herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz???eskisi gibi buraya giremiyorum taha fırsat vermediği için anca face girip çıkıyorum oradamı bi grup kursak napsak:))kızlar sizden dua istiyorum bugün iş başvurusunda bulundum evde çok bunaldım artık kafayı yemek üzereyim kafayı dağıtmam için birşeyle oyalanmam lazım galiba oğlumda çok yoruyo beni değişikliğe ihtiyacım var birde arabasıydı şusuydu busuydu derken borca daldık birsürü şu aralar sıkıştık yani işe girersem iyi olacagını düşünüyorum hernekadar eşim karşı olsada herneyse başvuru yaptım bugun dua edinde seçileyim öpüyorum sizi
slmlaaaaaaaar bende size katılmak üzereyim nişanlım polis ve harıl harıl düğün hazırlığına gırısmek üzereyim daha başlamadan yoruldum :))
günaydın kıslar cumanız mübarek olsun,
inş isteyen herkes sınavı kazanır. Allah yardımcınız olsun...
sagol canım benım,gttık geldık dun gece,cook guzeldı her sey.salı kontrolum var heyecanla onu beklıyorum sımdıı
oh canım ne güzel yaptın vallaa cinsiyet belli olmustur kuzum nasılsınız bebişinlee
herkese iyi akşamlar kızlar nasılsınızzz???eskisi gibi buraya giremiyorum taha fırsat vermediği için anca face girip çıkıyorum oradamı bi grup kursak napsak:))kızlar sizden dua istiyorum bugün iş başvurusunda bulundum evde çok bunaldım artık kafayı yemek üzereyim kafayı dağıtmam için birşeyle oyalanmam lazım galiba oğlumda çok yoruyo beni değişikliğe ihtiyacım var birde arabasıydı şusuydu busuydu derken borca daldık birsürü şu aralar sıkıştık yani işe girersem iyi olacagını düşünüyorum hernekadar eşim karşı olsada herneyse başvuru yaptım bugun dua edinde seçileyim öpüyorum sizi
hadii inşallah melegimm naptın girdinmi işe hakkında hayırlısı olsun kuzumm
slmlaaaaaaaar bende size katılmak üzereyim nişanlım polis ve harıl harıl düğün hazırlığına gırısmek üzereyim daha başlamadan yoruldum :))
hoşgeldin aramıza hadi bakalım kolay gelsin canımmm
mrb cnm aynen valla bende kızımdan pek fırsat bulamıyorum..
hakkına hayırlısı cnm nasıl bi iş cnm..
hoşgeldin aramıza hazırlıklarda Allah kolaylık versin zor iş
naber zeynepcim nasılsın prensesinle
selamlar... kimseler uğramıyor ben gibi :) bence de facede grup kuralım,orası daha pratik olacak gibi...
nasılsın aysegülüm nasıl alıştınmı güzel prensesinle nasıl geciyor zaman
nasılsın aysegülüm nasıl alıştınmı güzel prensesinle nasıl geciyor zaman
sağolasın cnm iyi sayılırım, nille geiyor günler, ağlıyor durmuyor uyuyoralıştık bayağı teyzesi birbirimize napalım. sen de 29 haftalık olmuşsun maşallah ne çabuk ya .))) kağan alışıyor mu kardeş fikrine peki ?
slm canım hoşgeldinnnslmlaaaaaaaar bende size katılmak üzereyim nişanlım polis ve harıl harıl düğün hazırlığına gırısmek üzereyim daha başlamadan yoruldum :))
mrb cnm aynen valla bende kızımdan pek fırsat bulamıyorum..
hakkına hayırlısı cnm nasıl bi iş cnm..
saol canım bugun görüşmem vardı ama 6ay deneme süresi var saçmalık yaa 6ay çalışıp yarı fiyatını alıcam kabul etmedim tabikide kaldı yani başka işlere ıns
hoşgeldin aramıza hazırlıklarda Allah kolaylık versin zor iş
evet yaa kuralımmmselamlar... kimseler uğramıyor ben gibi :) bence de facede grup kuralım,orası daha pratik olacak gibi...
