- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
- 158
aaay canım hayırlı ugurlu olsun,allah analı babalı saglıkla buyutsun ıns ıns
teşekkür edrim adaşım :) amin...
ya ne güzel melikeyle iclal buluşmuş galiba... muğlada olan yok sanırım, buluşsaydık güzel olurdu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaay canım hayırlı ugurlu olsun,allah analı babalı saglıkla buyutsun ıns ıns
oooohhhh kızlar buluşmalarmı olduu ne güzell niye kimse benle buluşmuyoooo :))))ALLAHIN dağında yaşadığımdan olsa gerekkk
ya ne güzel melikeyle iclal buluşmuş galiba... muğlada olan yok sanırım, buluşsaydık güzel olurdu :)
evet yaa ne guzel ben de yalnızım burda ama bulusacak kımse de yok galıba
evet yaa ne guzel ben de yalnızım burda ama bulusacak kımse de yok galıba
seninde bebeğin var yoldaşın işte ne güzel...konuş onunla duyar seni yani ben olsam konuşurdum:))) nasıl gidiyor hamilelik anlat biraz :)))
evet canım ben de konusuyorum zaten,babamız olmayınca anlatıyorum bu gece ıkımızız dıyorumguzel oluyor da bıran once gunler gecse yanımda olsa daha guzel olacak ınsyalnızlıgımı alıp goturuverecek ıns.ıyı caanım cok sorunum yok da mıde agrım oluyor,sureklı atıstırmam gerekıyor.o kadar da olsun dıyorum ben de.ıns canım allah sana da nasıp etsın hayırlı zamanda cok guzel bır duyguymus gercekten
evet canım ben de konusuyorum zaten,babamız olmayınca anlatıyorum bu gece ıkımızız dıyorumguzel oluyor da bıran once gunler gecse yanımda olsa daha guzel olacak ınsyalnızlıgımı alıp goturuverecek ıns.ıyı caanım cok sorunum yok da mıde agrım oluyor,sureklı atıstırmam gerekıyor.o kadar da olsun dıyorum ben de.ıns canım allah sana da nasıp etsın hayırlı zamanda cok guzel bır duyguymus gercekten
))ben de şu an yalnız olan bi polis eşiyim selam bayanlar :)
amin canım isteyen herkse nasip etsin ALLAH :))) bende bayramdan sonra melikecim saolsun doktora gidicez bakalım ne var ne yok inşallah bende kısa zamanda müjdeli haberi veririm :)))
))
slm canım iclal ben hoşgeldin :))))sende bebek bekliyorsun sanırım hayırlı olsun :)))
evet canım .bebeğim olacak ınsallah
ne güzel :))memleket olarak nerdesin?
2.bebeğim olacaktı 2 yi yazmamısım su an kı duragımız siirt 3 yıl olacakk siz nerdesinzi?
oooohhhh kızlar buluşmalarmı olduu ne güzell niye kimse benle buluşmuyoooo :))))ALLAHIN dağında yaşadığımdan olsa gerekkk
evet ya kızlar buluşma oldu toprağımla buluştuk valla iiikide buluştuk ya yoksa çatlardım valla malatyada.bugün gene sendeydim melikem yakında kovacan beni ama dur bakim ne zaman :))))))
sende gel tatlım benimm oy kıyamam sana ben yakında olmasak bak biz burdayız kuzusummevet yaa ne guzel ben de yalnızım burda ama bulusacak kımse de yok galıba
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun seninde bebişin darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşallahben de şu an yalnız olan bi polis eşiyim selam bayanlar :)
amin canım isteyen herkse nasip etsin ALLAH :))) bende bayramdan sonra melikecim saolsun doktora gidicez bakalım ne var ne yok inşallah bende kısa zamanda müjdeli haberi veririm :)))
))
slm canım iclal ben hoşgeldin :))))sende bebek bekliyorsun sanırım hayırlı olsun :)))
merhaba kızlar evet hemşerimle buluştuk evlerimizde aynı semtte yakınız:) eşide benim halamların komsusu cıktı kuzenimle aynı okumuslar çok sevindim tanıdıkta çıkınca çok sevdim çok seker kuzum benimm
o şeker sensin tatlımmm...:))))
oyyy oy canımın içi ben seni hiç düşünemiyorum bile duymamış olayımmmm nasıl kafa dengiyiz ama gülmekten ölüyoz görüyon dimi maşallahımız varrr
kızım sizden çıkamıyoz ki ....dünde sizdeydik...tekrardan ellerine sağlık canım bu arada murat bayılmış kısıra süpersin :)))))
sende gel tatlım benimm oy kıyamam sana ben yakında olmasak bak biz burdayız kuzusumm
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun seninde bebişin darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşallah
aminnnnnn :)))))))).................................
inşallahhh kuzusumm benim sen bi git gel hayırlısıyla inşallah allahımın izniyle bebişin göbüşüne konar biitanem benim ama varya kuzuu dünn öldümmm gülmekten avm.de tren macerası beni bitirdi gördün neyse artık her gittigmizde mutlaka ugramadan gelmeyelimm :119:
))
haydı ıns canım guzel haberlerle gel sen de ınsallah.hep dua edıyorum ısteyen herkese allahım hayırlı zamanda nasıp etsın ıns ıns
merhaba kızlar evet hemşerimle buluştuk evlerimizde aynı semtte yakınız:) eşide benim halamların komsusu cıktı kuzenimle aynı okumuslar çok sevindim tanıdıkta çıkınca çok sevdim çok seker kuzum benimm
oyyy oy canımın içi ben seni hiç düşünemiyorum bile duymamış olayımmmm nasıl kafa dengiyiz ama gülmekten ölüyoz görüyon dimi maşallahımız varrr
sende gel tatlım benimm oy kıyamam sana ben yakında olmasak bak biz burdayız kuzusumm
evet canım allahtan burdan konusuyoruz ne guzel ama ben bulsmayı da ısterdım sızler gıbıbn de yarın tatıle cıkıyorum baklalım kocacıgımla ve bebısımlebayram tatılıne baslıyoruz ıns.uzuun bır aradan sonra annecıgıme kavusacagım ıns cok heyecanlıyım
ben de şu an yalnız olan bi polis eşiyim selam bayanlar :)
bende öldüm ya :)))) yanaklarım ağrıdı valla....her gitmede yapcaz böle macera merak etme bir ara da buz pistine çıkalım diyorum ben kayarız hep beraber bizimkilerde kayar bir kuğu gibiii...:))))) ne kuğu olur ya :)))
evet canım allahtan burdan konusuyoruz ne guzel ama ben bulsmayı da ısterdım sızler gıbıbn de yarın tatıle cıkıyorum baklalım kocacıgımla ve bebısımlebayram tatılıne baslıyoruz ıns.uzuun bır aradan sonra annecıgıme kavusacagım ıns cok heyecanlıyım
aaa ne güzel tatlım benim simddien güle güle gidin gelin inşallah kuzusunla iyi tatiller yegenimize cok ii bak emi