• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..

Polis eşi sormuşsunuz ben geldim,maşallahı var bayağı kalabalık teşkilatımız fakat sitede kimsecikler yok gibi,
bu yıl şarkı tamamlıyoruz ve uzak diyarlara yolculuğumuz başlıyo bakalım,
Hakkımızda hayırlısı.. tanışmak dileğiyle

Son düzenleme:
iyi geceler.kızlar.....bu saat oldu vizelere çalışıyorum buraya da uğramadan geçemedim..oukl artık bitsin dua edin kızlar son sınıf son aylar...yazın da üniversite mezunu polis alımı varmış..inşallah eşimle aynı mesleği yapmak nasip olur:)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...s.murat hoşgeldin...

Son düzenleme:
selam arkadaşlar aramıza yeni katılan arkadaşlar var .
hepinizde hoşgeldiniz

hoşbulduk canım.
manisadamısınız.ben manisalıyım.8 yıl merkez efendide çalıştım.eşim izmirdeydi.gelip gidiyordu.doğu dönüşü buraya geldi ben de buraya geldim peşinden.anlıycan 2 yıl ayrı kaldık.çok zordur polis eşi olmak ama bir okadar da güzeldir

iyi geceler.kızlar.....bu saat oldu vizelere çalışıyorum buraya da uğramadan geçemedim..oukl artık bitsin dua edin kızlar son sınıf son aylar...yazın da üniversite mezunu polis alımı varmış..inşallah eşimle aynı mesleği yapmak nasip olur:)yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...s.murat hoşgeldin...

hoşbulduk canım işallah sınavların hayırlısıyla biter seninde eşinim yanında omuz omuza ona destek olursun.
bu arada sakıncası yoksa merak etim hangi bölümü okuyorsun

selamlar :delphin:
yenı gelen tum arkadaslar hosgeldınız a.s.

çok güzel canım ben çok istemiştim ama olmadı nasip işte.ben de manisalıyım memleketime selamlar

çok güzel canım ben çok istemiştim ama olmadı nasip işte.ben de manisalıyım memleketime selamlar

canım benım herseyın hayırlısı profılınde hemsıre yazıyor senın meslegınde cok guzel ama cok zor.hem baksana bende kendı meslegımı yapamıyorum artık bu memleketde.ayrıca manisada 8 aydır oturuyorum ılk alısamamıstım ızmırden sonra ama ızmıre nazaran daha sakın daha huzurlu olduguna ınanıyorum..

kesinlikle eşim izmirde çalışıyordu biz de gezmekiçin izmire giderdik arada daha çok sıkılır geri gelirdik.çok özledim ama manisayı.
bir arkadaşımızın eşi daha var senin gibi tarih mezunu o da polisliğe hazırlanıyor.maalesef hayat çok zor.işallah gönlüne göre olur canım

kızlar istanbulda neler oluyor böyle ya bostancıda çatışma falan:( allah yardımcıları olsun

kızlar istanbulda neler oluyor böyle ya bostancıda çatışma falan:( allah yardımcıları olsun

ufff sabahtan beri yüreğim ağzımda haberleri okuyorum :çok üzgünüm:
Bi polis şehit olmuş senağlama
Bide sivil basından vurulmuş.Hayatını kaybetmiş senağlama
Benim sözlümde istanbulda polis senağlama
Allahım hepsini korusun.Ne zor işleri var.Allah yardımcıları olsun.
Bu olaylara sebep olanlarında bin türlü belasını versin benneyaptımki

tüm emnıyet teskılatımızın bası sagolsun.sehıdımıze allahtahtan rahmet kederlı ailesıne bas saglıgı dılıyorum .senağlama.ALLAH SABIR VERSİN:Saruboceq: AİLESİNE COK ZOR.OFFFFFFFFFFFFFF COK UZÜLDÜM YAsenağlama

selam arkadaşlar hepimizin başı sağolsufn allah eşlerimizi korusun,,,,,,,,,,,,,,,,,,

SAGOLASIN GULANCIGIM.BUTUN KALBIMLE AMINNNNNNNNNNNNNN DIYORUM.COK ZOR BIRDURUM YA BUGUN CENAZE TÖRENINI İZLERKEN GÖZ YASLARIMI TUTAMADIMsenağlamasenağlamasenağlama.HELE O COCUKLARIN TABUTU ÖPÜSÜ....SÖZÜN BİTTİGİ YER IŞTE O ANDIR.BIR AN KENDIMI O KARDESIMIZIN YERINE KOYDUM BOGAZIM DUGUMLENDI YUTKUNAMADIM.ESIMIN YUZUNE BAKTIM VE SUSTUM.ALAHIM YASATMASIN KIMSEYE COK ZORDUR EMINIM.ESLERIMIZI KORUSUN YARABBİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:.O PİSLİK ADİ...(DAHA YAZARDIM AMA NEYERI NEDEZAMANI)İNSANLARDAN ALLAH ONLARI NASIL BILIYOSA ÖYLE YAPSIN İNSALLAH.:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Bugünkü 9 şehidimiz ve Bostan'cıdaki çatışmada şehit olan Polisimize Allah'tan rahmet diliyorum.İnsanın içi yanıyor,polis şehidimiz eşimin devresi ve arkadaşıydı.Acımız biraz daha derin oldu bu kez.Biz bu kadar yanıyoruz,Allah ailelerine sabır versin,dayanma gücü versin..:Saruboceq:

Back