Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bende öyle dusunuyorum ama aksam uzerı yagmur durduuuuuuu sılmedım ama yarın kı hava durumuna gore naparım bılmıyorum sırtım falan agrıyııııııııııı geberıyıııııııım cok kotuyuuuuuuuuuuum o kadar zamandır tanısıyoz bı demedınız kı arkadasım gelıp yardım edelım yorulma dıye haın guzeller sızı

çok iyi o zaman ya demek puana bakmadan yakın yerlere veriyolar ayy çok güzel yerlere gidiyorsunuz canım yaa gönlünüze göre olur inş. bizim şimdilik konya oldu canım bayramdan sonra başlayacak inş göreve okulları bitti.

amaaaaan kıyamam yaaa kolay gelsin kolaycık geçsin inş. neyse bir dahakine bir kaç gün önceden haber et temizlik gününü herkes ona göre ayarlasın kendini

herkese selam hatunlar evlendin bingölede taşındımmm ama şuanda ankaradayım annemin yanındayım,çerkez kızıda komşum oldu bahsetmiş zatenn onu görmek süperdi ve gurbet elde bana çook iyi geldi,sarı beybim hamiş haberini aldım çook sevindim allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallahh

bacım ayıp ettin beni kaybettin kızım bizdede var makina,getirseydin bir alo deseydin olmadı gelir alırdımm yıkardım çocuk yok çoluk yok bizde ,ben geldim bu arada sana uğrayacaktin birde tahinli çörek yaptım sanada getirecem,pat adet oldm pazartesi günü bir sancı bir sancı ölecemm ağrıdan bu benim evlendikten sonraki ilk adetim diğer ay olmadan pas geçmişti,o yüzden çok fenaydım,gece 11 filan anca kesildi,salı günü öğleden sonra geleyim dedim öğlen yemeğinden sonra tekara sancı,çarşamba öyle artık doktora gidecektim hergün bir apranax alıyorum geçmiyor ve çarşamba akşam yola çıkacam hala sancım vardı çok şükür dün sancım kesildi yolda öldümm otobüsle geldim 14 saat anam ağladı resmen,kısacası kuşum gelemedim yanına,valizi bile otobüse 2 saat kala hazırladım.bak bu arada eşim evde hiç çekinme makina boş ne yapmak istersen bir telefonuna bakar çook ciddiyimmm

ayyyyyyyyyy bu arada herkese bayram şekeri tadında iyi bayramlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

melikecim ve diğer arkadaşlar... iyi bayramlar...

ben öyle biliyorum canım, inşallah puana bakmıyorlardır, mecburen eş durumundan gidicez yani, 90 km içerisinde seçtiğimiz bi okula verilmemiz lazım, başka bilgin falan varsa paylaş benimle, yanılmayalım :)))
evet benim memleket taraflarına gidicez sorun çıkmazsa, azcık medeniyet göreyim, sıkıldık burda :) eşin yeni mi başlıyor göreve, anlamadım okul bitti cümlesini de :)
bu arada iyi bayramlar...

benim bu konuda daha hiç bilgim yok ama bişeyler duyup öğrenirsem seve seve paylaşırım. yeni başlıyor canım pomemden mezun oldu nişanlım olur kendisi henüz :)

benim bu konuda daha hiç bilgim yok ama bişeyler duyup öğrenirsem seve seve paylaşırım. yeni başlıyor canım pomemden mezun oldu nişanlım olur kendisi henüz :)

hıı şimdi anladım :) hadi hayırlı olsun şimdiden inşallah...düğün yaza galiba :123:

bende polis eşiyim ve eşim görevde bayram da bile çalışıyorlar malum herkese iyi bayramlar :)

canım benım ya ıns donusunde rahat gelırsın uça uça=)) bak 16sını gecırme anladın sen onuneyse kuzum sımdılıkm stoklarımızdakı temız camasırları kullanıyoruz bıttıgınde makınam hala yapılmamıs olursa getırırım söz sen gel de gerısı teferruat kuzummmmmm annecıgıne cok selam soyle gelırken getır hatta cok sekerdı ya
herkese sevdikleriyle beraber mutlu bayramlarrrrrrrrr:118:
sanada tez evlenesıce
iyi bayramlar canım
bende polis eşiyim ve eşim görevde bayram da bile çalışıyorlar malum herkese iyi bayramlar :)
hosgeldın canım aramıza sana da ıyı bayramlar
amaaaaan kıyamam yaaa kolay gelsin kolaycık geçsin inş. neyse bir dahakine bir kaç gün önceden haber et temizlik gününü herkes ona göre ayarlasın kendini

