• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

selam bayanlar bende polis eşiyim konyalıyız ve erzurumdayız :)

hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee... :9: sağlıklı bir şekilde alırım inşallah kucağıma :9:

hayırlı olsun iclal :)
çok saol canım çok mutluyum....isteyen herkese naip etsin allah...beklemiyodum hatta adanaya gelmeden önce melikeyle otururken söyledim bişe hisetmiyorum diye ama oldu iştee... :9: sağlıklı bir şekilde alırım inşallah kucağıma :9:

hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) rabbım vajıyı yenıp bana da anne olmayı nasıp eder ınsallah .. rabbım ıkı cıhan saadetı nasıp eder ınsallah ..

slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn...... :9:

sonuç: 9627,12

oy oyyy oyyyyy quzumm benimm nasıl sevindim anlatamammm yerim ben o minik fasulyemiiii hayırlı ugurlu olsun bitanem allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsunnnn :52: :nazar: :emir_bebek: :48: :38:
cabuk gellll kaanım seni çok arıyooo valla bak trenin bile tadı yoktuu vallaa sensizzz anladı sen kuzussss :37: :1: :1:

hayırlı olsun canım rabbım saglıcakla kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) rabbım vajıyı yenıp bana da anne olmayı nasıp eder ınsallah .. rabbım ıkı cıhan saadetı nasıp eder ınsallah ..

aminnn teşekkür ederim :)))) inşallah isteyen herkese nasip olur :))

allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun

teşekkür ederimm :)))

oy oyyy oyyyyy quzumm benimm nasıl sevindim anlatamammm yerim ben o minik fasulyemiiii hayırlı ugurlu olsun bitanem allah analı babalı büyütsün inşallahhh darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarıma olsunnnn :52: :nazar: :emir_bebek: :48: :38:
cabuk gellll kaanım seni çok arıyooo valla bak trenin bile tadı yoktuu vallaa sensizzz anladı sen kuzussss :37: :1: :1:

saol canım benimmm...isteyen herkese nasip etsin allah :)))) gelcem canım gelcem bende özledim kaanımı :)))) anladım anladımmmm :9:
gunaydın kıslar,

tebrıkler canım analı babalı buyutun

amin teşekkür ederimm :))

slmmmmm millettttttt hamileyimmmmm bennnnnn...... :9:

sonuç: 9627,12
canım benim hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.

Buralardayım canım:1:Nasılsın:38:
hiç denk gelmiyoruz görmüyordum uzun süredir canım. nasıl olalım canım yaa çocukla uğraşıyorum üstüne grip atlatamadım bii ölecem galiba ben:)

höytttttttttt ben geldim :1: iyi bayramlar geçmiş desem daha doğru olur =)
leeeyyynnn nerdesin sen kaçakkkk cee ee deyipp kayboluyonn

selam bayanlar bende polis eşiyim konyalıyız ve erzurumdayız :)
hoşgeldin kuzum aramızaaa

herkese merhaba :16:

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa :5:

bu ayın 24.de yani ögretmenler gününde kısmet olursa sınavım var elazıg.da dualarınızı bekliyorum

ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede kazanır hemen atanırım:34:

Son düzenleme:
oooooo hayırlı olsun canımm :))))

teşekkür ederim canımmm :9: :))))))

herkese merhaba :16:

nasılsınız kızlar umarım herkes iyidirrr ben öyle yogunum ki anlatamam bide üstüne hasta olduk eşim oglus bide gebelik hiç çekilmiyo vallaa :5:

bu ayın 24.de yani ögretmenler gününde kısmet olursa sınavım var elazıg.da dualarınızı bekliyorum

ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurdum inşallah güzel gecer kuzum şans getirir annecinede kazanır hemen atanırım:34:

dualar seninle tatlım güveniyorum ben sana inşallah kazanacaksın... ama kazanırda gidersen ben napacam tek başıma malatyada :((((((( olsun ama sen kazan da inşallah senin yanına geliriz gezmeye canımmmmmm :9:

teşekkür ederim canımmm :9: :))))))

dualar seninle tatlım güveniyorum ben sana inşallah kazanacaksın... ama kazanırda gidersen ben napacam tek başıma malatyada :((((((( olsun ama sen kazan da inşallah senin yanına geliriz gezmeye canımmmmmm :9:

oy oyyyy quzum benimmm kıyamam ben sanaaa aynen bacım yaa yok ama kuzuss kazanırsam malatyada calışıcam inşallah olmadı senide yanıma aldırırım torpil yaparım sana ayıpsınn cicegemmm :38: :38:
seni cok ösledimm hadi cabuk gel yegenimlee çok öptük seni emir kaanımla bidenemm :nazar: :55: :48:

Back