Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

çıtırım meraba nasılsın tatlımmmm

ya cnmmmm sen nerelerdesin? neden gelmiyosun terkettin bizi ama

şu gece nöbetleride olmasa yalnızlık zor ya

Allah yardımcın olsun cnm..
en korktuğum şey eşimin gece çalışması..
onun için bulunduğumuz yerde kimsenin çalışmak istemediği
bir yerde gönüllü çalışmak zorunda kalıyo..
ama çok yıpranıyo aşkım..
napim bende onsuz sabah edemem diye dayanıyo

maaşallah rabbim mesleğinle eşinle hep mutlu etsin inşallah
sende benim gibisin demek ....... çok istiyince olmuyor biliyormusun :)
bıraktım 2014 de kısmetse mezun olacağım nasipte olmasa bukadar rabbim uğraştırmaz diyorum .
bizde istanbuldayız istanbul çok güzel polis memleketi diyebilirim
eşimin ilk yılı :)

amin canım .
insan alışıyor ilk başlarda çok korkuyordum evde kuş felan aldım pc aldım
hiç sıkıntım kalmadı
ama eve hırsız girmeye çalıştı bi gece 2 aylık evlydik çıldırcaktım elime biber gazını aldım duvarın köşesine sıkışmıştım ,
hayt höyt diyede bağırdım kaçtı gitti

zordur ama sevmediğin bir işi yapmak insana ızdırap gibi gelir.. Eşinde haklı ama bişey demem ben bile deli gibi seviyorum mesleğimi bazen o kadar tuhaf şeylerle karşılaşıyorsunki saydırıyosun vallaaa polis eşi olmak daha zor özelliklede bu teşkilatın içini bilmiyorsa..Ne güzel sana kabullenmişsin eşinin işini...

kuzuuumm nasılsınn kıızz özledim senii valla bacım pek pc başına oturduğum yoktu sen napıyon bebiş nasıl... Allah kocanada kolaylıklar nasip etsin inş...

amin canım . valla rabbim nasip etmişse inanki istediğin oluyor sen elinden geleni yap hayırlısı de gitsin... ''Allahım gönlümün istediğini hakkıma hayırlı kıl; hakkıma hayırlı kıldığını yüreğime razı eyle''... çok severim bu sözüü

idolum sensin artık yaşın kaç bu arada

gönlümdekini hayırlı eyle ya rabbim amin :)

ciddi söylüyorum bazen umutsuzluk oluyor ama seni görünce içim çok tuhaf oldu sen o duyguyu bilirsin bence :)
seni bırakmam artık

amaninnnn ben olsam düşer bayılırdım valla helal olsun sana

cnmmlm bende özledim valla..
nolsun tatlım bildiğin gibiyim 3 hafta önce izne ayrıldım evdeyim.
çoğu hazırlığı bitirdik az bişiler kaldı...

bişi olmaz zaten eşim kapının önünde geziyor ekiplerde çalışıyor

cnmmlm bende özledim valla..
nolsun tatlım bildiğin gibiyim 3 hafta önce izne ayrıldım evdeyim.
çoğu hazırlığı bitirdik az bişiler kaldı...

ayy ne heycanlı yaa rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin tatlımm

çok geçmiş olsun canım iyi ucuz atlatmışsın adam kaçmış helal olsun sana korkutmuşsun bacım koskoca hırsızı :))

abla ya kapının kilidiyle oynadı valla ağlamak zırlamak boşa
insan zaten istanbulda yaşayınca eve hırsız girerse naparım diye düşünmeden edemiyor
zeytinburnunda oturyoruz hemde geçen nevruzun oldu yerde 58 bulvarı üstünde .
evde biri var gibi davrandım bağırdım çağırdım telefonla eşimi aradım

hee o açıdan şanslısın cnm
Allah korusun yine de...

efet teyzesi heyecanla onu bekliyoruz..
sağlıkla gelir inş..
darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun inş.

ooo tamda yerinde oturuyosunuz haklısın inan insan yazın o sıcağında bile kapı pencere açmaya korkuyo..

hee o açıdan şanslısın cnm
Allah korusun yine de...

efet teyzesi heyecanla onu bekliyoruz..
sağlıkla gelir inş..
darısı sana ve tüm isteyen arkadaşlara olsun inş.

amin canımm

ben teşkilatıniçin çokda bilmem, bilmek de istemem, eşim de hiiiç anlatmaz bilgi vermez sağolsun, yani polis değilmiş gibi benimki :) hatta okulda arkadaşlar bişeyler soruyolar, bilmiyorum ki ben,demek zorunda kalıyorum :) o kadar bilgisiz ve ilgisizizm yani :))) mutluyum valla böyle, evine geldiğinde herşeyi iş yerinde bırakıp geliceksin, ben öğrencilerime sinir olup geliyorum eve ama sinirimi evde çıkarmam,eşim de öyledir, bazen öylesine konusu açılınca onuşmayı seviyoruz mesleklerimizle iligli olaylardan, farklı meslek daha güzel bu açıdan, konuşacak konun oluyor hiç değilse :)

ilknu, bravo sana hırsızıkaçırmışsın, hoş zaten hırsız azcık ses çıkartsan vınlar, e onda da yakalanma korkusu var tabi, korkusuz değil ya, biz ondan o bizden korkuyor:)

ben teşkilatın içini çok da bilmem, bilmek de istemem, eşim de hiiiç anlatmaz bilgi vermez sağolsun, yani polis değilmiş gibi benimki :) hatta okulda arkadaşlar bişeyler soruyolar, bilmiyorum ki ben,demek zorunda kalıyorum :) o kadar bilgisiz ve ilgisizim yani :))) mutluyum valla böyle, evine geldiğinde herşeyi iş yerinde bırakıp geliceksin, ben öğrencilerime sinir olup geliyorum eve ama sinirimi evde çıkarmam,eşim de öyledir, bazen öylesine konusu açılınca onuşmayı seviyoruz mesleklerimizle iligli olaylardan, farklı meslek daha güzel bu açıdan, konuşacak konun oluyor hiç değilse :)

ilknu, bravo sana hırsızı kaçırmışsın, hoş zaten hırsız azcık ses çıkartsan vınlar, e onda da yakalanma korkusu var tabi, korkusuz değil ya, biz ondan korkuyoruz, o bizden korkuyor:)

Son düzenleme:
günaydın bayanlar tayınler ne zaman acıklanacak bır bılgısı olan bır duyumu olan var mı artık burda beklemek cok sıkıcı olmaya b:18:basladı

günaydınlar...

beksu, tayinlerin mayıs sonu, haziran başı açıklanacağını biliyorum, sanırım öyle...

emekçiler günümüz kutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…