BİZİM FİLMİN SONU NE OLACAK ? 3.YILA GİRDİK. ARTIK FİNAL İSTİYORUM. HEMDE MUTLU FİNAL..

Eğer daha önce üyeliğiniz olduysa ben sizi hatırladım, konu çok uzun okuyamadım birkaç cümle çarptı gözüme.

Eğer o üyeyseniz çocuklarınıza çektirdiğiniz eziyeti ödeyemeyeceksiniz.
Sadece onlara üzülüyorum, size değil.

haklısınız... ama bu pislik adam için acı çekiyorum... hala o şimdiki karısını seçti... onu sevdi.. beni sevmedi.. çocuklarımıza rağmen... o kadını sevdi diyip canım yanıyor... ama bana diyorki sana gelsem sen esşim gibi rahat dğeilsin o bana diyroki bak bak canım gözün gönlün açılsın serbesttsin baskı yok... bende bakarım diyo misal.. sen olsan gözlerümi koparrısın diyor.. bu da aldattığımı biliyor diyor. ses çıkarmıyor diyor.. bodrumda otel odasında onuda bıraktım sabaha kadar tek kaldı ben başka kadınla yattım anladı diyor. geldimki sabaha kadar sigara içmiş... ama seslenmedi diyor.. sen olsan boşanalım derdin diyor. .ben değişmedim diyor. bu kaldırabiliyor ama sen kaldrıamıyorsun diyor... böyle ise içim soğuyor... ama onu sevip vazgeçemedğini düşününce canım yanıyor... ama adam sevğdini aldatırmı ya...akıl sağlıımı yitirdim... ben bu adam yüzüne iyileşemedim bir türlü..
psikolg demişler.. bu site bana psikolagtan daha iyi geliyor... tabi saçmalayanlar çok ağır eleştirilerde geliyor ama insan kınamamalı... benimde asla yapmayacağım dedğim şeyleri yapıyor insan... maalesef...

Dik ve kararlı olmayarak karı-koca kızlarınıza yazık etmişsiniz.
Doğmamış bebeğe acıyorsunuz da ben kızlarıma ne yapıyorum demiyorsunuz.
Zamanında bu adamla tüm ilişkinizi kesmiş olsaydınız karakterleri, hayata aşka evliliğe bakışları bu kadar berbat bir hale gelmezdi. En çok kızlarınıza üzüldüm. Geri kalan bütün yetişkinler kendi kararlarının sonuçlarını yaşıyorlar. Yazık.

Şu adamın seni sevdiğine inanıyorsan ...
Boşluğu sen doldur.

8 haziranda bir konu açmışınız...acilen bir koca bulup mutlu olmak istiyorum falan diye...
kusura bakmada sen bir annesin...sizi tanımıyorum ama psikolojık tedavi almanız lazım gibi...yoksa o çoçuklarada yazık olcak.

Hastaneye yatman gerek senin arkadaşım.
Psikologluk dönemi geçeli çok oldu.

mutlu final demek
o pisliği hayatımızdan çıkarmak demek.. başaramadığımız şey buydu... ona inanmak... suçumuzda eski parçalanan ailemi tekrar toplamak...
evet çok yanlış...ama insanın elinde olmuyor iste olmuyor....

Çocuklarımıza rağmen diyorsunuz.

Siz anne olduğunuz halde düşünmüyorsunuz çocukları, babaları mı düşünecek?

Hikayedeki mutlu final adamın eşini boşaması sizinle tekrar evlenmesi gibi görünüyor. Rezilliğinize kılıfta uydurmuşsunuz. Hayırlı işler...

fark benim çocuklarım babalarını istiyor... küçük kız çok seviyor..
babaları cumartesi sabah alıp pazar akşam getiriyor. çok seviyor. herşeyiyle ilgilineiyor. küçük kızda daha çok istiyor. eve gidiyor babamı ara diyor baba kapatma diyor... özledim diyor doyamadım yanaklarını sıkmaya öpmeye diyor... yaşamak gerek.. anlatılmaz... çocukları kullanmak dğeil bu
iki seçenek var.. ya unutturmak... yada tamamen geri dönmesi idi.. çok geç olsada unutturmayı tercih etitk. mecburen o kadını seçtği için

Sevme ablacım ya sevme...Kızlarını sev evlattan üstün sevgi mi var.Kadın kabul ediyosa o da onun derdi sen etme kabul.Kendi yoluna bak çocuklarda büyük anladığım kadar ile babalarıyla görüşüp görüşmemek onların kararı, sen görüşme,boşanmışsın adamın artık senin hayatında hakkı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…