Bizim kzlar buraya...

ne kermesi ozgurdu'çüğüm bilği verirmisin tatlım
nerde olacakmış kermez bilelim belki bir katkımız olabilir

yawrular çekiliiinn ben geldiimmmm..warlığımı arıyann beni mrk eden ösliyen herkeslere koccamaaann bi öpüüüşşşş...Şenizzuzuu sahnelere döndü anacımm..kaydirigubbakcemile2.iyiyim artık şükür..daha iyiyim yani..ama çok yoğunum hep uykusuzum we de yorgun...ama olsunn çok güselim yinedeeee kaydirigubbakcemile3

daha iyi olmana sevindim canım a.sherzaman iyi olursun inşallah

aman be kardeşim sende eşinin davrandığı gibi davran canım eve para bırakmazmı
bizimki de öyledir ama şöyle
kredi kartıyla şirketin arabasına benzin atar patronda ytl olarak verir yani
eşimde o parayı bana verir harcama diye gerektiğinde harca der
eeeeeeeee ne anladım ben şimdi neyse
evede bırakmıyo ev ihtiyacıda bitmiyo çocuklar var
aaaaaaaaaaaaa dedim kendime niye harcamıycam öyle bi alıyom ki o paradan sonram harcananların yerine koyuyor
başa cıkamayınca harca ben yerine koyarım dedi sonun da sende öyle yap de
aaaaaaaaaaaa birazda değil hepten dayagı hk ediyo şu erkek milleti

zUZUUUUU hoşgeldin canım.
Saytros cnm bu kermesi Müge anlı var yaa.Sabahları programı var onlar düzenliyor.Ben belki katkım olur diye yardım edebilirim diye mail attım ama dönüş olmadı.En kısa zamanda yerini söylüycekler.Bu kermesin geliride 2 gün önce bir konuğu vardı.Kadın çocukları olmuyor diye evlatlık bir bebek almış.Bebek büyüdükçe çocukta bir tuhaflık fark etmişler ve doktora götürünce bebeğin spastik olduğunu öğrenmişler.Kadının bütün ailesi çocuğu tekrar yuvaya verin demiş ama kadın çocuk için ağlıyor bırakmam o benim bebeğim diyor.Bunları geliride kadının kendi annesi patik örüyor kadında bunları satıyor Müge anlıda kadın bunları anlatınca aslında yaptıklarınızı kermes yapıp satalım dedi.O anda bende hemen mail attım yardım edeyim diye.Yoksa birşeyler verme gücüm benimde yok vallaa..Ama alışverişe gidicem yer belli olsun.Hem bakarsın bizi keşfeden birileride çıkar dizi mizi çekeriz.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Gündüzzzzzzzz sen şu sakallı ip perdeni yaptın mı ben ip arıyorum bulursam deniyce valla.El emeği bölümünde varmış kadın çok güzel yapmış demi.
ECRİNNNNN nerde şimdide o asıyor bizi.:dilcikar:
Lahana Bebişim sanada selam.Erkeklerin yanında bir de erkekleri kullanma kılavuzu verselerde bizde üzülmesek.:1closedeyes:

Saytrosum bugün itibari ile bende tekrar başlıyorum rejime.Çünkü bende 63 leri gördüm.Haftaya cuma tekrar kilo bildirelim birbirimize tamammı.Bide ölçülerimizi akşam verelim.Kızlar şahit olsun bakalım kim önce verecek.Belki gaza geliz ne dersin.

Günaydın kızlar.Henüz kimsecikler yok bende hazırlanıyorum bebek görmesine gidicem.Ev hanımı modlarındayım.kaydirigubbakcemile3
Gündüzüm özel mesal atmışsın allah razı olsun.Bugün son bir yer var orayada bakayım bulamassam senden rica ederim.İyi kalpli arkadaşım benim.kaydirigubbakcemile5
Ben gidip evi toparlayayım hazırlanayım kızlar.Hepinizi öpüyorum akşam üzeri yine gelirim.:1hug:

slm kızlaaarr kaydirigubbakcemile5 napıonus bakemmm
özledim kız sizi giremiyom pek şakkıdı

selamlar canım ama yine bu topikte kimseler yok. Artık altta görünüyo kimlerin olduğu; biliyosunuz dimi.Bende çıkıyom o zamanklavaşaka şaka hepinize selamlar)

piişt saytrooos burdaymışsın seeennn
görüyom alttan :))))

heytttt bende buralardayım siz yoksanız bende yok olayım az bekleyim bakem
kimse gelmezse buralara çıkıp giderim bende:roflol:

Selamlar... Fazla uuramıyonuz diye ben de sık gelmiyom artık. :dilcikar: Topici tek başıma idare etmeye çalışıyomuşum resmen...kafamçokkarıştı Kıslar nerdesiniz bakem! klava: Aşada görüyom redlight bu sayfaya bakıyo... :1rolleyes:

burdayım cancazımma.s sana günlerdir işin nasıl rahatmısın diyorum bi yazmadın bana :1closedeyes:nasılsın iyimisin yeni işinde mutlumusun:1hug::1hug:

ah canımm kusura bakma yaaa :teselli:
ben girip son sayfaya bakıyom bi tek ondan sorunu görmemişiiimm yosam cvp vermemmiiii kaydirigubbakcemile2
valla daha tam bişey anlamadım işimden
tam olarak hangi birimde çalışcam kesinleşmedi dolanıp duruyoz stajerler gibi kafamçokkarıştı
gündüzcümm eccrincimm nbr kıııs?? şakkıdı

burdayım canım selamlar,hımmmm laelaelaelaelaeben de seni görüyorum.Ama başka kimse yok:1no2:

aaaaa benim gördüğüm sen değilmişsin ecrin, kartanesiymiş.Sizi karıştırmışım amaaaan neyse sen nasılsın Kartanesi arkadaşım

Ben de buradayım kıs Redlight... Napersiniz bakam buradaki yafriler.... Kızlar her ay sonu klasikleşen konuma dönüyorum. Yine adetim gecikti. En geç 22'de olmam lazımdı. Bu durumda 4-5 gün gecikmiş oluyor. 2 gündaha bekliyip test yapıcam. Bu kez kendimi fazla ümitlendirmiyorum. Ama 4 gündür adet belirtilerim var olamıyorum bir türlü. Yorgunluk, şiddetli baş ağrısı ve baş dönmesi de var. Psikolojim bu kez iyi. Geçen ayki kadar stresli değilim. Umarım bu kez gerçekten hamileyimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…