Bizim kzlar buraya...

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
Bizimde sohbet edeceğimiz bir topic olsun istedik.Okuyan mutlaka bir iki kelime yazsın lütfen.Aslında aklıma yazmanız için bir cinlik geliyor "eyyy bu topici okuyan kişi bir kelime yaz dileğin kabul olsun, iki kelime yazz iki dileğin kabul olsun , üç kelime yaz.....................".
Hadi kızlar topicimiz hayırlı olsun,canımız sıkılmasın...

anaaaaa özgürcüm hoşgeldin.meraktayız.geriye dönük okuyorsan yandın.ortam şenlik.bu arada seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun arkadaşım.evinizde huzur olsun o önemli yoksa günler geceler gelip geçer.

burdayım ama az kaldı gidiyordum.ne oldu ki sana?neden üzünçlüsün bakem sen

görüşemedik lahanacım neyse.sen yazarsan ben sonra okurum.sana da iyi geceler özgür kaçtım ben.

seninde evlilik yıldönümün kutlu olsun ozgurdu arkadaşım niçe yıllara
mutlu senelerew gülüm:1hug:

yok gündüzüm atlayıp gelecektim boşta at yokmuş koyunladım geldim.idare et artık

ay atları çok severim
şimdi çocuklugum geldi aklıma
yaşım kaç hatırlamıyorum köydeyiz annannemlerde kalıyoruz
dayımın oğlu kızı ben ve kızkardeşim evdeyiz büyükler tarlada neyse
orman vardı yakın eve aklıma musiplik geldi dedmki haydi at yakalamaya o ormanın sahibide atlarını ormana bırakır otlasınlar diye
aldık ellerimize tütün dizilen ipleri yallah 4'dümüz ormana
atlar otlamakta elimizde ip sessizce atlara yaklaşmaktayız güya yakalayacaz ya
ipler koptu biz hala at yakalayamadık amma ne koşturduk atları bizlerde yorulduk atlarda:roflol:
o anımı hiç unutamam :roflol:

yuh ecrin sen de oraya kimsesiz yazmışın ya dövecün artık haaaa klava:
evde durduğu yok bi o kardeş giliyo bi bu elti gidiyooo
ecrin oraya ecrin buraya el üstünde tutuyoz oraya kimsesiz yazmış yaaaa :dilcikar:

dayaklık işte bilmiyonmu sankim biz buralarda yokmuşuz gibi ay yalnızım filan
ne oluyo gııııızzzz ecrin sen şimdi yalnızmısın yawrimmmm:dilcikar:

mrb arkadaslar nasılsınız

hoşgeldin turuncum ya arada burayada gelin oldi burdada sohbetler çokkkkkkk gözel
sanırım dostluklar güzel
:1hug:

anaaaaaaaaaaa:1shok:gıızzzzların hepsi uyumaya gitmişler
bende salak salak gezinmeyim bayri buralarda :1ninca:
eeeeeehhhhh çıkayım bende elişi yapayım birazcık bitsinki sahibine vereyim hihoyyyt

günaydın kızlar:sm_cool:
MİNİKİZ canım dün elektrikler kesildi, yoksa iyi geceler demeden çıkmazdım.
kızlar çok canım sıkkın offfffff ya:çok üzgünüm:
ben oğlumu çok özledimsenağlama dün öğlenden beri çok kötüğüm arada bir böyle fena oluyorumsenağlama allahım kimseyi çocuklarından ayırmasın inşallahsenağlama

Günaydın bütün şekerlere! Bu gün nasıllar bakalım... Ben miii? Çok İyiyim. Çok mutluyum... Bu gün evlilik yıl dönümümüz... Özgürüm geç kaldık ama senin de evlilik yıl dönümünükutlarım. Nice senelere inşaallah... Bari bu gün telafisini yapın... Şeniz yerimseniben

Lahanacım bu yüzden mi üzgünsün kaç zamandır canım. :çok üzgünüm: Oğlun nerde canım yaaa! Üzüldüm şimdi! :çok üzgünüm:

dayaklık işte bilmiyonmu sankim biz buralarda yokmuşuz gibi ay yalnızım filan
ne oluyo gııııızzzz ecrin sen şimdi yalnızmısın yawrimmmm:dilcikar:

Şeniz Şeniz Şeniz

Ya canım yaaa o zaman siz de yoktunuz onu seçtiğimde. Unutmuş kalmışım öyleceee!

Ay benim yine midem ağrıyo yafriler. Napcas bu mideylen yaaa! Ben bi de yarın tutmam soora başlarım oruca. İki günde iyileşmesi gerekiyo of yaaa! Bu kadar borcun altından kalkamam sooraaa! senağlama

wee topic tarihinde bi ilkk..zuzuu pazar günü sahnede sengözlerimebaksanab naaper yawrukuşlar..özgürüm nice mutlu yıllara canım..ecriniimm hediyeni werdinmi :jeyyar: :roflol: lahanam oğluşun nerdeki canım..Allah kawuştursun..:Saruboceq:kartanesi kaalk da çalışş miskin miskin uyuma..

:1shok::1shok:
ne işin var zuzuuu senin topicteeee
gördümde ondan geldimmm
şaşırdımm
ben de çalışıyom zaten tımammııı :dilcikar:
ecrin naptın kız sen dün
annat bakim ne almış kocin??
özgürüüm senin de evlilik yıldönümün kutlu olsuuunnn

günaydıııııın kıslar dicekdim de öğlen olmuş tünaydın deyem bariii
misafirlerimi kapıdan yolladım bursaya yapıştım hemen pcnin başına bağılılık yaptı heral diyo eşim

Selam ben geldim ama internetim sorunlu yine her an çıkabilir... Çok ama çok sinirliyim. Az önce kırıyodum az daha modemi.

Hazır çıkmamışken anlatıyım eşim hediyesini verdi. Tek taşlı bir yüzük, bir de kolye almış. Çok da güzel... Çok ince zevklidir zaten benim kocacım... :asigim: :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…