• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Ben sorunu yazarken sende 2 yasinda bebegin olduğunu yaziyormusun :)
Rabbim hayirli uzun versin.
Kaç senelik polis esin ?

amin inşallah canım allah razı olsun iki oğlum var aralarında 1.5 yas var küçük 2 olacak büyük 3.5 ;) hiç durmuyolar yaramazlık diz boyu onlarla vakit geciriyoruz bende 4 yıl okudum bankada calıştım çıktım simdi bebeişlerimi büyütüyorum kpss büyük bir engel inşallah atanırsın giriyorum ama az puan cekiyorum cok sıkı çalışmam lazım herseyin hayırlısı olsun canım inşallah rabbimde sizin gönlünüze göre verir ;) bizim 6 sene oldu evleneli ...

Ben atama bekliyorum
İnşallah haziran atamasinda olur
Benim.nere gelirse oraya gidecez.
Ama tercih siralamamiz elazig erzincan erzurum öncelikli olacak ki 2. Doğu kaygimiz gitsin
Senin bebis var mi ?

tercihler gayet güzel tatlım inşallah hakkınızda neresi hayırlı olacaksa orası olsun :)

amin inşallah canım allah razı olsun iki oğlum var aralarında 1.5 yas var küçük 2 olacak büyük 3.5 :KK66: hiç durmuyolar yaramazlık diz boyu onlarla vakit geciriyoruz bende 4 yıl okudum bankada calıştım çıktım simdi bebeişlerimi büyütüyorum kpss büyük bir engel inşallah atanırsın giriyorum ama az puan cekiyorum cok sıkı çalışmam lazım herseyin hayırlısı olsun canım inşallah rabbimde sizin gönlünüze göre verir :KK66: bizim 6 sene oldu evleneli ...
Allah.bagislasin
Bizde 2.5 yillik evliyiz
Esimde 6.5 senedir polis
Ben önlisans mezunuyum. Özel sektörde 4 sene calistim sonra evlenince birakmak zorunda kaldim
2 sene KPSS ye hazirlandim 87 puan aldim.
Eğer eskisi kadar atama olursa atanirim inşallah. Ama en son atamalar çok az oldu. Beklemedeyim....
Komsumunda 3.5 ve 2 yasinda 2 çocuğu var. Aralarında 20 ay var.
Gerçekten zor ama evde olanlar için 24 saat geçirmek daha zor.
Komşum memur calisiyor ise gidince Dinleniyorum der.

öncelikle bebişiniz hayırlı olsun memleketiniz neresi bilmiyorum ama adıyaman, elazıg, batman, siirt, erzincan buraların güzel oldugunu cok duydum hakkınızda hayırlısı olsun simdiden canım ....
Canım Cvp için teşekkür ederim biz zaten şarktayızvbatıya tayin isteyeceğiz inşallah... Karar veremesek de...

Allah.bagislasin
Bizde 2.5 yillik evliyiz
Esimde 6.5 senedir polis
Ben önlisans mezunuyum. Özel sektörde 4 sene calistim sonra evlenince birakmak zorunda kaldim
2 sene KPSS ye hazirlandim 87 puan aldim.
Eğer eskisi kadar atama olursa atanirim inşallah. Ama en son atamalar çok az oldu. Beklemedeyim....
Komsumunda 3.5 ve 2 yasinda 2 çocuğu var. Aralarında 20 ay var.
Gerçekten zor ama evde olanlar için 24 saat geçirmek daha zor.
Komşum memur calisiyor ise gidince Dinleniyorum der.

aynen öyle canım hemde cok zor bi kaç sene yaşadım inşallah bundan sonra rahat ederiz oo cok iyi yaa aslında iki yıl okuyup 80-90 puanla atanan cok arkadaş duydum sende atanırsın hayırlısıyla inşallah ümidini sakın kaybetme puanın çok güzel dua edicem sana eşim 10 senelik poliss rabbim korusun hepsini inşallah yüreğimiz yandı aksam sehidimiz vardı çok üzüldüm rabbim ailesine sabr versin inşallah :KK43:

aynen öyle canım hemde cok zor bi kaç sene yaşadım inşallah bundan sonra rahat ederiz oo cok iyi yaa aslında iki yıl okuyup 80-90 puanla atanan cok arkadaş duydum sende atanırsın hayırlısıyla inşallah ümidini sakın kaybetme puanın çok güzel dua edicem sana eşim 10 senelik poliss rabbim korusun hepsini inşallah yüreğimiz yandı aksam sehidimiz vardı çok üzüldüm rabbim ailesine sabr versin inşallah :KK43:
Aynen benim de içim yandi
Allaha emanetler
Dualrin için allah razi olsun.

malatyada canım :KK66:
Bizde elbistandayiz :) yakiniz

aaa evet yaa yakınmışız canım benim :KK66: genelde ordan malatya yakın oldugu için buraya gelip gezip dönüş yapıyolarmıs orda oturanlar geldiniz mi sizde :)
Evet geliyoruz bizde gezmeye.
Ablam da darende de görev yapiyorsu daha önce o zamanda gezmeye geliyorduk
Sonra elbistana gelin gelince de geldik esimle
Seviyorum ben malatyayi
Tercihlerin arasında olacak kadro acilirsa

Evet geliyoruz bizde gezmeye.
Ablam da darende de görev yapiyorsu daha önce o zamanda gezmeye geliyorduk
Sonra elbistana gelin gelince de geldik esimle
Seviyorum ben malatyayi
Tercihlerin arasında olacak kadro acilirsa

ooo hadi ya desene komsu olucaz senle :) evet cok güzel bir yer gercekten bekleriz canım ;)

Hiçbir yer yok:) ben de sizlerden belki fikir alırım diye düşündüm.. Ben Bursa Balıkesir düşünüyorum ama eşim oralar gelmez diyor malum tercih dışı Çıkma ihtimali de var ya hayırlısı Allah'tan olsun inşalah

güzel canım bursa balıkesir evet tercih dışı olabiliyo rabbim güzel gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla :)

Merhaba kizlar size bi sorum olcak. Benim bekar ogretmen bi kardesim var polis ozel harekat bi talibi var. Cocugun artisi cok ama meslegi kafamiza takilyo. Varsa aranizda polis ozel harekat esi olan daha yolun basindayken fikir alayim dedim. Nasil hayatiniz var ben asker esiyim ama bizim sikintili bi durumumuz yok. Fikirlerinizi tavsiyelerinizi bekliyorum

arkdaşlar urfa - ığdır - ağrı için lütfen bilgi verebilir misniz .eşim polis tercihleri bana bıraktı kafam çok kaırşık urfa çok istiyordum ama başka bir sitede urfada polislik için çok iç açıcı şeyler söylenmiyor

Back