Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Suan kendi memleketimizdeyiz adanada..kagizmani herkestennuzaklasip kafa dinlemek icin istemistik o da olmadı. . Evlenecek olanlara nacizane tavsiyem ailelerden uzakta olun :) en rahati budur

Suan kendi memleketimizdeyiz adanada..kagizmani herkestennuzaklasip kafa dinlemek icin istemistik o da olmadı. . Evlenecek olanlara nacizane tavsiyem ailelerden uzakta olun :) en rahati budur

merhaba hemşerim bende adanalıyım memnun oldum inşallah kısmet olursa dogudan sonra adanayı düşünüyoruz

Merhaba kizlar nerelerde yasiyorsunuz.şarkta olaniniz var mi??

merhaba, biz 5.senemiz malatyada dogu görevimiz biticek inşallah son 1 senemiz bakalım 2.şark neresi olur kısmet şimdiden onun stresi var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Memnun olduun="melike_ecesuu, post: 38670695, member: 187167"]merhaba hemşerim bende adanalıyım memnun oldum inşallah kısmet olursa dogudan sonra adanayı düşünüyoruz [/QUOTE]
Memnun oldum canim.ben sarktan sonra adana istemiyorum esimde ayni sekilde.uzaklasmak istiyoruz buradan..

[QMeramelike_ecesuu, post: 38670951, member: 187167"]Şarki nerde yaptiniz canim.bizde g.dogudayiz[/QUOTE]

merhaba canım siz nerdesiniz??[/QUOTE]

Meraba melike bizde siirtteyiz.bu yil geldik ikinci sarka kalir miyiz meçhul.herkes böyle son olaylar sonraki kafa karisikligi yasiyoruz.hepimiz için hayirli bir görev olur inşallah rabbim eslerimizi ve yoldaslarini korusun

merhaba, biz 5.senemiz malatyada dogu görevimiz biticek inşallah son 1 senemiz bakalım 2.şark neresi olur kısmet şimdiden onun stresi var herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Bizde marastayiz bu sene doğu görevimiz bitiyor
2. Sarka gitmek.istiyoruz.
Siz 2. Sar
K nereleri istiyorsunuz ?

Merhaba hanımlar bu topic i geç farkettim ben de polis eşiyim şu am vandayız. Bu yıl kısmetse tayinciyiz.. Eşim 2. Şark istiyor ama ben istemiyorum. Allah bağışlasın bi bebeğimiz oldu5 aylık.. Daha imkanı olan bir yer istiyorum ama hala karar veremedik. O benim memleketi istemiyor ben onun fikir vermek isterseniz lütfen söyleyin... Şunun Şurasında tercih vermeye ne kaldı ama en ufak bi karar veremedik

Memnun oldum canim.ben sarktan sonra adana istemiyorum esimde ayni sekilde.uzaklasmak istiyoruz buradan..[/QUOTE]

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım tabii çok duyuyoruz aileler yakın olmak istemiyo bi çok arkadaşımız biz mersinden geldik ben tekrar mersin olsun istiyorum eşim adana diyo şimdilik hatayda ailesi normalde ben adanalıyım gurbete gelince çok yalnız hissettik bayramlarda gidemedik izin yoktu iki bebegim oldu biraz zorluk yaşadım o yüzden aslında istiyorum ama dedim ya hakkımızda hayırlısı nereyse orası olsun hepimiz için :)

[QMeramelike_ecesuu, post: 38670951, member: 187167"]Şarki nerde yaptiniz canim.bizde g.dogudayiz

merhaba canım siz nerdesiniz??[/QUOTE]

Meraba melike bizde siirtteyiz.bu yil geldik ikinci sarka kalir miyiz meçhul.herkes böyle son olaylar sonraki kafa karisikligi yasiyoruz.hepimiz için hayirli bir görev olur inşallah rabbim eslerimizi ve yoldaslarini korusun[/QUOTE]

evet canım biliyorum arkadaşlarım vardı orda bitirip döndüler inşallah darısı size olsun valla insan bi an önce bitirip gitmek istiyo bi yandan da iki sarkı bitirmek.. hakkımızda hayırlısı napalım canım benim bu arada cok tesekkür ederim bebeğim iki yaşına girecek bi ay sonra inşallah teyzesi

merhaba canım siz nerdesiniz??

Meraba melike bizde siirtteyiz.bu yil geldik ikinci sarka kalir miyiz meçhul.herkes böyle son olaylar sonraki kafa karisikligi yasiyoruz.hepimiz için hayirli bir görev olur inşallah rabbim eslerimizi ve yoldaslarini korusun[/QUOTE]

evet canım biliyorum arkadaşlarım vardı orda bitirip döndüler inşallah darısı size olsun valla insan bi an önce bitirip gitmek istiyo bi yandan da iki sarkı bitirmek.. hakkımızda hayırlısı napalım canım benim [/QUOTE]

öncelikle bebişiniz hayırlı olsun memleketiniz neresi bilmiyorum ama adıyaman, elazıg, batman, siirt, erzincan buraların güzel oldugunu cok duydum hakkınızda hayırlısı olsun simdiden canım ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…