Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

aaay canım hayırlı ugurlu olsun,allah analı babalı saglıkla buyutsun ıns ıns

teşekkür edrim adaşım :) amin...

ya ne güzel melikeyle iclal buluşmuş galiba... muğlada olan yok sanırım, buluşsaydık güzel olurdu :)

oooohhhh kızlar buluşmalarmı olduu ne güzell niye kimse benle buluşmuyoooo :))))ALLAHIN dağında yaşadığımdan olsa gerekkk

ya ne güzel melikeyle iclal buluşmuş galiba... muğlada olan yok sanırım, buluşsaydık güzel olurdu :)

evet ya kızlar buluşma oldu toprağımla buluştuk valla iiikide buluştuk ya yoksa çatlardım valla malatyada.bugün gene sendeydim melikem yakında kovacan beni ama dur bakim ne zaman :))))))

seninde bebeğin var yoldaşın işte ne güzel...konuş onunla duyar seni yani ben olsam konuşurdum:))) nasıl gidiyor hamilelik anlat biraz :)))

evet canım ben de konusuyorum zaten,babamız olmayınca anlatıyorum bu gece ıkımızız dıyorumguzel oluyor da bıran once gunler gecse yanımda olsa daha guzel olacak ınsyalnızlıgımı alıp goturuverecek ıns.ıyı caanım cok sorunum yok da mıde agrım oluyor,sureklı atıstırmam gerekıyor.o kadar da olsun dıyorum ben de.ıns canım allah sana da nasıp etsın hayırlı zamanda cok guzel bır duyguymus gercekten

ben de şu an yalnız olan bi polis eşiyim selam bayanlar :)

amin canım isteyen herkse nasip etsin ALLAH :))) bende bayramdan sonra melikecim saolsun doktora gidicez bakalım ne var ne yok inşallah bende kısa zamanda müjdeli haberi veririm :)))

))

slm canım iclal ben hoşgeldin :))))sende bebek bekliyorsun sanırım hayırlı olsun :)))

evet canım .bebeğim olacak ınsallah

oooohhhh kızlar buluşmalarmı olduu ne güzell niye kimse benle buluşmuyoooo :))))ALLAHIN dağında yaşadığımdan olsa gerekkk

merhaba kızlar evet hemşerimle buluştuk evlerimizde aynı semtte yakınız:) eşide benim halamların komsusu cıktı kuzenimle aynı okumuslar çok sevindim tanıdıkta çıkınca çok sevdim çok seker kuzum benimm

evet ya kızlar buluşma oldu toprağımla buluştuk valla iiikide buluştuk ya yoksa çatlardım valla malatyada.bugün gene sendeydim melikem yakında kovacan beni ama dur bakim ne zaman :))))))

oyyy oy canımın içi ben seni hiç düşünemiyorum bile duymamış olayımmmm nasıl kafa dengiyiz ama gülmekten ölüyoz görüyon dimi maşallahımız varrr

evet yaa ne guzel ben de yalnızım burda ama bulusacak kımse de yok galıba
sende gel tatlım benimm oy kıyamam sana ben yakında olmasak bak biz burdayız kuzusumm
hoşgeldin tatlım hayırlı olsun seninde bebişin darısıda burda bebiş isteyen tüm arkadaslarımıza olsun inşallah

inşallahhh kuzusumm benim sen bi git gel hayırlısıyla inşallah allahımın izniyle bebişin göbüşüne konar biitanem benim ama varya kuzuu dünn öldümmm gülmekten avm.de tren macerası beni bitirdi gördün neyse artık her gittigmizde mutlaka ugramadan gelmeyelimm :119:

Son düzenleme:

bende öldüm ya :)))) yanaklarım ağrıdı valla....her gitmede yapcaz böle macera merak etme bir ara da buz pistine çıkalım diyorum ben kayarız hep beraber bizimkilerde kayar bir kuğu gibiii...:))))) ne kuğu olur ya :)))

ayyyy buz pistinde kaymak harika olurdu kuzu ama ben 6 aylık göbüşle dogum yaparım orda artık gülmektennnn
bayramda malatyanın en gözde yerlerinden birindeydik rafting bile yapamadım inşallah dogumdan sonra kuzu dagıtırız her yeri anladı senn

merhaba kızlarrr naber nasılsınız kimseler ugramaz olmus güzel topigimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…