• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi akşamlar canlar
temizlikti hazırlıktı bayramdı derken fazla vakit kalmadı bana annem babam felan bayramda bendeydi iyice gezdik akraba ziyaretleri şimdi ev boşaldı bi tuhaf olduk :5:

meloş naber canım nasılsın :emir_bebek::16:

saol canımm emir kaan pasa durmuyo şimdi kucagımda internetteyiz ölece nete bakıyoo pek meraklıyızzz belli oldu oglumun sonu :52: dagıtır gari biraz daha büyüyünce kuzu tutabilene ask olsunn :emir_bebek: :1:
ayy ne güzel biz arkadaslarla yada evde gecirdik :5: tabi gidince de çok kötü oluyo yaaaa :5:

saol canımm emir kaan pasa durmuyo şimdi kucagımda internetteyiz ölece nete bakıyoo pek meraklıyızzz belli oldu oglumun sonu :52: dagıtır gari biraz daha büyüyünce kuzu tutabilene ask olsunn :emir_bebek: :1:
ayy ne güzel biz arkadaslarla yada evde gecirdik :5: tabi gidince de çok kötü oluyo yaaaa :5:

desene o da pc bağımlısı olmaya aday :52:
bizim yiğenlerde klavyeni tuşlarına basmaya pek bi meraklılar :9:
evet yoğun bi bayramdı istblda son bayramım iyice gezeyim dedim :14:

bugün ısınamıyoruz yaa çok soğudu hava allah dışarda kalanların yardımcısı olsun nerdeyse kombinin ayarına sona getiricem :25:
malatyada iyice soğumuştur çoğu yere kar yağıyomuş zaten

bugün ısınamıyoruz yaa çok soğudu hava allah dışarda kalanların yardımcısı olsun nerdeyse kombinin ayarına sona getiricem :25:
ooooo gozlerım yeserdı aysenım gelmıs burada kar yagan yerlerden kuzum hava buz
ooooooo sımdıden basladı desene bızımkıde bızı oturtmuyo pc basına
Slm kızlar geçmiş bayramınızda kutlu olsun
Melikeciğim oğluşun çok tatlı olmuş maşallah diyelimde nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:
senınde bayrmın kutlu olsun hazalım
selam kızlar bend epolis eşiyim ankarada lojmanlarda oturuyoruz ankarada olan var mı aranızda:34:
hosgeldın canım
hoşbulduk canım:16:
batman güzel yer evet bizde ilk tercıhımızle geldık buraya..diger illere gore iyi dedıgın gibi
konyadan geldık buraya canım evlenelı 1 sene oldu 8 ay orda kaldık esım ve ben aslen kayseriliyiz..
sımdıde burdayız bakalım 4 sene sonra neresı olacak :1:
kayserının n eresınden kuzum kayınvalıdemler kayserıde oturuyor
bende mersınde ıkamet edıorum esım polıs memuru kendım hemsıre mersınde ıkmat eden varmı acaba
hosgeldın canım
slm kızlar bende ankarada oturuyorum benimde eşim polis
hısgeldın canım ne guzel sayılar artıyor

bu topiği yeni gördüm ama çok güzel yani eşi polis olan bayanların burda tanışması kaynaşması çok hoşuma gitti:21:

desene o da pc bağımlısı olmaya aday :52:
bizim yiğenlerde klavyeni tuşlarına basmaya pek bi meraklılar :9:
evet yoğun bi bayramdı istblda son bayramım iyice gezeyim dedim :14:

sorma bacım yaa kuduruk bişi olcek bu ayolllll bide alttan haşin haşin bakışlar atıyo eyvahlar olsun kızları yakacak yawrum istemeden :27: :48: :1:
kuzu malatyanın dagları hep karlı ve buzz hem yagmur yagıyo hem soguk rüzgar vuruyo sabah markete gittim geldim koşa koşa dondumm :18:
istanbulda son bayram mı bacım o nie ki tayininiz mi çıkıcak yoksaaa :53:
malatyayı yaz he ilk sıraya buraya bekliom seni bilion datluşum :38:

hosgeldın canım

hosgeldın canım

aynen bacım buda öle bişi olacak sanırımm böle gözünü kıpmadan bakıyo napıosak bide sus puss hee akıllı bıdıgım benimm :55: :1:
ali yahya paşam napar demek fetihlere basladıı darısıda benim tosunuma bagalım ortaam :13: :24: :1:
bu topiği yeni gördüm ama çok güzel yani eşi polis olan bayanların burda tanışması kaynaşması çok hoşuma gitti:21:

tesekkürler canım benim sende gel aramıza her daim bekleriz :29: :16:
bu arada sen nerelisin dogu görevinizi yaptınız mı kendinden biraz bahsedermisin :34:

hosgeldın canım

hosgeldın canım

yeşermesin canımcım buralardayım :1:
nasılsın ali yahya nasıllar :emir_bebek:
sorma bacım yaa kuduruk bişi olcek bu ayolllll bide alttan haşin haşin bakışlar atıyo eyvahlar olsun kızları yakacak yawrum istemeden :27: :48: :1:
kuzu malatyanın dagları hep karlı ve buzz hem yagmur yagıyo hem soguk rüzgar vuruyo sabah markete gittim geldim koşa koşa dondumm :18:

aynen bacım buda öle bişi olacak sanırımm böle gözünü kıpmadan bakıyo napıosak bide sus puss hee akıllı bıdıgım benimm :55: :1:
ali yahya paşam napar demek fetihlere basladıı darısıda benim tosunuma bagalım ortaam :13: :24: :1:

bu arada sen nerelisin dogu görevinizi yaptınız mı kendinden biraz bahsedermisin :34:

onun haşin bakışlarını yiyem ben hele o çıplak banyo haline öldüm olsada ısırsam yawww:48::48::48:
evet bacım artık bu sene kaçışımız yok gibi amir eşime bu sene hazırlan yolcusun demiş :27:
malatyayı sırf senin için istiyorum zaten yoksa malum sivasa yakın hiç istemem :27:
hakkımızda hayırlısı neyse orası olsun tabiki :38:

hosgeldın canım

hosgeldın canım

Çerkezim gözükmüyorsun ne zamandır karşılaşamadık seninle iyisindir umarımm
Melikeciğim oğluşa face ten daha yakından baktım tam ısırımlık yahuu ylnız gözler fena cin cin bakıyor inşallah akıllı olucak paşa :nazar::nazar::nazar:

Melikeciğim oğluşa face ten daha yakından baktım tam ısırımlık yahuu ylnız gözler fena cin cin bakıyor inşallah akıllı olucak paşa :nazar::nazar::nazar:
sorma hazalcım bızım facete 2010ekım annelerı adında gızlı bı grubumuz var ordan bebıslerın gelısımlerını vs takıp edıyoruz bı de bakıyorum topıkte kımse yok oyun klubune dalıyorum sonra bı arkadasa bakıp cıkacam hesabı gıbı bı yazıp cıkıyorum sen neler yapıyosun iş hayatı nasıl gidiyo yogun musun

onun haşin bakışlarını yiyem ben hele o çıplak banyo haline öldüm olsada ısırsam yawww:48::48::48:
evet bacım artık bu sene kaçışımız yok gibi amir eşime bu sene hazırlan yolcusun demiş :27:
malatyayı sırf senin için istiyorum zaten yoksa malum sivasa yakın hiç istemem :27:
ali yahya iyi teyzesi tam gaz yaramzlıga devam hergun bı maceramız oluyo yakında ali yahyanın maceraları seklınde kıtap cıkaracaz ya da senaryo ıste kararsısız fırlamalık potansıyeli yuksek olunca cocukta:52::1:

erkek cocugumu ıllallah dedım artık veletler ne kadar fena oluyo bı de benımkıne uzaktan bak akıllı uslu masum bısey durur herkes ılk gorsute bu ne kadar akıllı dıyo sonra bızımkı ıcınde sakladıgı canavarı cıkarıyo olan tabı bana oluyo bagırmaktan bogazım kendı sesımden kulaklarım sıkmaktan dıslerım en sonda sınır sıstemım alt ust olmus durumda uykusuzlukta cabası senınkının sonu benımkıne benzemesın ortaam kafayı yedırtıyolar burdan gıdeyım komple esyaları yenıleyecem valla bu veledın sayesınde

sorma hazalcım bızım facete 2010ekım annelerı adında gızlı bı grubumuz var ordan bebıslerın gelısımlerını vs takıp edıyoruz bı de bakıyorum topıkte kımse yok oyun klubune dalıyorum sonra bı arkadasa bakıp cıkacam hesabı gıbı bı yazıp cıkıyorum sen neler yapıyosun iş hayatı nasıl gidiyo yogun musun

ali yahya iyi teyzesi tam gaz yaramzlıga devam hergun bı maceramız oluyo yakında ali yahyanın maceraları seklınde kıtap cıkaracaz ya da senaryo ıste kararsısız fırlamalık potansıyeli yuksek olunca cocukta:52::1:

erkek cocugumu ıllallah dedım artık veletler ne kadar fena oluyo bı de benımkıne uzaktan bak akıllı uslu masum bısey durur herkes ılk gorsute bu ne kadar akıllı dıyo sonra bızımkı ıcınde sakladıgı canavarı cıkarıyo olan tabı bana oluyo bagırmaktan bogazım kendı sesımden kulaklarım sıkmaktan dıslerım en sonda sınır sıstemım alt ust olmus durumda uykusuzlukta cabası senınkının sonu benımkıne benzemesın ortaam kafayı yedırtıyolar burdan gıdeyım komple esyaları yenıleyecem valla bu veledın sayesınde