oy oyy maşallah kuzuyaa eee hep böle devam ediyolar tatlım merak etme sen alış bu duruma vallaa
yok canım kaanın bişiden haberi yok aslında hep karnımla oynuyo ama sanırım artık cıkıyo dikkatini cekiyo yavrumun kardeşi teyzesicok tesekkür ederiz canım benimm az kaldıııı valla yaaa şaka gibiiii
oy oyy maşallah kuzuyaa eee hep böle devam ediyolar tatlım merak etme sen alış bu duruma vallaa
yok canım kaanın bişiden haberi yok aslında hep karnımla oynuyo ama sanırım artık cıkıyo dikkatini cekiyo yavrumun kardeşi teyzesicok tesekkür ederiz canım benimm az kaldıııı valla yaaa şaka gibiiii
oyy meloşum az kalmış gerçekten ikinci dahamı hızlı geçiyo nee :)sağlıkla gelsinn de kuzumuzz alısır abisidee canımmm
ayy şimdi oyun sanıyodur senin göbiş, sıpacık çıksın hele bi :) bakalım kıskanır mı nasıl olur :) beraber büyüyeccekler ...seni kutsal anne ilan ediyorum canım ben,maşallah 2. çabuk geliyor ve 2 erkek bi de kocan,3 erkekle uğraşmak kutsal anne yani, ben ufacık kız bebekle zorlanıyorum ya, gaz sorunu falan da çok yok şükür, erkek bebeklerde çok oluyormuş, inşallah yeni bebişinin de az olur,yormaz seni annesi
yarın 24 kasım ögretmenler günü burdaki ve tüm güzel ögretmenlerimizin ögretmenler günü kutlu olsun onlara sonsuz tesekkürler emekleri büyük üzerimizde
bende bu güzel ve anlamlı günde yani yarın sabah allahım izin verirse elazığa gidiyorum sabah 9.30 sınava giricem ziraat bankası servis görevlisi bölümüne basvurmustum inşallah güzel gecer hakkımda hayırlısı olur özelde calışmak istemiyorum bu benim alanım bankacılık daha öncede özelde calıştım cıktım devlet olursa daha cok severek yapacagımı düşünüyorum inşallah kuzum ugur getirir annecine duanızı eksik etmeyin canlarım allaha emanet olun kucak dolusu sevgiler
kızzzzz kaanı getircen bize bak haaaaaa :)))) sen git sınavına gir biz muratla bakacaz onaao gelecek diye murat akşam temizlik yapacak bakkk :)))))))
oynarım ben onla diyor :))))
canım benim hayırlı olsun rabbim sağsalim kucağına almayıda nasip etsin inş.
hiç denk gelmiyoruz görmüyordum uzun süredir canım. nasıl olalım canım yaa çocukla uğraşıyorum üstüne grip atlatamadım bii ölecem galiba ben:)
leeeyyynnn nerdesin sen kaçakkkk cee ee deyipp kayboluyonn
hoşgeldin kuzum aramızaaa
simdiden kolay gelsin canım eminim zor olacak ama sonrada iyiki ardarda olmuş diyeceksin herkes öyle diyoyaaaa hahaa:)) görüşmeye gittimde ücret çok azdı yaa kabul etmedimvalla sorma kuzu yaaa günler yaklaştıkca ben tırsıyorummbasıma ne gelecegini biliyorum ya ondan sanırımm
sen naptın kuzum işe girdin mi? taham napıyor çok öpüyorum ikinizidee
bn kurmadım canım ekleyende olmadı beni kuran varmı bilmiyorum kur istersentelefondan giriyorum face takiliyorum daha cok malum bi firlama da bende her cuma yaramazlikta promosyon yapiyo dana sanirsin bim facete grubu kurmadiysaniz kurip ekleyim simdi varolanlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?