tamam bak bı daha kı bayrama cumbur cemaat beklıyorum

tesekkürler sekerimmm

hoşgeldin canım aramızaa

tesekkürler sekerimmm

hoşgeldin canım aramızaa

hoş bulduk canım mesaj atamadım çünkü yorum sayım 100 değil daha yeni üyeyim ben. Allah bebeğine uzun ömür nasip etsin sizede görmeyi. ben yakşaık 4 aydır evliyim ve korunmuyoruz hiç ama olmayınca olmuyor. gerçi 2. ayımda gitmiştim doktora yumurtalıkların temiz dedi regl olunca 3. gün gel dedi bende bekliyorum artık hayırlısı artık ne diyelim

evet canım bende okudum bebiş isteyenler sayfasında rabbim hayırlısıyla sanada nasip etsin bi bebiş inşallahhh
yumurta takibi yapıldı mı klomen mi verdi dr? temizse olur canım bak hamile kalan herkes bunu yazar kızlar tam kafama takmadıgım ay hamile oldum gercekten stres oluyı kafaya da takınca hormonlar ters tepiyo

doktor sadece temiz dedi akıntın var mı dedi bende ilişkiden sonra oluyor dedim bana fitil verdi yinede ne olur ne olmaz diye. 2 ay boyunca 3 er gün de gecikmeli olarak regl oldum şimdide bekliyorum ve biliyor musun çoğu anne adayı korkar ama ben idrar testi yapmayı çok seviyorum günde 3 kez bile yaptığım olmuştu elimden gelse saat başı yaparım yani stres de etkili oluyordur bi etkisi var okumuştum bi yerlerde. hani tv de görüyoruz bi kez oluyo hemen hamile kalıyorlar ya sanırım bizde öyle olacağını düşündüğümüz için olmayınca üzülüyoruz

iştee o sadece filmlerdeymiş canım evlenince bunu anlıyo insan yaaa
hakkında hayırlısı olsun canım ama sen evliligin tadını cıkarmaya bak gelecegi varsa geliyo vallaaa ne yapsak boşş hele ben buraya çok yazmışımdır bebiş hasretimi zaten bebiş isteyenlerin tüm topiklerini hep gezdim girmedigim topik kalmamıştı hey gidi günler heyyyy darısıda sana olsun canım

doğru söylüyorsun canım bende öylece geziniyorum bi de bazen gülüyorum nedense çünkü sanki bazılarının hiç normal zamanda başı ağrımamış karnı ağrımamış gibi başım ağrıyo karnım ağrıyo sizce hamile miyim diyorlar ya en çok orada bitiyorum keşke elimizde bi gebelik mekanizması olsa da evet hamilesin yada değilsin diyebilelim. günüm geçerse yapıyorum ben idrar testini yani öyle her gün öleceğime bi gün ölenlerdenim

iyi yapıosun canım ya insan sevinçle yapıo ama sonu hüsran olmasa bende sen gibiydim inankii o günler geldi aklıma şimdiiii
ya nedense bu dr gittigim ay hep benimleymiş hep gelicekmiş gibi oldu ve 5 gün önce test aldım meraktan neyse bi baktım ki biri net diger silik şok oldum yani hem bekliosun hem sok oluyosun bunu bi arada yasamak böle bişimiş dedim inanamadım neyse 3 gün kala tekrar yaptım yine aynı neyse 1 gün gecti yine yaptım biraz daha belliydi eskisinden neyse hemen koştuk bi arkadasımla oda cok istiyodu kan vermeye gittik önce beni ögrendik ki hamişmişim sonra askeri hastaneye kostuk oda hamişmiş satımız aynı düşün 8 ekim ikimizinde oglu oldu temmuzda çok şükür kucagımıza aldık darısıda sana olsun inşallahhhh canım

amin inşAllah canım. ne güzel sen o mutluluğu tattın ben de yaşamak istiyorum. reglim allahtan çok da geçmedi yani 3 gün sürmesine şükrettim bi okuyorum 15 güne yaklaşan var. üzülüyo insan tabi bebek olmayınca ama ne yapalım ölüm bi kaderse doğum da öyledir nice korunan insanlar bile hamile kalıyor yani olacaksa varsa kaderde hiç bi engel tanımıyor bende eşimde elimizden geleni yapıyoruz inşAllah bi gün alırız meyvesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…