selamm kuzum iyiyiz çok şükürr malum bayram gelio millet temizlik yapıyo bn yapmayacaktım kimsem yokki burada bi arkadaşlar gelio okadar sonra komşular yapınca utandım dedim haydi girişeyim çocukla 3gündür anca işte ama bel ağrısı cabası artıı evi sorarsın taha beyimiz bugun leşini çıkarttı heryerinn temizlik işe yaramıokii bizim evde ..sen nasılsın nelr yapıorsun canımmerhaba kızlarrr naber nasılsınız kimseler ugramaz olmus güzel topigimize
bende şuan yanlız bi polis eşiyim canımmm:))hoşgelmişsin aramıza tatlımben de şu an yalnız olan bi polis eşiyim selam bayanlar :)
selamm kuzum iyiyiz çok şükürr malum bayram gelio millet temizlik yapıyo bn yapmayacaktım kimsem yokki burada bi arkadaşlar gelio okadar sonra komşular yapınca utandım dedim haydi girişeyim çocukla 3gündür anca işte ama bel ağrısı cabası artıı evi sorarsın taha beyimiz bugun leşini çıkarttı heryerinn temizlik işe yaramıokii bizim evde ..sen nasılsın nelr yapıorsun canım
slm kızlar nasılsınız....ayyyyy sonunda memleketimdeyim adana da çok mutluyum yahhhhh
bayram iznimiz yok bende kocamı bırakıp memlekete gidiyorum
genelimiz byle sanırım
bizim iznimiz yok canım bende gidip gelemem hamileyim hemde oglum var bide zaten yeni gittim geldim sende güle güle git gel inşallah
sağol hayatım bizim de izin yok diye koydum kocayı gidiyorum
bebiş nasıl ayy hamilelik nasıl güzel duyguyduu 3 ay oldu doğum yapalı özlüyorum
seninde kutlu olsun bitanem tüm sevdiklerinlee çoookk mutlu huzurlu bayramlar olsun inşhepinizin kurban bayramı kutlu olsun kızlarrr seker gibi bir bayram gecirmeniz dilegiyle ♥
hayırlı bayramlar canım nerelerdesin kızz sennHayırlı bayramlar
seninde kutlu olsun bitanem tüm sevdiklerinlee çoookk mutlu huzurlu bayramlar olsun inş
hayırlı bayramlar canım nerelerdesin kızz senn
seninde canım seninde valla bayram gibi geçmiyorki bacım eşim çalışıo biz evdehepinizin bayramı mübarek olsun gurbet gülleri :)))
seninde canım seninde valla bayram gibi geçmiyorki bacım eşim çalışıo biz evde
bilemeyiz canım herkesin düşünce yapısı farklı ben evlendim antalyadan hakkariye gittim 1yıl kaldım ama ömrümden ömür gitti şimdi yine şarktayız bingölde burada coştu bu yıl olmaması gereken herşey oldu malesef yani kısacası kişiden kişiye değişirselam kizlar...
yazim biraz uzun olucak ama size danismak istedigim bise var okursaniz sevinirim yardima ihtiyacim var :44:
benim eski erkek arkadasim polis 5 sene önce cikiyoduk yaklasik 1 sene beraberdik sonra bi takim olaylar oldu ayrildik
sonra pisman oldum tekrar barismak istedim bu seferde o istemedi vs
toplam 5 senedir tanisiyoruz ve bu sürede cok seyler yasadik tatsiz seylerde oldu ama hala görüsüyoruz
bi kac kere görüsmemeyi denedim hayatimdan cikaricam dedim ama olmuyo yapamiyorum onsuz
suan ayrilsakta beraberiz gibi bi durumdayiz ne yapicami bilmiyorum
buarada belirtmem lazim ben almanyada erkek arkadasimsa istanbulda yasiyo zaten en büyük derdimiz sorunumuz bu
daha gecen hafta istanbuldaydim ve yine bu konulari konustuk
uzaklik yüzünden istemiyo artik ve haklida kizamiyorum ona cünkü biz beraberken bu uzaklik cok sorun oldu
ve bu son 1 sene icinde yasadiklarimizdan dolayida onun güvenini sarstim sanirim biraz
aslinda bise yaptigimda yok ama aramizda hep yanlis anlasilmalar oldu
bana inandigini söylüyo biliyorum ben seni taniyorum güveniyorumda sana diyo ama icine bi süphe girmis düzeltemiyorum
bazen soruyo bana evlenmicekmisin sen hala diyo yok diyorum ne evliligi
