Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıtırım meraba nasılsın tatlımmmm
şu gece nöbetleride olmasa yalnızlık zor ya
canııımmmm iyiyim sen nasılsın , nerelerdesin sen??? ya bi gün ayarlayalım da buluşalım olmaz mı? burçin,sen ben, ne dersin? havalar da mis gibi oh :)
hmm, hayırlısıyla kurtulursun inşallah... biz göremiyoruz birbirimizi bazen 2 gün :) komik oluyor valla :)))2. gün akşamı denk geliyoruz artık :)yok hamileyim doğumdan 1 yıl sonra çalışcam inşallah bide ben çalışırsam hiç göremeyiz birbirmizi
napayım tatlım bildiğin gibi iş güç uğraşıyorum işte.Bu aralar pek nete girdiğim yok.. Sorma havalar çok güzel hafta sonu evde durmuyoruz.. ayarlayalım buluşalım canım..
hmm, hayırlısıyla kurtulursun inşallah... biz göremiyoruz birbirimizi bazen 2 gün :) komik oluyor valla :)))2. gün akşamı denk geliyoruz artık :)
aman sağlıklı ol da girme nete, arada selam ver de iyi olduğunu bilek :) biz gidecek yer bulamadığımız için sıkılıyoruz valla maraşta... ayarlayalım tabi, biz maraş topiğindeyiz biliyosun, haftasonu veya haftaiçi öğleden sonraları bana uyar, burçine de uyar, sen bize uygun olduğun zamanları söylersin, bakarız çaresine :)
tatlım ben hafta içi çaışıyorum tüm gün hafta sonu izinliyim ama cuma 18.00 den kadar hafta sonu görevleri açıklanıyor. Aslında öğle arası 1.30 saat öğlen size katıla bilirim hafta içi...
bayanlar polis olanınız varmı ben polislik sınavına gircem fakat eşim diyorki çok nadir görüşrüz :26:
tatlım ben polisim.. Bazen mesailerimizin ters düştüğü oluyor her şeyin hem artı hemde eksi tarafı vardır yapacak bişi yok.Ben maraştayım burda genelde bayanlar 8-5 çalışıyor haftada 1 yada 2 tane ek görev çıkıyor ek görev birazda bulunduğun ile bağlı . Ama her şeye rağmen güzel bir meslek. Bayan polislerin çoğu genelde polislerle evli erkek arkadaşlardan çokta isyan edenleri görmedim. Hatta bazen iyi oluyor anlıyorsun derdinden ortak konuşacak bir konu daha ekleniyor... Ben tavsiye ederim canım..
Birde yaşadığın yoğunluğa ayak uyduruyorsun... eskiden eşim gecedeyken çok canım sıkılırdı bu formdan çıkmazdım. pc kucağımda otururdum. Şimdi eşim geceye gittiğinde evin işini yapıyorum yemek yapıyorum ki yarın eşim evdeyken beraber vakit geçireyim bi sonraki gün yine gecede yine ev işi yemek koşturucam evde..birazda eşlere bağlı..
Yinede her şeyin hayırlısı...
gezin dilekcim tabi, ne güzel... biz de gezdik oraları, terasa özel günlerde gidiyoruz arkadaşlarla, kılavuzluya bayılıyorum ben de ama feci dolu oluyor haftasonu. artık gidesim de gelmiyor oraya, öğrencilerle falan çok gittik gezilere, güzel yerler var, sadece pikniklik... bi de eşimle 2 kişi sıkıcı oluyor, eşim hiç bi arkadaşıyla tanıştırmadı beni, semiyormuş ortamlarını, geriye benim arkadaşlar kalıyor, onlar da her zaman uygun olmuyor...
inanırmısın 4 kere pmyodan girdim olmadı üni okuyorum inşallah ama inşallah bu sözlerinden sonra vazgemicem
senin polis olduğunu duyunca içim titredi :) inşallah banada nasip olur :)
bu yazını eşime okutabilirmiyim yarın :)