Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Aynen ben gibi arkadaşım memurlar.net deki yorumlarıda okumanı tavsiye ederim urfa pahalı hem kira hemde lojman sıkıntısıda varmış sıcak ve görevi işi çok olan bi yer olduğundan kimse tavsiye etmiyor orayı.

canım benim kafamı da karıştıran ora oldu zaten.vazgeçtim şu an ığdır ve ağrıya odaklandım.sen nerede kaldın ? daha tercih yapmadık hala araştırma devam.

canım benim kafamı da karıştıran ora oldu zaten.vazgeçtim şu an ığdır ve ağrıya odaklandım.sen nerede kaldın ? daha tercih yapmadık hala araştırma devam.
canım eşimde ardahan istiyor ama bende havalimanı olmadığından kararsız kaldım. ığdırda da yok bildiğim kadarıyla bende ağrı düşünüyorum ama eşimde olaylı orası diyordu.

canım eşimde ardahan istiyor ama bende havalimanı olmadığından kararsız kaldım. ığdırda da yok bildiğim kadarıyla bende ağrı düşünüyorum ama eşimde olaylı orası diyordu.
Merhabalar..
Memurlar nette s.urfa ile ilgili genis ayrintili bilgiler mevcut..
Biz de agri ve igdir arasinda kaldik.
Gecem yil igdirsi 1.tercihimiz.
1. Agri 2. Bingol 3.igdir yaptik..
Hakkimizda hayirlisi olsun..

Merhabalar..
Memurlar nette iller icin genis bilgilere yer verilmis. Ozellikle s.urfa icin bir sqyfa bilgi mevcut. Geneli olumsuz yorumlar..
Igdir icin genelde guzel yorumlar var. Benim en cok gitmek istedigim yer.. Genelde torpil yeri oldugu soyleniyor. Gecen sene ilk tercihimizdi..
Agri ise bu seneki ilk tercihimiz.
Tercih disi gelme olasiligini dusunursek sanirim Agri en mantiklisi.
Bizim ilk uc tercihimiz..
1.Agri 2. Bingol 3. Igdir olacak kismetse.. Bu aksam kararlastirip son halini duzenledik listemizin :)
Hakkimizda hayirlsii olsun..

Amin hayırlısı olsun inşallah hakkımızda gerçi gideceğimiizin garantiside yok ama hayırlısı inşallah Allahın izniyle gider geliriz bitiririz şarkı biran önce

Aminn.. Hakkimizda hayirlisi olsun.. Tek korkum tercih disi olmasi..
Benimde ama zaten son 5 .grup tercih etmemiz mecbur olduğundan tercih dışınıda ortadan kaldırmış emniyet md.birde hamilesiniz değilmi sizin için daha zor hayırlı olsun gebeliğiniz.

Benimde ama zaten son 5 .grup tercih etmemiz mecbur olduğundan tercih dışınıda ortadan kaldırmış emniyet md.birde hamilesiniz değilmi sizin için daha zor hayırlı olsun gebeliğiniz.
Evet oyle tabi. 5.gruptan diyarbakiri yazdik.hakkari veya sirnak tercih disi gelirse esim bizi yani kizimi ve beni yanina almak istemiyor. Ist.a ailemin yanina gondermek istiyor..
Dusuncesi bile kotu. Bir de hamilelik var. Tasinmayla dogum arasi da az. Fazla dusunmek istemiyorum. Stres oluyorum iyice.
Sagolun Allah razi olsun..

Benim eşimde aynı düşüncede ama biz şırnak yazdık süresi az ama diyarbakır 4 yıl ve şuan arkadaşlarıyla konuşuyor eşim karışıkmış orası görevleri fazlaymış bu yüzden kısa sürede bitecek bi yer yazdık. Benim ailemde ankarada hayırlısı hakkımızda sizin durumunuz daha zor Allah yardımcınız olsun.

Benim esim de Sirnak yazicakti. Diyarbakir en nefret ettigi yer. 15 20 gun sonra gecici gorevle gidecek oraya Neredeyse buradan sarka giden butun arkadaslarim oraladalar. Cok kotu bir yer.. Cok karisik..
Merkez 4 yil 2 ve 3 yil olan ilceleri de var. Geneli 3 yil.. Sirnakta da lojmanlara saldiri oluyo cok. Orada da arkadasim var 5.grup haricinde neresi olursa olsun sevinicem. Hayirlisi bakalim..
Amin. Allah hepimizin yardimcisi olsun..

Amin canım ya herkesin hakkında hayırlısı .Rabbim yar ve yarfımcımız olsun .kötünün iyilerini tercih etmeye çalışıyoruz.

sare_asya 1cift1tekannesi Allah hakkımızda hayırlısını versin.
ığdır'da havaalanı var bizzat arayıp görüştüm.biz torpil olur tercihimiz ölü olmasın diye ığdır ve karsı yazmadık ilk sıralara .gelme ihitmali olanları yazdık.tercih dışı diye bir durum bu sene sözkonusu değil çünkü zaten 5.grup zorunlu ve tercihdışından bir farkı yok.

Amiinnn... InsaAllah..
Biz de gecen yil Igdir i yazmistik ilk tercihimize. Torpil yeri diyorlar Karsve Igdir icin. Riske girmistik..
Bu sene yazmadik :)
Bingol 1. Tercihimiz olacakti da istatistikler sasirtti bizi..
Agri Bingol ilk iki tercihimiz.. Hakkimizda hayirlisi..

sare_asya bitlis mutlaka yazın bence başka bir memur sitesinde nerdeyse tüm yorumları okudum .inşaAllah istediğiniz yer gelir.
Sanirim ayni site. Ben de oradan cikmiyorum. Surekli takipteyim. Fakat Bitlisi yazamadik. O gruptan baska sehirler yazdik. Siirt yazdk onun yerine. Istedigim yer yok aslinda.
Hakkari ve Sirnak gelmesin. Tercih disi olmasin baska bir sey istemiyorum. Cunku genelde diyarbakir yaziliyo.

gelmez Allahın izni ile ilk iki tercih gelir diyorlar uygun yerler yazılırsa.

Merhaba :) neredeyse 1 yıllık uyeyim ilk defa bu topige goruyorum çok mutlu oldum :)

Biz de yaklaşık 6 aydır D.bakirdayiz Bitlisi yazalım demissiniz bitlis bu meslek için çok rahat bir il gerçekten yazma imkânınız varsa yazın genelde torpil isteyen bir yer :) buralar zor coook zorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…