbuçuk kilo gidicek gibi ama daha sonra durur biraz gr lara düşer..
hanımların işi hiç bitmiyor valla sabah 11 de oglumun toplantısına gittim tam okuldan çıkarken kızım resim klasörünü evde unutmuşum anne getir dedi şimdi eve geldim yarın günüm var pastamın kekini yaptım şimdi çıkıcam okula ugruycam ordan spora ordan çocukları alıcam alışveriş eve gel temizlik çocukların dersi yemek pastayı yapıcam yarın sabah 11 de kızımın toplantısı var bu sefer sonrada misafirlerim gelicek günüm var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıamannn ne çok işim varmış..görüşürüz kızlar ben ancak yarın akşam ugrayabilirim buralarasenağlamaiş çok

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.a.s. kızlar dahasonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın :1hug:a.s.

sağol canısı ya kus kus telef oldu yavrum benim neyseki kendine geldi cicim
sanada kolay gelsin canısı

zor valla şekercimm hem evli olup hem çalışıyo olmak kafamçokkarıştı yaaaa
diyodum ya kızlar tezim bitince rahatlıcam diyee hem iş hem akşam ders çalış hem bi de evle ilgilen çok zor oluyo diyee tez bitti ama nooldu ben hala istediğim gibi evi derleyip toplayamıyom yaaa :tomato:
temizlik yapıyom ertesi günü gene gözüme toz ilişiyo yaaa ağlıcam yaaa
her akşam yemek ye kaldır topla yaw daha çocuk bilem yok çıldırıciim çok beceriksiz hissediyom kendimi yaa :çok üzgünüm:
bi yeri yapıom öbürü kalıyo öbürünü yapana kadar diğeri dağılıyo :sm_confused:

sen zaten tez delisi olmuşsun devam et:roflol:

:1shok: :1shok: :1shok:
topic ikinci sayfaya düşmüş
ecrin yok tabi piyasada
ben de gelmicem artık :dilcikar:

:1shok: :1shok: :1shok:
topic ikinci sayfaya düşmüş
ecrin yok tabi piyasada
ben de gelmicem artık :dilcikar:

Gelmesseniz öyle olur işte. Bana da güvenmeyin artık. Pc başında geçirdiğim vakti azaltmaya karar verdim. Biraz da kendime ve evime zaman ayıracağım... :1closedeyes: Ama eminim yine de sizden fazla urarım gibime geliyor. :roflol:

Gelmesseniz öyle olur işte. Bana da güvenmeyin artık. Pc başında geçirdiğim vakti azaltmaya karar verdim. Biraz da kendime ve evime zaman ayıracağım... :1closedeyes: Ama eminim yine de sizden fazla urarım gibime geliyor. :roflol:

çok tehlikelisin kulağın çınladı mı hemen geldin :jeyyar:

Nasılsınız kızlar Hayırlı Cumalar bu arada.Ben de sık sık girmiyorum artık, bu meretin başına oturdummu bütün işim kalıyo.Zaten açmaya çalışınca da database error oldu mu direk kapatıyorum.Hepinize selam

kızlaaar işimdeki son saatime gimiş bulunmaktayım :nazar:
sefiyodum burayı yaa :a015:
bakalım pts yeni işimde nelerle karşılaşcam
uğrayamayabilirim bi süre vey daha sık uğrarım bilemicem ortama bağlı kaydirigubbakcemile3

Kartanesi işyerinden çıkış yapmayı unutma. Sonuçta bitaa gitmicen şeker. Bir sorun olmasın haaa! Uyarmadı deme...

ay ay kalbim kıpır kıpır sankim sevgilimle buluşmuşum gibi
elbette sevgililerimle buluştum sizlerle ayne çok özlemişim kk mı ve arkadaşlarımı hayde
kızlar kaldığımız yerden devam en son nerde
kalmıştık hatırlayan varmı:uhm: :sm_cool:

merhabalar kızlaaaaar.off sonunda açıldı.kızıyordum artık.ben kursa gidip geliyorum fazla bişey yok.sizden ne haber ?şükür kavuşturana hepinizi teeek teeek öpüyorum

iyi akşamlar kızlar nasılsınıza.s. anlaşılan sitenin açıldığını anlayanlar yavaş yavaş geliyolar,Saytros sağol canım iyiyim Allaha şükür,umarım sen de iyisindir.Hayırlı akşamlar herkese

X