Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
glandecim biz ara tayin doldurduk geçen pazartesi ilk tercih siirt biz normalde batman istiyorduk ama dolu olduğundan siirt yazdı bizimki yedi bölgeden birer tercih yaptık mardin erzincan batman muş diyarbakır şeklinde geneli doluymuş ve bürodaki arkadaşı yüzde doksan ilk tercihin olur demiş ayın 15 inde açıklanıcak diye biliyoruz eğer merkeze giderseniz eh artık burdan kurduk arkadaşlığı orda devam eder inşallah...
aysencim umarım bu cuma açıklanırda bi an önce toplanma işlerine başlarız...
herkese merhaba kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliii emirkaan yine huysuzlandı yeni dişler yolda malüm çok yoruyo nete bile gircek hal bırakmıyo saolsun
tayinler mayıs 17 gibi acıklanacak diye duymustum bende ama hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden iki senedir haziranda acıklandı secimdi felan derken
yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler bende malatyadayım gelen olursa yardımcı olurum
sarıbebişim beni sormusun kuzum daha iyiyim canım benim ameliyat olunca narkoz yedim ya bi tuhaf oldum kafam ayıkmadı çok verdiler sanırım kuzum
hoşbulduk ya siz malatyadaymışsınız...bizde malatyalıyız. malatya çok rahat öteki şark illerine göre diye düşünüyorum inşallah bizde elazığ olurda malatyada aileyle görüşme imkanımız daha iyi olur.. siz neresindesiniz?
inşallah sizde şarktan sonra yakın olursunuz ailenize. bizde inşallah olur elazığ. iyi dilekleriniz için çok teşekkürler biz tatilde geliyoruz malatyaya bir dahaki gelişimizde mutlaka bekleriz. haziranda gelmeyi düşünüyoruz eğer sizde orada olursanız mutlaka görüşelim misafirimiz olun hem tanışmış oluruz
selamlar kızlar
meloşş huhuuuuu
bende, herkez gibi çok heyecanlıyım eşim 11de belli olur diyo kalp ritmim değişiyo saten rahatsızım kalpten hepimiz için hayırlısı busözü çok severim mevlam neylerse güzel eyler hepimiz için güzel eyler inşallah
hoşgeldin bebemm kuzum ben polis hattını iptal ettirdiğimden beri arayamıyorum seni hiç yaa çok uzun zaman oldu konuşmayalı özledim vallaha...ahh o dişler ahhh neler çekiyoruz kaç tane oldu canım bizim daha 5tane varrr:))herkese merhaba kızlarrr nasılsınız görüşmeyeliii emirkaan yine huysuzlandı yeni dişler yolda malüm çok yoruyo nete bile gircek hal bırakmıyo saolsun
tayinler mayıs 17 gibi acıklanacak diye duymustum bende ama hakkınızda hayırlısı olsun şimdiden iki senedir haziranda acıklandı secimdi felan derken
yeni gelen arkadaslarda hoşgelmişler bende malatyadayım gelen olursa yardımcı olurum
sarıbebişim beni sormusun kuzum daha iyiyim canım benim ameliyat olunca narkoz yedim ya bi tuhaf oldum kafam ayıkmadı çok verdiler sanırım kuzum
slm canım bugünmü belli olacakbende, herkez gibi çok heyecanlıyım eşim 11de belli olur diyo kalp ritmim değişiyo saten rahatsızım kalpten hepimiz için hayırlısı busözü çok severim mevlam neylerse güzel eyler hepimiz için güzel eyler inşallah
hoşgeldin bebemm kuzum ben polis hattını iptal ettirdiğimden beri arayamıyorum seni hiç yaa çok uzun zaman oldu konuşmayalı özledim vallaha...ahh o dişler ahhh neler çekiyoruz kaç tane oldu canım bizim daha 5tane varrr:))
slm canım bugünmü belli olacak
seninde mübarek olsun canım yaa ayy sıkıldım vallaha tayin işinden yaa topiğin birinde okumuştum birinin eşi bu tayin işini yapanlarla görüşmüşte inanmayın yok mayıs 15 falan filan bu ay sonuna bile yetişmesi bir umut demişya onun için artık hiiiçç sallamıyorumm zaten biliyorumki bize çıkmayacak aman öylee iştekimsecikler uğramamış yaa
cumanız mübarek olsun kızlar
tayin işi yalan oldu bu haftada artık haftaya ya nasip
seninde mübarek olsun canım yaa ayy sıkıldım vallaha tayin işinden yaa topiğin birinde okumuştum birinin eşi bu tayin işini yapanlarla görüşmüşte inanmayın yok mayıs 15 falan filan bu ay sonuna bile yetişmesi bir umut demişya onun için artık hiiiçç sallamıyorumm zaten biliyorumki bize çıkmayacak aman öylee işte
3.senemiz canım burda geçen senede ipka verildi göndermediler bu senede ipka verildi bizim yerimize umut yok diyo eşim ama bilmiyorum yaa...artık şu gün açıklanacak yok bugün açıklanacak gibi laflara inanmıyorum .yazılmışmıydınız lojmana canım bizimde çıkmazsa tayin bizde yazılacağız jojmanaya bakalım hemen çıkıyormu haberimde yok...bi açıklansaydı tayinler tahayı memlekete bırakıp 10günlüğüne falan öyle toparlayacaktım evi ama hiçbirşey belli değilki pooffffaman madem öyle neden erken belli olacak deyipte sallıyolar bize demeyinde hiç olmazsa bir ay rahat rahat yaşayalım demi
kız niye çıkmıycak diyosun ipka verdirmediler diyemi sizin kaçıncı seneniz istblda valla bende bi yandan çıkmasın diyorum bi yandan çıksın
ama kalbimden geçen ses çıkacağını söylüyo annemlere gidip gelicem toplanmaya başlıycam tayin çıkmasa bile lojmana geçicez bu sene