• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

yok hamileyim doğumdan 1 yıl sonra çalışcam inşallah bide ben çalışırsam hiç göremeyiz birbirmizi :50:

canııımmmm iyiyim sen nasılsın , nerelerdesin sen??? ya bi gün ayarlayalım da buluşalım olmaz mı? burçin,sen ben, ne dersin? havalar da mis gibi oh :)

napayım tatlım bildiğin gibi iş güç uğraşıyorum işte.Bu aralar pek nete girdiğim yok.. Sorma havalar çok güzel hafta sonu evde durmuyoruz.. ayarlayalım buluşalım canım..

yok hamileyim doğumdan 1 yıl sonra çalışcam inşallah bide ben çalışırsam hiç göremeyiz birbirmizi :50:
hmm, hayırlısıyla kurtulursun inşallah... biz göremiyoruz birbirimizi bazen 2 gün :) komik oluyor valla :)))2. gün akşamı denk geliyoruz artık :)
napayım tatlım bildiğin gibi iş güç uğraşıyorum işte.Bu aralar pek nete girdiğim yok.. Sorma havalar çok güzel hafta sonu evde durmuyoruz.. ayarlayalım buluşalım canım..

aman sağlıklı ol da girme nete, arada selam ver de iyi olduğunu bilek :) biz gidecek yer bulamadığımız için sıkılıyoruz valla maraşta... ayarlayalım tabi, biz maraş topiğindeyiz biliyosun, haftasonu veya haftaiçi öğleden sonraları bana uyar, burçine de uyar, sen bize uygun olduğun zamanları söylersin, bakarız çaresine :)

hmm, hayırlısıyla kurtulursun inşallah... biz göremiyoruz birbirimizi bazen 2 gün :) komik oluyor valla :)))2. gün akşamı denk geliyoruz artık :)

aman sağlıklı ol da girme nete, arada selam ver de iyi olduğunu bilek :) biz gidecek yer bulamadığımız için sıkılıyoruz valla maraşta... ayarlayalım tabi, biz maraş topiğindeyiz biliyosun, haftasonu veya haftaiçi öğleden sonraları bana uyar, burçine de uyar, sen bize uygun olduğun zamanları söylersin, bakarız çaresine :)

tatlım ben hafta içi çaışıyorum tüm gün hafta sonu izinliyim ama cuma 18.00 den kadar hafta sonu görevleri açıklanıyor. Aslında öğle arası 1.30 saat öğlen size katıla bilirim hafta içi...

tatlım ben hafta içi çaışıyorum tüm gün hafta sonu izinliyim ama cuma 18.00 den kadar hafta sonu görevleri açıklanıyor. Aslında öğle arası 1.30 saat öğlen size katıla bilirim hafta içi...

hm anladım, biraz zor desene... neyse elimizden geleni yaparız...

bayanlar polis olanınız varmı ben polislik sınavına gircem fakat eşim diyorki çok nadir görüşrüz :26:

bu arada bizim ilk yazımız olduğu için yeni keşfediyoruz maraşı kafuma gidiyoruz bazen arkadaşlarla evde yemek yapıyoruz akşam yemeğini orda yiyoruz açık alanda. Kılavuzlu da güzel dün sabah terasa gittik arkadaşlarla kahvaltıya... Şimdilik geziyoruz bakalım ama üç beş gitmeden sonra sıradanlaşır mutlaka...

emsalsiz arkadaşımız polis, ona sormak lazım :) ama benim eşim bayan polislerin rahat olduğunu söyler çalışma açısından, nöbetlerinin olmadığından rahat diyor o da, yoksa çalışma saatleri fazla tabi.

gezin dilekcim tabi, ne güzel... biz de gezdik oraları, terasa özel günlerde gidiyoruz arkadaşlarla, kılavuzluya bayılıyorum ben de ama feci dolu oluyor haftasonu. artık gidesim de gelmiyor oraya, öğrencilerle falan çok gittik gezilere, güzel yerler var, sadece pikniklik... ;) bi de eşimle 2 kişi sıkıcı oluyor, eşim hiç bi arkadaşıyla tanıştırmadı beni, semiyormuş ortamlarını, geriye benim arkadaşlar kalıyor, onlar da her zaman uygun olmuyor...

çok teşekkürler canım ozaman ona sorayım :)

ben sosyoloji okuyorum normal dershanede felan çalışabilirim hi olmadı normal memur olma şansım var
ama işte hayalimdi hep polislik ama eşimde görüşemeyiz napcan felan diyor bakalım kısmet ya

emsalsiz sen kaç yıllık memursun ?

bayanlar polis olanınız varmı ben polislik sınavına gircem fakat eşim diyorki çok nadir görüşrüz :26:

tatlım ben polisim.. Bazen mesailerimizin ters düştüğü oluyor her şeyin hem artı hemde eksi tarafı vardır yapacak bişi yok.Ben maraştayım burda genelde bayanlar 8-5 çalışıyor haftada 1 yada 2 tane ek görev çıkıyor ek görev birazda bulunduğun ile bağlı . Ama her şeye rağmen güzel bir meslek. Bayan polislerin çoğu genelde polislerle evli erkek arkadaşlardan çokta isyan edenleri görmedim. Hatta bazen iyi oluyor anlıyorsun derdinden ortak konuşacak bir konu daha ekleniyor... Ben tavsiye ederim canım..

Birde yaşadığın yoğunluğa ayak uyduruyorsun... eskiden eşim gecedeyken çok canım sıkılırdı bu formdan çıkmazdım. pc kucağımda otururdum. Şimdi eşim geceye gittiğinde evin işini yapıyorum yemek yapıyorum ki yarın eşim evdeyken beraber vakit geçireyim bi sonraki gün yine gecede yine ev işi yemek koşturucam evde..birazda eşlere bağlı..

Yinede her şeyin hayırlısı...

tatlım ben polisim.. Bazen mesailerimizin ters düştüğü oluyor her şeyin hem artı hemde eksi tarafı vardır yapacak bişi yok.Ben maraştayım burda genelde bayanlar 8-5 çalışıyor haftada 1 yada 2 tane ek görev çıkıyor ek görev birazda bulunduğun ile bağlı . Ama her şeye rağmen güzel bir meslek. Bayan polislerin çoğu genelde polislerle evli erkek arkadaşlardan çokta isyan edenleri görmedim. Hatta bazen iyi oluyor anlıyorsun derdinden ortak konuşacak bir konu daha ekleniyor... Ben tavsiye ederim canım..

Birde yaşadığın yoğunluğa ayak uyduruyorsun... eskiden eşim gecedeyken çok canım sıkılırdı bu formdan çıkmazdım. pc kucağımda otururdum. Şimdi eşim geceye gittiğinde evin işini yapıyorum yemek yapıyorum ki yarın eşim evdeyken beraber vakit geçireyim bi sonraki gün yine gecede yine ev işi yemek koşturucam evde..birazda eşlere bağlı..

Yinede her şeyin hayırlısı...

inanırmısın 4 kere pmyodan girdim olmadı üni okuyorum inşallah ama inşallah bu sözlerinden sonra vazgemicem :16:
senin polis olduğunu duyunca içim titredi :31::29::) inşallah banada nasip olur :)
bu yazını eşime okutabilirmiyim yarın :):31:

gezin dilekcim tabi, ne güzel... biz de gezdik oraları, terasa özel günlerde gidiyoruz arkadaşlarla, kılavuzluya bayılıyorum ben de ama feci dolu oluyor haftasonu. artık gidesim de gelmiyor oraya, öğrencilerle falan çok gittik gezilere, güzel yerler var, sadece pikniklik... ;) bi de eşimle 2 kişi sıkıcı oluyor, eşim hiç bi arkadaşıyla tanıştırmadı beni, semiyormuş ortamlarını, geriye benim arkadaşlar kalıyor, onlar da her zaman uygun olmuyor...

haklısın canım bazen benim eşimde diyor arkadaşlarla gidelim diye bizimde çok görüştüğümüz kimse yok sayılıdır 3 yada 4 aile onlarda polis bizimde mesailer tutmadığı için çok görüşemiyorz. bazen eşime espiri yapıyorum yine bana kaldın diye :))

mesleğini sevdikten sonra ne olursa olsun herşeyi güzel gelir insana, eşim sevmiyor fazla, o yüzden beni de hiç bulaştırmıyor, ortak konumz ne benim işim ne onunki, böyle garip bişey bizimki de :) ben memnunum eşimin işinden,sıkıntı yok yani, geç geliyomuş çok çalışıyomuş falan ne başına kakarım ne söylenirim, bilerek severek evlendim, asla pişman değilim. dilek in dediği gibi ikinize bağlı, hayatlarınızı idare ettiğiniz gibi işleri de idare edebilirsiniz gayet de :)

çok teşekkür ederim dediğim gibi bu meslek aşkı bendeki yeri farklı çocuklar gibi herkese ben polis olcam olmak istiyorum demek istemedim :17:

eşimin polis olmasıda belki bu yüzden :17:

hakkımızda rabbim hayırlısını nasip etsin hep gönlümüze göre versin inşallah

bu arada maraştamısınız benim yerime kuru tarhana yiyin :1:

inanırmısın 4 kere pmyodan girdim olmadı üni okuyorum inşallah ama inşallah bu sözlerinden sonra vazgemicem :16:
senin polis olduğunu duyunca içim titredi :31::29::) inşallah banada nasip olur :)
bu yazını eşime okutabilirmiyim yarın :):31:

tabiki canım eşine okuta bilirsin...
Bende polis olmayı çok istiyordum nerde polis görsem gözlerim dolardı. Nasip üni. bitirdikten sonra polis oldum 3. senem bitiyor. ilk önce ist. daydım 3 ay karakolda vardiyalı çalıştım 12/ 24 yani bir gün gündüz bir gün gece en yoğun karakollardan birinde telsiz telefonda çalıştım baya yorucu gece çalışmak ama çok zevkliydi... Sonra 12/ 36 çalıştım muhteşem bir sistem bir gün çalışıyorsun bir gün evdesin çalıştığım gün wc ye gitmeye bile fırsat bulamazdım ama ertesi günü izinliydim ve istanbulu deli gibi gezerdim... Şimdi 8-5 dediğim gibi bulunduğun ile bağlı ilk geldiğimde felaket ek görev vardı ek görevden kendi işimizi yapamazdık maraşa alışması zor oldu malum birde şark olunca iş yüzünden dert yanmışlığım oldu tabiki eşime alahtan oda polis olduğu için neyin ne olduğunu biliyordu benim psikolojimide sağolsun çok içimi rahatlattığı oldu bu aralar ek görevler biraz duruldu erçi bende alıştım artık.. Başındaki müd. önemli her zaman müd. iyiyse rahat edersin bizim meslekte...aslında işin özeti bu cümle..Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum...

Back