zor valla şekercimm hem evli olup hem çalışıyo olmak kafamçokkarıştı yaaaa
diyodum ya kızlar tezim bitince rahatlıcam diyee hem iş hem akşam ders çalış hem bi de evle ilgilen çok zor oluyo diyee tez bitti ama nooldu ben hala istediğim gibi evi derleyip toplayamıyom yaaa :tomato:
temizlik yapıyom ertesi günü gene gözüme toz ilişiyo yaaa ağlıcam yaaa
her akşam yemek ye kaldır topla yaw daha çocuk bilem yok çıldırıciim çok beceriksiz hissediyom kendimi yaa :çok üzgünüm:
bi yeri yapıom öbürü kalıyo öbürünü yapana kadar diğeri dağılıyo :sm_confused:
Aynı dertten muzdaribim kızlarr evde 1 sepet temiz kıyafetler yerleştirilecek,1sepet dolusu ütü,1sepet kirli çamaşırlarr,mutfak darmadağın,oturma odası dağınık topluyoruuuum yine dağılıyor hemde saatine...Çıldırıyorum ama bırakıyrum canım ne zaman isterse yapıyorum artık..birazcıkta pasaklı olayım noolcak -tatlicadiarzu- gamyoncuiremsu :icecream:
selammmmm kızlarrkaydirigubbakcemile5
ayyy bu kk beni sinir ediyo çok yavaş ya giremedim bi türlü girdim sayfaları okumak ölüm deli oldumlaelaelaelaelae neysenasılsınız bakalım gündüzcüm geçmişolsun ogluşun hastaymış hastalıkta kusma işin içine girdimi çokkkk zor oluyor çok geçmişolsun...özgürüm yağsız sebze agırlıklı besleniyorum bide spor tabi bu sabah dayanamadım tartıldım birazdaha vermişim genelde salıdan salıya tartılıyorum bu haftada sanırım gene birbuçuk kilo gidicek gibi ama daha sonra durur biraz gr lara düşer..
hanımların işi hiç bitmiyor valla sabah 11 de oglumun toplantısına gittim tam okuldan çıkarken kızım resim klasörünü evde unutmuşum anne getir dedi şimdi eve geldim yarın günüm var pastamın kekini yaptım şimdi çıkıcam okula ugruycam ordan spora ordan çocukları alıcam alışveriş eve gel temizlik çocukların dersi yemek pastayı yapıcam yarın sabah 11 de kızımın toplantısı var bu sefer sonrada misafirlerim gelicek günüm var kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıamannn ne çok işim varmış..görüşürüz kızlar ben ancak yarın akşam ugrayabilirim buralarasenağlamaiş çok
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz a.s.a.s. kızlar dahasonra görüşmek üzere kendinize iyi bakın :1hug:a.s.
zor valla şekercimm hem evli olup hem çalışıyo olmak kafamçokkarıştı yaaaa
diyodum ya kızlar tezim bitince rahatlıcam diyee hem iş hem akşam ders çalış hem bi de evle ilgilen çok zor oluyo diyee tez bitti ama nooldu ben hala istediğim gibi evi derleyip toplayamıyom yaaa :tomato:
temizlik yapıyom ertesi günü gene gözüme toz ilişiyo yaaa ağlıcam yaaa
her akşam yemek ye kaldır topla yaw daha çocuk bilem yok çıldırıciim çok beceriksiz hissediyom kendimi yaa :çok üzgünüm:
bi yeri yapıom öbürü kalıyo öbürünü yapana kadar diğeri dağılıyo :sm_confused:
:1shok: :1shok: :1shok:
topic ikinci sayfaya düşmüş
ecrin yok tabi piyasada
ben de gelmicem artık :dilcikar:
Gelmesseniz öyle olur işte. Bana da güvenmeyin artık. Pc başında geçirdiğim vakti azaltmaya karar verdim. Biraz da kendime ve evime zaman ayıracağım... :1closedeyes: Ama eminim yine de sizden fazla urarım gibime geliyor. :roflol:
çok tehlikelisin kulağın çınladı mı hemen geldin :jeyyar: