Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

merhaba kızlarrr naber nasılsınız kimseler ugramaz olmus güzel topigimize
selamm kuzum iyiyiz çok şükürr malum bayram gelio millet temizlik yapıyo bn yapmayacaktım kimsem yokki burada bi arkadaşlar gelio okadar sonra komşular yapınca utandım dedim haydi girişeyim çocukla 3gündür anca işte ama bel ağrısı cabası artıı evi sorarsın taha beyimiz bugun leşini çıkarttı heryerinn temizlik işe yaramıokii bizim evde ..sen nasılsın nelr yapıorsun canım

kolay gelsin tatlım ben hergün yapıyorum canım hiç bitmiyo bu temizlik işi ve cok yoruluyorum kaan artık büyüdü her yeri dagıtıyo elinde yemek istiyo ve haliyle döküyo banada iş cıkıyo dinlenebilene aşk olsun

bayram iznimiz yok bende kocamı bırakıp memlekete gidiyorum

genelimiz byle sanırım

slm kızlar nasılsınız....ayyyyy sonunda memleketimdeyim adana da çok mutluyum yahhhhh

hoşgeldin bitanemm ohhh doya doya gez toz canım memleketimizde yalnız gelirken o güzel kokusunu getir bize olurmu simdiden cok ösledik seni kaanımla güzel teyzosuuu çok öpüyoruz seniiii cabuk geell emiiiii

bayram iznimiz yok bende kocamı bırakıp memlekete gidiyorum

genelimiz byle sanırım

bizim iznimiz yok canım bende gidip gelemem hamileyim hemde oglum var bide zaten yeni gittim geldim sende güle güle git gel inşallah

bizim iznimiz yok canım bende gidip gelemem hamileyim hemde oglum var bide zaten yeni gittim geldim sende güle güle git gel inşallah

sağol hayatım bizim de izin yok diye koydum kocayı gidiyorum

bebiş nasıl ayy hamilelik nasıl güzel duyguyduu 3 ay oldu doğum yapalı özlüyorum

sağol hayatım bizim de izin yok diye koydum kocayı gidiyorum

bebiş nasıl ayy hamilelik nasıl güzel duyguyduu 3 ay oldu doğum yapalı özlüyorum

ben daha yeni gidip geldim canım ama varya oöldüm biri karnımda digeri yanımda

iyiyiz teyzesi cok şükür kaanımla grip olduk metehanımıda cuma gördük iyiydi çok şükür kuzusum deppikliyo en bolundan anasını canım yavrum

valla öyle oluyo canım bende dogurduktan sonra hep hamilelere bakıyodum

hepinizin kurban bayramı kutlu olsun kızlarrr seker gibi bir bayram gecirmeniz dilegiyle ♥

seninde canım seninde valla bayram gibi geçmiyorki bacım eşim çalışıo biz evde

aynen canım eşim calısıyor ben tatildeyim evde.memleketede gidemedim hamilelikten dolayı :)) yazık eşime de üzülüyorum,cok yoruyor.bayramın ilk günü ağladım,ailemi arayamadım ( napalım nasip artık,zaten 6ay sonra annemler hic gitmicekler bizden :))

höytttttttttt ben geldim iyi bayramlar geçmiş desem daha doğru olur =)

bilemeyiz canım herkesin düşünce yapısı farklı ben evlendim antalyadan hakkariye gittim 1yıl kaldım ama ömrümden ömür gitti şimdi yine şarktayız bingölde burada coştu bu yıl olmaması gereken herşey oldu malesef yani kısacası kişiden kişiye değişir
oyyyyyyyy doğdumu kuzuşun ayşegülüm allah analı babalı büyütsün gözün aydın
Onu iş giysileriyle gördüğümde bayılıyorum sizdede öyle bi duygu oluyomu :78:
ben kıyafete değil içindekine bayıldığım için üniformanın pek bi önemi yok tabi bizimkinin üniforması karizma ötesi giydimi çok yakışıyo ama onu öyle dışarı yolladıktan sonra yaşadığım endişeler beynime yakışmıyo

yuh ne ya BU demekki seni kariyerin için seçmiş ben ünv.li ev hanımıyım bazen çalışsammı diyorum eşim izin vermiyo tek maaşız gayet rahatız herşeyimiz var çok şükür çocuğumuzda var 2yaşında masrafı desen gani ama bol bol yetiyo maaşımız hatta 1500den güne bile girdik bırak geçinememeyi ama bi de şu var benim eşim özel harekatçı maaş farkımız var ama çift maaş kadarda değil yani önemli olan çok para değil parayı düzgün kullanma önemli bence bunları dert edip kafana takma böyle bi yola giripte yarı yolda koyan adamdan kurtulduguna dua et ne yani bu seni yürüyen para gözüyle mi görüyo
relax ol bebeeeeeeeeeeeeem burda pişiyosun şarka gidince sen linç edersin antreman bunlar
kimle kavga ettin bingöle gel diyecem ama ben bu yıl gidiyorum yinede gel benim eve otur hem lojman hemde müthiş komşularım var 2 bina yandada CAPONUM var bol bol buluşursun
aranızda hakkari tunceli şırnak gibi illerde ama bu illerin ilçelerinde yaşayan varmı arkadaşlar?

hakkari merkezde yaşadım canım

bu arada YENİ GELEN ARKADAŞLAR hepiniz hoş geldiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…