Bizim kzlar buraya...

Hadi hayırlısıyla inşallah canım.
Tatil istanbulda hava yağışlı hiö dışarı çıkmadım.Evi temizledim yemek yaptım.Acayip uykum geliyor.mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir Tv seyrediyorum zaman geçmiyor bugün.Saatleri geri almaları iyi olmadı.Daha saat 6 ve hava acayip karardı.

merhaba kızlar.nasılsınız?ben bugün hiç bişey yapmadım vallahi.havalar bozunca benimde ayarım kaçıyor,bir miskinlik basıyor sormayın.modelistlikten ödev verdiler onu bile yapmadım tembel miyim neyim?akşam yemeğine çiğbörek istemişti kocacım onu yaptım mayıştım yine.ecrincim hayırlı haberler alırız inşallah sakın canını sıkma herşeyde bir hayır vardır.gündüz,zuzu,saytros,kartanesi,özgür,lahana,redlight ve diğer arkadaşlar hepinizi öpüyorum.

Ecrin arkadaşım sen ve benden başka kimse yok yine nassın canm.Of bu database errorlar çıktı yine sanırım bi arıza varmış yine.Hayırlı akşamlar

günaydın kızlarkaydirigubbakcemile2
herkesin güzel bir hafta geçirmesini diliyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
yavvvvvvf kızlar bakın kapatcaklar valla bizim topingi haaaaaaaa:1shok:
kimsecikler uramiyo:1no2:

canımcım inşallah hayırlı haberini alırıza.s ama olmazsada sıkma canını lütfen allah istediği zaman olacaktır elbeta.s vede unutmaki herşeyde bir hayır vardır

Günaydııııııınnn günaydın günaydın kızlar....Hava yine kapalı ama bizim içimiz ruhumuz aydınlık olsun inşallah..
Minikız yaptığı yemeği yazınca aklıma geldi dün hava kötü diye bizde markete inmeyelim evden birşeyler üretip yiyelim dedim.Erişte yaptım hayatımda ilk defa komik şekilli erişteleri yeşil mercimekle yaptım.Bu arada yaşlandığımıda anlıyorum klasik yemekler yapıp evdeki iplerden ponpon yapıyorum.kaydirigubbakcemile3 Güzel kapı süsü oluyormuş ponponlar deneyelim bakalım.
HERKESE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM....öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3

günaydın kıslarrr mirmirmirmir
ben bugün sizinle birlikte iyi olmaya çalışıcam benneyaptımki

lütfen Allah'ım lütfen lütfennn bu sefer ecrinim anniş olsuunnnn:Saruboceq: :Saruboceq:

biz sağken hayattayken kimse kapatamaz canısı gelip slm veriyok ya
korkma ben muhtarınız olarak kapattırmam :roflol:

bitinca ponponların eklede görelim ben perdemi bitirdim ozgurdu'cuğüm
eklerim bir ara a.s

bitinca ponponların eklede görelim ben perdemi bitirdim ozgurdu'cuğüm
eklerim bir ara a.s

Perdeni ekle mutlaka bakayım.Az önce ponpondan atkı gibi birşey yaptım aslında güzel oldu ama kısa yapmışım.Yapılışı çoook basit ama biraz uğraştırıyor.KKda el emekleri bölümünd ebri bayan yapmış bende denedim gerçekten güzel şöylee kürk gibi birşey oldu.:jeyyar: Siyah yaptım çünkü.Dur linki bulup buraya yapıştırayım deneyin kızlar..
Zuzuu hoşgeldin canım.Herkese selam...kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar ben geldim.insan yaşlandıkça kafası daha az çalışıyor yahu-tatlicadiarzu- bugün derste bir konuyu anlayana kadar üç kere sordum.Allahtan komplexli değilim rahatça anlamadım derim yani.bu aralar ahmet maranki'nin kozmik beden temizliğini araştırıyorum.aslında aklıma yattı ama lavman konusu var biraz iticikafamçokkarıştı8 kasımda yeni dönem başlıyormuş bir denemeyi düşünüyorum.sizler nasılsınız keyfiniz iyi mi arkadaşlarım?

merhaba kızlar nasılsınız ?
iyisinizdir inş hepinizi öptüm

huuuu bizim kızlar boşluyorsunuz bugünlerde burayı.bazen sıkıcı oluyor bence de ama en azından bi selam verin canım

huuuu bizim kızlar boşluyorsunuz bugünlerde burayı.bazen sıkıcı oluyor bence de ama en azından bi selam verin canım

hakkaten yani bi selamıda mı esirgiyosunuz. :jeyyar:Ben veriyim selamımı Hayırlı akşamlar bizim kızlar nirelerdesiniz ya ne zaman açsam sayfada bir tek ben varımklava:

Günaydın kızlar.Neler yapıyorsunuz.Saytros nasıl gidiyor rejim.Benimki fena değilde halen kiloda tık yok.Kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr uyanın artık yawww....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…