- 16 Ağustos 2007
- 4.225
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben çok hastayım :çok üzgünüm: iyileşemedim bi türlü koca hasta ben hasta evdeki hayvan bile hasta -tatlicad
canım hepinize geçmiş olsuna.s
Eşime yine uyuz olmaya başladım.Dün kızımın doğum gününü okulda yaptık pasta olayını son ana bıraktı , bana sen karışma ben allederim dediği için dün onu bekledim.Cepten aramasam almaya gitmeyecekmiş nerdeyse.
Şimdide servis gelince beni ara ben gelicem parayıda getircem dedi.Şimdi aradım servis 15 dk sonra gelicek dedim.Gelemem dedi.Parayı vermediği içinde kızkardeşimi çağırdım para al gel diye.Aayy bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa beni üzmek hoşunamı gidiyor anlamıyorum. senağlama
canım bu erkeklerin hepsi böyle sinir işte katlanıyoruz işte napalım
merhaba kızlar.ben bugün çok yoğundum.babamın davası sonuçlandı,katiline 8 yıl 9 ay ceza verdiler bi de kızkardeşim hamileymiş üçüncü yeğen geliyor.bir de kursta sınıf başkanı oldum oraya buraya koşturdum aptal gibiyim kısaca.nasılım bilmiyorum yani.hepinizi öpüyorum.kafam biraz düzelsin gelirim yine
canım geçmiş olsun:1no2:babana nolduğunu bilmiyom ama üzüldüm:1no2: katili hakkettiği zezayı almamış maalesef. insn hayatı bukadar ucuz olmamalı. yeni yiğeninin hayırlı olsun
pişt ben geldiiiimmm
napıyonus kııız şakkıdı
bırakın yaprak dökümünü de dilber halayı izleyin avrupa yakasını yaani :roflol:
yaprak dökümü bunalıma sokuyo adamı beee benneyaptımki
bencede yaprak dökümü yerine avrupa yakası:roflol:
bu arada ne habersin kıssss kartanesi
yawrular çekiliiinn ben geldiimmmm..warlığımı arıyann beni mrk eden ösliyen herkeslere koccamaaann bi öpüüüşşşş...Şenizzuzuu sahnelere döndü anacımm..kaydirigubbakcemile2.iyiyim artık şükür..daha iyiyim yani..ama çok yoğunum hep uykusuzum we de yorgun...ama olsunn çok güselim yinedeeee kaydirigubbakcemile3
Eşime yine uyuz olmaya başladım.Dün kızımın doğum gününü okulda yaptık pasta olayını son ana bıraktı , bana sen karışma ben allederim dediği için dün onu bekledim.Cepten aramasam almaya gitmeyecekmiş nerdeyse.
Şimdide servis gelince beni ara ben gelicem parayıda getircem dedi.Şimdi aradım servis 15 dk sonra gelicek dedim.Gelemem dedi.Parayı vermediği içinde kızkardeşimi çağırdım para al gel diye.Aayy bilmiyorum ben mi abartıyorum yoksa beni üzmek hoşunamı gidiyor anlamıyorum. senağlama
burdayım cancazımma.s sana günlerdir işin nasıl rahatmısın diyorum bi yazmadın bana :1closedeyes:nasılsın iyimisin yeni işinde mutlumusun:1hug::1hug: