çıtırım meraba nasılsın tatlımmmm
şu gece nöbetleride olmasa yalnızlık zor ya
tabiki canım eşine okuta bilirsin...
Bende polis olmayı çok istiyordum nerde polis görsem gözlerim dolardı. Nasip üni. bitirdikten sonra polis oldum 3. senem bitiyor. ilk önce ist. daydım 3 ay karakolda vardiyalı çalıştım 12/ 24 yani bir gün gündüz bir gün gece en yoğun karakollardan birinde telsiz telefonda çalıştım baya yorucu gece çalışmak ama çok zevkliydi... Sonra 12/ 36 çalıştım muhteşem bir sistem bir gün çalışıyorsun bir gün evdesin çalıştığım gün wc ye gitmeye bile fırsat bulamazdım ama ertesi günü izinliydim ve istanbulu deli gibi gezerdim... Şimdi 8-5 dediğim gibi bulunduğun ile bağlı ilk geldiğimde felaket ek görev vardı ek görevden kendi işimizi yapamazdık maraşa alışması zor oldu malum birde şark olunca iş yüzünden dert yanmışlığım oldu tabiki eşime alahtan oda polis olduğu için neyin ne olduğunu biliyordu benim psikolojimide sağolsun çok içimi rahatlattığı oldu bu aralar ek görevler biraz duruldu erçi bende alıştım artık.. Başındaki müd. önemli her zaman müd. iyiyse rahat edersin bizim meslekte...aslında işin özeti bu cümle..Ama her şeye rağmen çok şükür diyorum...
Allah yardımcın olsun cnm..
en korktuğum şey eşimin gece çalışması..
onun için bulunduğumuz yerde kimsenin çalışmak istemediği
bir yerde gönüllü çalışmak zorunda kalıyo..
ama çok yıpranıyo aşkım..
napim bende onsuz sabah edemem diye dayanıyo
mesleğini sevdikten sonra ne olursa olsun herşeyi güzel gelir insana, eşim sevmiyor fazla, o yüzden beni de hiç bulaştırmıyor, ortak konumz ne benim işim ne onunki, böyle garip bişey bizimki de :) ben memnunum eşimin işinden,sıkıntı yok yani, geç geliyomuş çok çalışıyomuş falan ne başına kakarım ne söylenirim, bilerek severek evlendim, asla pişman değilim. dilek in dediği gibi ikinize bağlı, hayatlarınızı idare ettiğiniz gibi işleri de idare edebilirsiniz gayet de :)
ya cnmmmm sen nerelerdesin? neden gelmiyosun terkettin bizi ama
Allah yardımcın olsun cnm..
en korktuğum şey eşimin gece çalışması..
onun için bulunduğumuz yerde kimsenin çalışmak istemediği
bir yerde gönüllü çalışmak zorunda kalıyo..
ama çok yıpranıyo aşkım..
napim bende onsuz sabah edemem diye dayanıyo
maaşallah rabbim mesleğinle eşinle hep mutlu etsin inşallah
sende benim gibisin demek ....... çok istiyince olmuyor biliyormusun :)
bıraktım 2014 de kısmetse mezun olacağım nasipte olmasa bukadar rabbim uğraştırmaz diyorum .
bizde istanbuldayız istanbul çok güzel polis memleketi diyebilirim
eşimin ilk yılı :)
idolum sensin artıkyaşın kaç bu arada
gönlümdekini hayırlı eyle ya rabbim amin :)
ciddi söylüyorum bazen umutsuzluk oluyor ama seni görünce içim çok tuhaf oldu sen o duyguyu bilirsin bence :)
seni bırakmam artık
amin canım .
insan alışıyor ilk başlarda çok korkuyordum evde kuş felan aldım pc aldım
hiç sıkıntım kalmadı
ama eve hırsız girmeye çalıştı bi gece 2 aylık evlydik çıldırcaktım elime biber gazını aldım duvarın köşesine sıkışmıştım ,
hayt höyt diyede bağırdım kaçtı gitti
kuzuuumm nasılsınn kıızz özledim seniivalla bacım pek pc başına oturduğum yoktu sen napıyon bebiş nasıl... Allah kocanada kolaylıklar nasip etsin inş...
amin canım . valla rabbim nasip etmişse inanki istediğin oluyor sen elinden geleni yap hayırlısı de gitsin... ''Allahım gönlümün istediğini hakkıma hayırlı kıl; hakkıma hayırlı kıldığını yüreğime razı eyle''... çok severim bu sözüü
cnmmlm bende özledim valla..
nolsun tatlım bildiğin gibiyim 3 hafta önce izne ayrıldım evdeyim.
çoğu hazırlığı bitirdik az bişiler kaldı...
bişi olmaz zaten eşim kapının önünde geziyor ekiplerde çalışıyor
bişi olmaz zaten eşim kapının önünde geziyor ekiplerde çalışıyor
ayy ne heycanlı yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlımm
çok geçmiş olsun canım iyi ucuz atlatmışsın adam kaçmış helal olsun sana korkutmuşsun bacım koskoca hırsızı :))
abla ya kapının kilidiyle oynadı valla ağlamak zırlamak boşa
insan zaten istanbulda yaşayınca eve hırsız girerse naparım diye düşünmeden edemiyor
zeytinburnunda oturyoruz hemde geçen nevruzun oldu yerde 58 bulvarı üstünde .
evde biri var gibi davrandım bağırdım çağırdım telefonla eşimi aradım
hee o açıdan şanslısın cnm
Allah korusun yine de...
efet teyzesi heyecanla onu bekliyoruz..
sağlıkla gelir inş..
darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun inş.
zordur ama sevmediğin bir işi yapmak insana ızdırap gibi gelir.. Eşinde haklı ama bişey demem ben bile deli gibi seviyorum mesleğimi bazen o kadar tuhaf şeylerle karşılaşıyorsunki saydırıyosun vallaaapolis eşi olmak daha zor özelliklede bu teşkilatın içini bilmiyorsa..Ne güzel sana kabullenmişsin eşinin işini...
zordur ama sevmediğin bir işi yapmak insana ızdırap gibi gelir.. Eşinde haklı ama bişey demem ben bile deli gibi seviyorum mesleğimi bazen o kadar tuhaf şeylerle karşılaşıyorsunki saydırıyosun vallaaapolis eşi olmak daha zor özelliklede bu teşkilatın içini bilmiyorsa..Ne güzel sana kabullenmişsin eşinin işini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?