ne bilim senin cevren genis vardir etrafinda evlenmek isteyenler diyo
bana bu gidisimde dedikleri söyle:
ben sana karsi hala bise hissetmesem sevmesem zaten suan yaninda olmam ama uzaktan olmuyo, benim aklim sürekli sende kaliyo napiyosun nerdesin bilmiyorum, sana ihtiyacim oluyo sevgine ihtiyacim oluyo ama yanimda diilsin bunun eksikligini hep yasiyorum falan dedi
burda olsam olurmuydu diyorum olurdu tabi ki bizim baska bi derdimiz yok ki evlenmeyi düsünmicem bi kizda diilsin burda olsan hersey cok farkli olurdu dedi
tabi sevince mesafenin önemi yok vs bunlari biliyorum ama yurt disi olunca dahada skntli oluyo ki bide benim erkek arkadasim asiri kiskanc biri bu duruma alisamiyodu ve 5 sene gercekten uzun bi süre artik onada bise diyemiyorum hakli söylediklerinde
bunlarin hepsine amenna kabul ediyorum zor bi durum
size sormak istedigim erkek arkadasimin evlilige bakis acisinda ki "polis düsüncesi"
biz zamaninda beraberkende erkek arkadasim benimle öyle cikmayi, flörtü cok uzun vadeli düsünmemisti
aileler tanissin nisan takalim resmi biseler olsun dedi daha 6 aylik beraberken
ama nisani taktiktan sonra beklemen lazim ben sark görevimi yapim ondan sonra evlenelim seni oraya götürmem dedi
bende itiraz ettim ne alaka bende seni yalniz yollamam beraber gitcez demistim
ama buna kesinlikle karsi o zamanlar bile kesinlikle olmaz ben seni oraya götürmem zaten almanyadan geliceksin gelir gelmez pisman olma diyodu
gecen haftaki konusmamizda bana bu uzaklik meselesini anlatirken söyle söyledi
ben sana eger gelirsem zaten laylaylom bi iliski icin gelmem ben sana deger veriyorum sana gelirsem hadi gelicek ay nisanimizi yapiyoruz diyebilmem lazim
bu isleri uzatmam hemen nisan dügün olur dedi
ama ben suan evlenicek durumda diilim sarka gitcem bi türlü gidemedim yollamiyolar bu sene belki hakkari veya sirnak olcak dedi
sark görevini yapmadan öncede evlenmem diyo
yani 5 sene önceki akli neyse hala o hic bise degismemis
bende gelirim diyorum nolcak diyorum olmaz benim sarkta bi sürü arkadasim var ailesiyle gidiyolar perisan oluyolar ben götürmem seni oraya diyo
ben daha önce ona bi kac kez eger istersen istanbula gelirim buraya yerlesirim demistim
yani daha önce dedigim gecen sene böyle demistim
sen istanbula gelsen bile ben sarka gidiyorum nereye geliyosun dedi hakkariye mi gelcen sanki benle diyo ben orda belki ölcem ne biliyosun benim icin hayatini öyle alt üst et diyemem ben sana diyo
ya kizlar bilmiyorum hani bu düsünce tarzi daha yeni ortaya cikmis olsa bahane ariyo derdim ama biz beraberkende bu böyle düsünüyodu nasi bi psikoloji anlamadim su sark görevini o kadar takiyo ki kafasina
hani korktugu falanda yok hatta (Allahim korusun) insallah sehit olurum bile diyo
kendi erkek arkadaslarinizdan veya eslerinizden bilirsiniz belki böyle düsünmesi normal mi polisler genelde böyle mi düsünüyo anlamiyorum artik nasil yaklasicami sasirdim
sevmiyo diyemiyorum seviyo hala bise hissediyo belli ama iliskiye yanasmiyo
uzaklik zaten basli basina bi dert bu uzakliktan dolayi sevgili olmamizi istemiyo eger senle olursa ciddi bise istiyorum direk evlilik istiyorum ama o da suan mümkün diil diyo
oyyyyyyyy doğdumu kuzuşun ayşegülüm allah analı babalı büyütsün gözün aydınhepinize çooook teşekkür ederim kızlar, bebeğim iyi sağlıklı şimdilik şükür...sanki daha dün gibi de mi gerçekten :) bana son ay geçmek bilmedi sadece. 25 eylülde doğumum oldu, 38 haftayı doldurmuştum, diyabet nedeniyle bebeğim iri doğdu, 4200 gr, o yüzden sezeryan oldum,epidural. kolay diyordu herkes ama ben korktum ameliyathanede çok. zor geçti ne bileyim. ağrı eşiğim de azdır benim :) şimdi biliyorum ya doğumu, daha çok korkarım herhalde 2. düşünürsem, korkman normaldir melikecim :)
