- 20 Ocak 2013
- 1.131
- 955
- 448
Suan kendi memleketimizdeyiz adanada..kagizmani herkestennuzaklasip kafa dinlemek icin istemistik o da olmadı. . Evlenecek olanlara nacizane tavsiyem ailelerden uzakta olun :) en rahati budur
Kızlar merhaba ben de polis eşiyim...
Merhaba kizlar nerelerde yasiyorsunuz.şarkta olaniniz var mi??
"Derin Deniz, post: 37577461, member: 633081"]Mrb canım.Manisa salihlide yaşıyorum ben geçen sene şark dönüşünde geldik
Kizlar benide araniza alir misiniz ? Bizim topic resmen ölüde... polis esi degilim ama Bende insallah asker esi olacagim.. ayni.meslek grubundan sayiliriz :)
merhaba, biz 5.senemiz malatyada dogu görevimiz biticek inşallah son 1 senemiz bakalım 2.şark neresi olur kısmet şimdiden onun stresi var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bizde marastayiz bu sene doğu görevimiz bitiyormerhaba, biz 5.senemiz malatyada dogu görevimiz biticek inşallah son 1 senemiz bakalım 2.şark neresi olur kısmet şimdiden onun stresi var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Cok tesekkur ederim canim :) sizinde bebeginiz hayirli olsun :)tabikii aramıza hoşgeldin hayırlı olsun şimdiden mutluluklar dilerim :)
[QMeramelike_ecesuu, post: 38670951, member: 187167"]Şarki nerde yaptiniz canim.bizde g.dogudayiz
Bende varim :)
Kahramanmaraş ta doğu gorevindeyiz.
merhaba canım siz nerdesiniz??
Bizde marastayiz bu sene doğu görevimiz bitiyor
2. Sarka gitmek.istiyoruz.
Siz 2. Sar
K nereleri istiyorsunuz ?
Merhaba hanımlar bu topic i geç farkettim ben de polis eşiyim şu am vandayız. Bu yıl kısmetse tayinciyiz.. Eşim 2. Şark istiyor ama ben istemiyorum. Allah bağışlasın bi bebeğimiz oldu5 aylık.. Daha imkanı olan bir yer istiyorum ama hala karar veremedik. O benim memleketi istemiyor ben onun fikir vermek isterseniz lütfen söyleyin... Şunun Şurasında tercih vermeye ne kaldı ama en ufak bi karar veremedik
Cok tesekkur ederim canim :) sizinde bebeginiz hayirli olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?