Ben de buradayım kıs Redlight... Napersiniz bakam buradaki yafriler.... Kızlar her ay sonu klasikleşen konuma dönüyorum. Yine adetim gecikti. En geç 22'de olmam lazımdı. Bu durumda 4-5 gün gecikmiş oluyor. 2 gündaha bekliyip test yapıcam. Bu kez kendimi fazla ümitlendirmiyorum. Ama 4 gündür adet belirtilerim var olamıyorum bir türlü. Yorgunluk, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi de var. Psikolojim bu kez iyi. Geçen ayki kadar stresli değilim. Umarım bu kez gerçekten hamileyimdir.
Ben de buradayım kıs Redlight... Napersiniz bakam buradaki yafriler.... Kızlar her ay sonu klasikleşen konuma dönüyorum. Yine adetim gecikti. En geç 22'de olmam lazımdı. Bu durumda 4-5 gün gecikmiş oluyor. 2 gündaha bekliyip test yapıcam. Bu kez kendimi fazla ümitlendirmiyorum. Ama 4 gündür adet belirtilerim var olamıyorum bir türlü. Yorgunluk, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi de var. Psikolojim bu kez iyi. Geçen ayki kadar stresli değilim. Umarım bu kez gerçekten hamileyimdir.
Günaydııııııınnn günaydın günaydın kızlar....Hava yine kapalı ama bizim içimiz ruhumuz aydınlık olsun inşallah..
Minikız yaptığı yemeği yazınca aklıma geldi dün hava kötü diye bizde markete inmeyelim evden birşeyler üretip yiyelim dedim.Erişte yaptım hayatımda ilk defa komik şekilli erişteleri yeşil mercimekle yaptım.Bu arada yaşlandığımıda anlıyorum klasik yemekler yapıp evdeki iplerden ponpon yapıyorum.kaydirigubbakcemile3 Güzel kapı süsü oluyormuş ponponlar deneyelim bakalım.
HERKESE GÜZEL BİR HAFTA DİLİYORUM....öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarrr mirmirmirmir
ben bugün sizinle birlikte iyi olmaya çalışıcam benneyaptımki
bitinca ponponların eklede görelim ben perdemi bitirdim ozgurdu'cuğüm
eklerim bir ara a.s
huuuu bizim kızlar boşluyorsunuz bugünlerde burayı.bazen sıkıcı oluyor bence de ama en azından bi selam verin canım