Gizli grubunuz nasıl oluyor kıssss :52: İyi gidiyor bazen yoğun bazen iyi oluyor ama sıkıldım burda ikinci senenin içindeyiz dolsada tekrar ist. dönsek gün sayıyorum valla hiç memnun değilim burdan

ayyy küserim valla bacım yazmazsan :5: seni bekliyom kac sene oldu :27: canım arkadasım benim dualarım seninle inşallahh buraya gelirsinizzzz :38:
ayy sorma kaldırdım sonra o resmini bacım :31:
valla cok haşin bakıyo hemde nasıll eşim bile farketti vay gele kızların haline diyip gülüooo :nazar: :emir_bebek: :49: :1:
çok saol hazal teyzesii inşallah canım inşallah akıllı uslu olur babası ölemiş ama ben cok fena yaramazdım çok korkuyom bana benzer die :nazar: :emir_bebek: :1:

sorma ortaamm valla büyüdükçe akıllanırmı diom bak simdi salıncak aldık dün cicilanddan 110 tl he azda deil ilk gün güldü sölendi felan sonra bindirince aglıo deli oldum bende eşime onda durur bizde rahat ederiz dedim ama adama rezil oldum şimdi bak pusetinde oturmuyo kucagımdaa keloglanı izliyoz allahım çok komik haldeyiz bi görsen :nazar: :emir_bebek: :1: sıpacan bu yaaa vallaa iki sabahdır kudurttu beni sabahın 7.de uyanıyo zır zır kalkıom ezmriyom altını degiştiryom ee uyu oglum yok beşiginden yanıma alıom yok zır zır saat oluyo 10 neyse ee ee derken uyukluyo ama benide mahvediyo uyku ne sıfırrrrr :43: ne zor seymiş bu cocuk işi yaaa bilseydim böle hemen hamile olacagımı ertelerdim diyorum allahım canlarını sag etsin ne diim bacım valla yoruldu tek basıma bakıyorum eşim çok yogun :5:

aa benim burda çok yakın bi arkadasım var bayan polis onlarda gecen yıl konyadan geldi beraber geldik yani bizim 5 sene kaldı 6 yıl oldu ya malatya :34:
batman güzeldi canım gezmiştik kocişle :31:
iyi bende adanalıyım hemşeri sayılırmısız canım m.oldum:38:

çok tesekkür ediyoruz güzel teyzesiiii :nazar: :emir_bebek: :38:

hoşgeldin canımm:16:
hmm adı ne arkadasının cnm eşim tanıyodur belki :1:bende memnun oldum canım:42::54:

hosgeldın canım

hosgeldın canım

kayserı talasta oturuyor benım aılem esımın aılesıde eskışehir baglarında cnm :7:

Son düzenleme:
hmm adı ne arkadasının cnm eşim tanıyodur belki :1:bende memnun oldum canım:42::54:

kayserı talasta oturuyor benım aılem esımın aılesıde eskışehir baglarında cnm :7:

dur canım özelden yazayım kesin tanır kendide eşide polis şimdi izinde çok severim oda beni sever saolsun nede olsa hemşerim tabiiisii :37: :1:

meloşum beni beklerken şarkı yarılıycan anacım :1:
şaka bi yana anam gelsem herhalde malatyanın altını üstüne getiririz kaanıda atarız arabaya oda bizle beraber gezginci olur :9:

saçımı boyadım şimdi yıkamaya gidicem anam kızıldan dönmek ne zor şeymiş kaç aydır uğraşıyorum saçım yıpranmasın diye bakalım bu sefer sonuç ne olacak :1:
kuaförede gitmiyorum saçımı yaakar felan diye bu seferde olmazsa gidicem tüm korkularımı yenip :37:

meloşum beni beklerken şarkı yarılıycan anacım :1:
şaka bi yana anam gelsem herhalde malatyanın altını üstüne getiririz kaanıda atarız arabaya oda bizle beraber gezginci olur :9:
yok bacım yaaa daha burdayızzz :1: kııs onu mu düşündün allah seni :27: aynen öle yaparız bacım valla ohh sefamız olsunnnn :21: :21: :38: :38:
saçımı boyadım şimdi yıkamaya gidicem anam kızıldan dönmek ne zor şeymiş kaç aydır uğraşıyorum saçım yıpranmasın diye bakalım bu sefer sonuç ne olacak :1:
kuaförede gitmiyorum saçımı yaakar felan diye bu seferde olmazsa gidicem tüm korkularımı yenip :37:

hımm hangi renge dönüyon kuzu bende adanada boyatmıstım kuaförüme gördün ya son sacımın rengini şimdi bi köpük boyam var onu deneyim ondan sonrada burda bizim polis bayan arkadas vardı ya hani bahsetmiştim hıh onun kuaförü varmış çok methetti gelir alır arabayla yaptırır gelirim karamele döncem bende :37: :1:

Back