günaydın canım ne kadar doğru bilmiyorum ama eşim mayısın 10unda açıklanacakmış dedi tabiki duyumyani bizde bekliyoruz bakalım hayırlısıgünaydın bayanlar tayınler ne zaman acıklanacak bır bılgısı olan bır duyumu olan var mı artık burda beklemek cok sıkıcı olmaya b:18:basladı
günaydın canım amin canım rabbim herkesin eşini evladını korusun inşallah sorunsuz atlatılır bugündegünaydınlar bugun bir mayıs Allah eşlerimizin yardımcısı olsun
günaydınn ....nasılsın canımgünaydınlar...
beksu, tayinlerin mayıs sonu, haziran başı açıklanacağını biliyorum, sanırım öyle...
emekçiler günümüz kutlu olsun
ahh canım yaa ne yoruyorsun kendini tut birini ..tatil günü temizlikmi yapılır bol bol uyunurr:))gönder canım özeldenmeraba melekcik, iyiyim nolsun, bgün tatil, evdeyim, azcık temizlik yaptım, birini tutucam diyorum üşengeçliğimden aramıyorum, sonra kendim yoruluyorum :) sana face göndericektim unuttum, özelden yazayım...
ahh canım yaa ne yoruyorsun kendini tut birini ..tatil günü temizlikmi yapılır bol bol uyunurr:))gönder canım özelden
biz onlara kıyamıyoruz ama azıcık daha uyusunlar dinlensinler diye bak eşinin yaptığınaaakocam sağolsun uyutmuyor, uyandırdı 8de valla, temizlik çok yapmadım ama yoruluyorm artık daha fazla, bu hafta söz birini tutcam, kendime söz vereyim bari...
arkadaşlar ikinci şark nedeniyle mayıs 15 te de ilişki kesilebilcekmiş görev yerlerinden bu sene ondan erken belli olcakmış duyuma göre
arkadaşlar vandaki polislerden dolayı tayinler erken açıklanacak diye biliyorum kaynağım sağlam ama mantıgı pek çözemedim yani mesele 2.şark falan değil bize şark tek değil çünkü öyle olsa eskiden beri erken açıklanırdı şu an 2.şark yerimiz 3. hatta 4. 5. bile olabilir ki olanlar var buna ragmen erken acıklanma dıye bısey olmadı hiç bi zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?