- 22 Nisan 2015
- 7.358
- 25.438
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
fark benim çocuklarım babalarını istiyor... küçük kız çok seviyor..
babaları cumartesi sabah alıp pazar akşam getiriyor. çok seviyor. herşeyiyle ilgilineiyor. küçük kızda daha çok istiyor. eve gidiyor babamı ara diyor baba kapatma diyor... özledim diyor doyamadım yanaklarını sıkmaya öpmeye diyor... yaşamak gerek.. anlatılmaz... çocukları kullanmak dğeil bu
iki seçenek var.. ya unutturmak... yada tamamen geri dönmesi idi.. çok geç olsada unutturmayı tercih etitk. mecburen o kadını seçtği için
fark benim çocuklarım babalarını istiyor... küçük kız çok seviyor..
babaları cumartesi sabah alıp pazar akşam getiriyor. çok seviyor. herşeyiyle ilgilineiyor. küçük kızda daha çok istiyor. eve gidiyor babamı ara diyor baba kapatma diyor... özledim diyor doyamadım yanaklarını sıkmaya öpmeye diyor... yaşamak gerek.. anlatılmaz... çocukları kullanmak dğeil bu
iki seçenek var.. ya unutturmak... yada tamamen geri dönmesi idi.. çok geç olsada unutturmayı tercih etitk. mecburen o kadını seçtği için
nefret etmişsiniz ya... benden...Kim kınıyor Allah aşkına?
kınamıyorum...ama 2 çoçuk annesi olmanıza rağmen ayakta durmaya çalışmak yerine eski eşinizi konu almanıza vs yazmak istemiyorum...onu dile getiriyorsunuz ya ona sinir oldum...yaşanmış bitmiş.örnek olmanız gereken 2 kkız coçugunuz var siz iseeee....pehteşekkür ederim... ama kınamayın... yaşamadan anlamanız mümkün değilllllll
çcularımı düşünmemem babalarının geri dönmesini istemem mi ?
herkes yaşıyor sıkıntı...kim dört dörtlük...bu bir mazeret değilnefret etmişsiniz ya... benden...
benim ne yaşadıklarımı bilmiyorsunuz....bende yanlış yaptığımın farkındayım.. ama burda iki kelime gidip kaçabilirsiniz.. yaşadıklarımı ben biliyorum.. bende kendimden yeterince nefret ediyorum ama gönlüme laf anlatamadm işte...
Nefret eden yok.nefret etmişsiniz ya... benden...
benim ne yaşadıklarımı bilmiyorsunuz....bende yanlış yaptığımın farkındayım.. ama burda iki kelime gidip kaçabilirsiniz.. yaşadıklarımı ben biliyorum.. bende kendimden yeterince nefret ediyorum ama gönlüme laf anlatamadm işte...
Sevme ablacım ya sevme...Kızlarını sev evlattan üstün sevgi mi var.Kadın kabul ediyosa o da onun derdi sen etme kabul.Kendi yoluna bak çocuklarda büyük anladığım kadar ile babalarıyla görüşüp görüşmemek onların kararı, sen görüşme,boşanmışsın adamın artık senin hayatında hakkı yok.
bence asıl sebep bu kadında bırakmıyor ya.. demekki ben hata yaptım diyroum.. bu kadının çocugu olmadığı halde bu adamın her türlü kahrını çekiyor diyorum... demekki aptal olan benmişim diyorum.. erkek kıtlığı var demek ... ya gerçekten çok kötüyüm.. bu salak kadın vazgeçmedikçe mi kıymetli oldu acaba... bilmiyorum.. ya adam evli kadınlarla bile birlikte oldu.... evet kendimden nefret ediyorum bu adam için hala göz yaşı döktüğüm için... buraya neden yazıyorum.. çünkü birine anlatsam yüzüme tükürür... ama işte...
Nefret eden yok.
Kendine getirmeye çalışıyoruz.
Artı nefret etmek kınamak değildir.
Gönlüne laf anlatamıyor değilsin,takıntılısın,kendine ve etrafına zarar veriyorsun,tedaviyi reddediyorsun.
O çocukların senin elinden alınması gerek.
Niye ailen bu olaya susuyor anlamıyorum.
bence asıl sebep bu kadında bırakmıyor ya.. demekki ben hata yaptım diyroum.. bu kadının çocugu olmadığı halde bu adamın her türlü kahrını çekiyor diyorum... demekki aptal olan benmişim diyorum.. erkek kıtlığı var demek ... ya gerçekten çok kötüyüm.. bu salak kadın vazgeçmedikçe mi kıymetli oldu acaba... bilmiyorum.. ya adam evli kadınlarla bile birlikte oldu.... evet kendimden nefret ediyorum bu adam için hala göz yaşı döktüğüm için... buraya neden yazıyorum.. çünkü birine anlatsam yüzüme tükürür... ama işte...
nefret etmişsiniz ya... benden...
Hay evinize,paranıza,mirasınıza!susmuyor.. ailem o adama gitti.. kızımın peşini bırak umut verme.. git dedi.. bir daha kızımın karşısına çıkma dedi.. bu psilik eşiyle problemleri olduğu zaman yine beni aradı... eee kızımıza kötü davrandı şöyle yaptı... kızımın miraslarına ortak oalcak.. paragöz filan dedi.. ortak eviimiz var. bu adamla ortak hiçbirşey kalmasın istedim evi satalım dedim... ee neymişte düşüncesizmişim.. evlendikten sonra mallara eşinde ortak oluyor.. bu kadına ortakmı ediceksin diyor.. evi satarsam bişey almam lazım diyor o da ortak olur diyor... beni mahvettii ya... para pul umrumda değil.. o adamla ortak hiçbirşeyimi kalmasın istiyorum...evide satacağım... banane isterse ortak olsun.. o düşşsün derdine... onun hayat arkadaşı ya.. insan hayat arkadaşından mal mı kaçırır... bu kadınımı kıskanıyorum ben... tüm gerçekleri biliyorum.. kalbime laf geçmiyor.. yada aile olmak istiroyum. yanlıktan korkuyorum..
Ayip yahu. Baskasini kinarken kendisi ayni seyi yapmak boyle bi sey olmali.
Neden psikolojik destek almiyorsun?