ben kıyafete değil içindekine bayıldığım için üniformanın pek bi önemi yokOnu iş giysileriyle gördüğümde bayılıyorum sizdede öyle bi duygu oluyomu :78:
hayırlı bayramlar canım nerelerdesin kızz senn
yuh ne ya BU demekki seni kariyerin için seçmiş ben ünv.li ev hanımıyım bazen çalışsammı diyorum eşim izin vermiyo tek maaşız gayet rahatız herşeyimiz var çok şükür çocuğumuzda var 2yaşında masrafı desen gani ama bol bol yetiyo maaşımız hatta 1500den güne bile girdik bırak geçinememeyi ama bi de şu var benim eşim özel harekatçı maaş farkımız var ama çift maaş kadarda değil yani önemli olan çok para değil parayı düzgün kullanma önemli bence bunları dert edip kafana takma böyle bi yola giripte yarı yolda koyan adamdan kurtulduguna dua et ne yani bu seni yürüyen para gözüyle mi görüyomerhaba arkadaslar,
size bir sorum olacak yanıtlarsanız cok sevınırım. Sole anlatayım erkek arkadasım polistı bende mühendisim. Bu sene erkek arkadasım ıstedıgı ıcın ısten cıktım ve kpss ye hazırlandım. Sınavdan 80 aldım.( Ben izmirdeyim şuan iyi bir işim var o sarkta ve gerı donusu muhtemelen izmir olcak. Benim 80 bu puanla atanamıyacagımı bildiği için 3 senemızı hıc dusunmedı ve benden ayrıldı. Neymıs polısın esı ozelde calısamazmıs.Gercekten calısamazmı? Bu memurluk bukadar onemlı mı 3 seneden daha mı onemlı. Kurban bayramında soz ve nısan olucaktı. ama ben atanamıcakmısım, gecınemezmısız ole dedı ve bıtırdı. Çok moralım bozuk. Size polis eşlerine sormak ıstedım. Buarada baska hıc bır sorunmuz yoktu. sınav acıklanmadan 1 gun once alyanslarımızı bıle secmıstık. Ailelere haber verılmıştı.Benı bole yarı yolda bıraktı.Memurluk 3 seneden daha mı onemlı?
relax ol bebeeeeeeeeeeeeem burda pişiyosun şarka gidince sen linç edersin antreman bunlar12-36 iyi yaa keşke bizdede olsa... biliyorsun beni sataşacak yer arıyorum burada bile herkesle kavga ediyorum doğuda beni linç ederler herhalde:))inşallah canım inşallah iyi bir yere düşeriz vallaha yoksa bende kendimi düşünemiyorum..inşallah değişmez sizinde canım yaa
aranızda hakkari tunceli şırnak gibi illerde ama bu illerin ilçelerinde yaşayan varmı arkadaşlar?
yuh ne ya BU demekki seni kariyerin için seçmiş ben ünv.li ev hanımıyım bazen çalışsammı diyorum eşim izin vermiyo tek maaşız gayet rahatız herşeyimiz var çok şükür çocuğumuzda var 2yaşında masrafı desen gani ama bol bol yetiyo maaşımız hatta 1500den güne bile girdik bırak geçinememeyi ama bi de şu var benim eşim özel harekatçı maaş farkımız var ama çift maaş kadarda değil yani önemli olan çok para değil parayı düzgün kullanma önemli bence bunları dert edip kafana takma böyle bi yola giripte yarı yolda koyan adamdan kurtulduguna dua et ne yani bu seni yürüyen para gözüyle mi görüyo
yorumun ıcın saol canım. uzun zamandır foruma gıremıyordum. herkesın gecmıs bayramı mubarek olsun. bılmıyorum canım ne olarak gordu benı ama hayatımı mahvettıgını 3 senemı sıldıgını bılıyorum. Alyanslarımız bile alınmıstı. Hayırlısı olsun dıyorum. ozelde calısınca garantısı olmuyormuş ona gore bende normal bır polısın maasına yakın maas alıyodum ama garantım yokmus sankı onun varda neyse bosver. Burda cok mutlu olan kısiler var onların mutlulugu daım olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?