- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
amin inşAllah canım. ne güzel sen o mutluluğu tattın ben de yaşamak istiyorum. reglim allahtan çok da geçmedi yani 3 gün sürmesine şükrettim bi okuyorum 15 güne yaklaşan var. üzülüyo insan tabi bebek olmayınca ama ne yapalım ölüm bi kaderse doğum da öyledir nice korunan insanlar bile hamile kalıyor yani olacaksa varsa kaderde hiç bi engel tanımıyor bende eşimde elimizden geleni yapıyoruz inşAllah bi gün alırız meyvesini
çok şükür bitanem saolasın canım bunu sana moral olsun die anlattım ben inanıyorum sende inanki melegin çok yakında gelicek rabbimin izniyle inşş içimden bi ses öle sölüyo cünkü dularım seninle olucak
çok teşekkür ederim canım hamile olursam yazarım İnşAllah Allah benim de yüzümü güldürür :)
bende polis eşiyim ve eşim görevde bayram da bile çalışıyorlar malum herkese iyi bayramlar :)
aramıza hosgeldın canımslm kızlar..
bnde polis eşiyim batmandayız,burda olan varsa tanısmak ısterım..
daha 4 sene burdayız yenı tasındık
slm kızlar..
hosbuldukaramıza hosgeldın canım
merhabahayırlı olur inşallah batman sizin için, ben maraştayım, doğu görevimiz bitiyor bu yaz,gidiciyiz inşallah...yeni olunca zor tabi alışana dek, umarım çabuk alışırsın
slm kızlar..
merhaba canım aramıza hoşgeldin
batmanda eşim askerligini yaptı o sırada bende harran üniv.de okuyodum ordan onu ziyarete gitmiştim gezmiştik güzeldi eşim hatta batmanı da istemiştide ilk tercihimizle malatyaya geldikkısmet burasıymış nasıl memnunmusun nerden geliniz oraya bu arada
aa benim burda çok yakın bi arkadasım var bayan polis onlarda gecen yıl konyadan geldi beraber geldik yani bizim 5 sene kaldı 6 yıl oldu ya malatyahoşbulduk canım
batman güzel yer evet bizde ilk tercıhımızle geldık buraya..diger illere gore iyi dedıgın gibi
konyadan geldık buraya canım evlenelı 1 sene oldu 8 ay orda kaldık esım ve ben aslen kayseriliyiz..
sımdıde burdayız bakalım 4 sene sonra neresı olacak
Slm kızlar geçmiş bayramınızda kutlu olsun
Melikeciğim oğluşun çok tatlı olmuş maşallah diyelimde nazar değmesin
selam kızlar bend epolis eşiyim ankarada lojmanlarda oturuyoruz ankarada olan var mı aranızda
bende mersınde ıkamet edıorum esım polıs memuru kendım hemsıre mersınde ıkmat eden varmı acaba
aa benim burda çok yakın bi arkadasım var bayan polis onlarda gecen yıl konyadan geldi beraber geldik yani bizim 5 sene kaldı 6 yıl oldu ya malatya
batman güzeldi canım gezmiştik kocişle
iyi bende adanalıyım hemşeri sayılırmısız canım m.oldum
çok tesekkür ediyoruz güzel teyzesiiii
hoşgeldin canımm
selam kızlar bend epolis eşiyim ankarada lojmanlarda oturuyoruz ankarada olan var mı aranızda
yok canım arkadaslarımız hep burda sayılır sanırım bayramdı felan iş güç varsaol canım fazla aktıf deıl sanırım topık yok mu ankaradn kımse acaba:44:
slm kızlar bende ankarada oturuyorum benimde eşim polis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?