3yıl oldu canım ama sevemiyorum bir türlü yaa belkide hala içimdeki korkudan çok korktum ben kafayı yiyecektim bebek olunca alıştım işte eşimin gece çalışmalarına falan artı mahallemiz çok kötü birazda onu sıkıntı yapıyorum galiba öyle yani tayin çok istiyorum ama eminimki doğuda çooook kötü olacağım artı ortalık çok karışık vazgeçtik gibi tayinden herşeyin hayrlısı diyorum artıkbazenn oluo cnm
alıstım cnm alısmaltan zorundayımm.... tabıkı ANTALYA cıkmıor aklımda kızımla ben ilk hafta agladık hergun esımde bızımle dalga gectı özellıkle benleee cocuk gıbısın dedi :))) 10 ayyy sabredecgm 10 ay oldugu ıcın fazla umursamıom gıdecek gözle baktıgım ıcın 10 ayı 1 sene diyelımm.... bakalım cnm kısmett artıkk ... ist.ne kadar oldu kı alısmadın
aaaa demek nil bebek doğduuuu:))hoşgeldin nil bebekkkk.allahım analı babalı büyütsün canım hiç haberimiz yok daha vardı sanki gününe .bana 9ay 9yıl gibi gelmişti sanki sen daha dün kızlarr hamileyiimm deyişini hatırlıyorum ne zaman geçti zaman .ikinizde iyimisinizselam kızlar...
daisybaby, doğurdumbugün tam 1 hafta doğum yapalı, küçük bebeğim Nil'im dünyaya geldi...
selam kızlar...
daisybaby, doğurdumbugün tam 1 hafta doğum yapalı, küçük bebeğim Nil'im dünyaya geldi...
3yıl oldu canım ama sevemiyorum bir türlü yaa belkide hala içimdeki korkudan çok korktum ben kafayı yiyecektim bebek olunca alıştım işte eşimin gece çalışmalarına falan artı mahallemiz çok kötü birazda onu sıkıntı yapıyorum galiba öyle yani tayin çok istiyorum ama eminimki doğuda çooook kötü olacağım artı ortalık çok karışık vazgeçtik gibi tayinden herşeyin hayrlısı diyorum artık
CNM BNM ALLAH GONLUNE ZE GORE VERSIN INS.. NE DIYELIM GERCEKTEN ISTENMEYEN YERDE YASAMAK COK ZOR OLUYORR EWET CNM SORMA ORTALIKLARII
ALLAH POLİSLERİMİZİ ASKERLERIMİZİ KORUSUN (amin)
selam kızlar...
selam kızlar...
hayırlı olsun kuzuuuuusummm allajh analı babalı büyütsün inşallah darısı basıma bakim tırsıyom sanki bunda nasıl gecti dogumun?? nasıl oldun
selam kızlar...
gözün aydın canım normal doğummu yaptın allah bağışlasın bende 2 ay oldu doğum yapalı
melikee Allah kavuştursun bebeğine yeni doğum yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum öneriyorum ayrıca korkma
Taze anne oldun yani, tebrik ederim canım Allah hayırlı evlat olmayı nasip etsin :) benim bebeğimde 44 günlük zaman nasıl geçti inan anlamadım, bebeğinle bir ömür huzur diliyorum....
ahhh ahh canım benimmm bende yeni teze bi anneydimmm oglusum 15 aylık oldu ve ben 2.ye hamişim suanda 5 aylıknormali cok istedim ama burdaki arkadaslarım bilir saglık problemi yasadım kıl dönmesi buldu 7 aylıkken 14 gün önce dogum yapmak zorunda kaldım sezeryanla buda malesef sezeryan olucak teyzesi maşallah seninde kuzusuna ayrıca tatlım allah analı babalı büyütsün inşallah
hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün seninde kuzusunu inşallah
hayırlı olsun kuzuuuuusummm allajh analı babalı büyütsün inşallah darısı basıma bakim tırsıyom sanki bunda nasıl gecti dogumun?? nasıl oldun
selam kızlar...
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün....darısı başıma diyim bende :)))
oyyy oyyy kuzucummmm 15 aylık allahtan ara fazla ben geçen ay hamilemiyim korkusu aldıda beniAllah meleklerimizi bize bağışlasın babalarınıda uzun hayırlı ömürler versin aminnnn
geçmiş olsun canım senin ki mecburi olmuş olsun ondada vardır bir hayır ayy hamişlik çok güzel bişey doğurması olması
Allah tamamına erdirsin sağ sağlim kavuşun inşallah
hepinize çooook teşekkür ederim kızlar, bebeğim iyi sağlıklı şimdilik şükür...sanki daha dün gibi de mi gerçekten :) bana son ay geçmek bilmedi sadece. 25 eylülde doğumum oldu, 38 haftayı doldurmuştum, diyabet nedeniyle bebeğim iri doğdu, 4200 gr, o yüzden sezeryan oldum,epidural. kolay diyordu herkes ama ben korktum ameliyathanede çok. zor geçti ne bileyim. ağrı eşiğim de azdır benim :) şimdi biliyorum ya doğumu, daha çok korkarım herhalde 2. düşünürsem, korkman normaldir melikecim :)
Onu iş giysileriyle gördüğümde bayılıyorum sizdede öyle bi duygu oluyomu :78:
hayırlı olsun canım ALLAH analı babalı büyütsün....darısı başıma diyim bende :)))
amin tatlım aminn varlıkları bir ömre bedel inankiiii
aminnn kuzusum aminnn ama bak gördün aksam ki halimiziiiiii
kaan hiç durmak bilmedi senide yorduk valla bebişkomm allahım hayırlısı ve saglıcakla seninde göbüşüne senin gibi dünya güzeli bir melek koysun dualarım seninle bitanem benimmm
kız ne yorulması sende...ama kaan çok şekerdi seninle oynarken :))inşallah canım bu arada sanırım tam karar verdik dün akşam konuştuk biraz adanadan gelelim gidelim doktora diyoruz... :)))
amin tatlım aminn varlıkları bir ömre bedel inankiiii
aminnn kuzusum aminnn ama bak gördün aksam ki halimiziiiiii
kaan hiç durmak bilmedi senide yorduk valla bebişkomm allahım hayırlısı ve saglıcakla seninde göbüşüne senin gibi dünya güzeli bir melek koysun dualarım seninle bitanem benimmm
kız ne yorulması sende...ama kaan çok şekerdi seninle oynarken :))inşallah canım bu arada sanırım tam karar verdik dün akşam konuştuk biraz adanadan gelelim gidelim doktora diyoruz... :)))
oooo süper bi haber buu kuzusum çok sevinndim hadi inşallahh ama kaanda hep seninkine geldii durdu yaa sıpam hemşerisine nasıl koşuyodu
oooo süper bi haber buu kuzusum çok sevinndim hadi inşallahh ama kaanda hep seninkine geldii durdu yaa sıpam hemşerisine nasıl koşuyodu
ondan etkilendi bizimkide işte yapalım dedi :))bende dedim siparişle oluyor ajandama bakmam lazım ne zaman müsaitsem o zaman:))))
ondan etkilendi bizimkide işte yapalım dedi :))bende dedim siparişle oluyor ajandama bakmam lazım ne zaman müsaitsem o zaman:))))
ahahaha iyi demişin quzummhadi inşallah saglıcakla gelsin kuzucugun
ahahaha iyi demişin quzummhadi inşallah saglıcakla gelsin kuzucugun
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :))))))))))))))))
selam kızlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?