slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn......
sonuç: 9627,12
Hayırlı olsun
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee...hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee...hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee...sağlıklı bir şekilde alırım inşallah kucağıma
hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) rabbım vajıyı yenıp bana da anne olmayı nasıp eder ınsallah .. rabbım ıkı cıhan saadetı nasıp eder ınsallah ..
allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun
oy oyyy oyyyyy quzumm benimm nasıl sevindim anlatamammm yerim ben o minik fasulyemiiii hayırlı ugurlu olsun bitanem allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsunnnn
cabuk gellll kaanım seni çok arıyooo valla bak trenin bile tadı yoktuu vallaa sensizzz anladı sen kuzussss
gunaydın kıslar,
tebrıkler canım analı babalı buyutun
canım benim hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn......
hiç denk gelmiyoruz görmüyordum uzun süredir canım. nasıl olalım canım yaa çocukla uğraşıyorum üstüne grip atlatamadım bii ölecem galiba ben:)Buralardayım canımNasılsın
leeeyyynnn nerdesin sen kaçakkkk cee ee deyipp kayboluyonnhöytttttttttt ben geldimiyi bayramlar geçmiş desem daha doğru olur =)
hoşgeldin kuzum aramızaaaselam bayanlar bende polis eşiyim konyalıyız ve erzurumdayız :)
oooooo hayırlı olsun canımm :))))
herkese merhaba
nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa
bu ayın 24.de yani ögretmenler gününde kısmet olursa sınavım var elazıg.da dualarınızı bekliyorum
ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede kazanır hemen atanırım
teşekkür ederim canımmm:))))))
dualar seninle tatlım güveniyorum ben sana inşallah kazanacaksın... ama kazanırda gidersen ben napacam tek başıma malatyada(((((( olsun ama sen kazan da inşallah senin yanına geliriz gezmeye canımmmmmm
aaa ne güzel tatlım benim simddien güle güle gidin gelin inşallah kuzusunla iyi tatiller yegenimize cok ii bak emi
sagol canım benım,gttık geldık dun gece,cook guzeldı her sey.salı kontrolum var heyecanla onu beklıyorum sımdıı
hayırlı olsun canım,cook sevındımsaglıkla kucagına al ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?