Bizim kzlar buraya...

seninde bayramın mübarek olsun ve diğer arkadaşlarımızında gündüzcüğüm.evet çalışırken sorun oluyor.şimdi stejer de geldi kotü ornek olmak istemiyorum nete iş için giriyorum sadece.hepinizi çok opuyorumnanaktan

SElam kizlarr
hadi kalkin bakalimm bilgisayarinizin basindan ve makyaj malzemelerinizi cikarinn..

yarismamizz basliyorrr..

en güzel hint makyajii yapan üyemizee Kadinlarkulübü tarafindan süpriz kozmetik hediye gönderilecekk !!

sansinizi denemeye degerr..

Ben makyaj yapamiyorum demeyinn.. karsiniza bir örnek makyaj acinn
ve bakin bakalimm neler cikaracaksiniz ..

ayrica maksat eglenmekk
gelin sizde katilin :))
beni kiracaginiza kafanizi kirin demi :))

buyrun buraya tiklayin...:)

selam arkadaşlar vereliniortakherkezin yeniyılını kutluyorum herkeze sağlık mutluluk huzurlu bir yıl diliyoruma.s.a.s.a.s.iyi seneler

Ooo burası iyice terk edilmiş yahuu! Ben de bi bakim belki bir iki kişi gelir de konuşuruz diye düşünmüştüm. Gündüzcüm uzun zaman oldu kanki. Bizim ufaklıkla uğraşmaktan unuttuk burayı. Neyse kimse okumayacak muhtemelen ama ben yine de bir selam vereyim. Özledim sizleri sevgili arkadaşlarım... Hepiniz kendinize iyi bakın. Her yeni gün sizlere güzellikler, iyilikler, mutluluklar getirsin. Neşeniz daim olsun... Hayırlı günler...

Ooo burası iyice terk edilmiş yahuu! Ben de bi bakim belki bir iki kişi gelir de konuşuruz diye düşünmüştüm. Gündüzcüm uzun zaman oldu kanki. Bizim ufaklıkla uğraşmaktan unuttuk burayı. Neyse kimse okumayacak muhtemelen ama ben yine de bir selam vereyim. Özledim sizleri sevgili arkadaşlarım... Hepiniz kendinize iyi bakın. Her yeni gün sizlere güzellikler, iyilikler, mutluluklar getirsin. Neşeniz daim olsun... Hayırlı günler...

he ya unutuldu artık burası kanki bebişleriniz de oldu başka sayfalardasınız sanmayın takip edilmiyoruz küstüm sizlere
canınız sağ olsunda uğramayın ben tek başıma dalar çıkarım
yok artık arkadaşlar yok gelmiyo kimse senağlama

X