Selam arkadaşlar yerimiz belli oldu SİVAS MERKEZ geldik evimize yerleştik az çok biraz bilgilerimle yardımcı olabilirim hanımlar.
kızlar şoktayım eşimin polislikte 3,yılı ilk görev yerimiz olan çankırıdayız şuan ipka vermiştik kesinlikle çıkmaz şark dedik öylesine de tercih yaptık hiç beklemiyorduk cuma gecesi bi arkadaş aradı belli olmuş diye benimki bakmaya bile gitmiyor amaaaannn boşver zaten burdayız kesin derkeeeeeeeeeennnnnnnnn bir baktık sivas duyunca çok ağladım ama şoktan sonra şark ı sivasta yapmak kadar iyi bişey olamaz heralde batıya yakınlığı bakımından neyse işte beni düşündüren 6 aylık bebişim var benim çok zor olacak inş. iyi biryer çıkar ve soba derdimiz falan olmaz
gamzeli gamzeee....
canım sen sivastaymışsın biraz bahsedermisin herşeyinden merkez demisiniz siz :26:
hayırlı olsun canım soğuk sivasa hoşgeldiniz :) nerde oturuyosunuz lojmanda değildir heralde çünkü lojmanlar pek iyi olmadığı için kimse oturmuyo diyolar
canım siz sivastamısınız şuan ? nerde oturuyosunuz merak ettim :)
mrbmerhaba! ben de polis eşiyim topiğinizi yeni gördüm. ben afyon dinardayım. ben de çalışıyorum öğretmenim. şu an 24. haftalık hamileyim... kısmetse nisan da kucaklıcaz bebeğimizi...
mrbben de polis eşiyim ve aynı zamanda meslaktaşız biz de çocuk istiyoruz ama daha netice alamadık ((pkoluyum
rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip edr inş bebişini.
nerdesınız polis eşlerı bende yenı katılayım dedm aranıza esım bugun karsıdamoralım cok bozuk umarım olay cıkmaz bugun
Hosgeldin canim aramiza nerden? İstanbul mu? Allah korusun hepsini inşallah
evet canım anadolu yakasındayım sız nerde görev yapıyorsnz aminn inşallah hepsını korusun kollasn kötülüklerden
aminn canım benim cok zor ortalık karısık sürekli allah güc kuvvet versin inşallah eşlerimize biz de dogu görevindeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?