• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

amin inşAllah canım. ne güzel sen o mutluluğu tattın ben de yaşamak istiyorum. reglim allahtan çok da geçmedi yani 3 gün sürmesine şükrettim bi okuyorum 15 güne yaklaşan var. üzülüyo insan tabi bebek olmayınca ama ne yapalım ölüm bi kaderse doğum da öyledir nice korunan insanlar bile hamile kalıyor yani olacaksa varsa kaderde hiç bi engel tanımıyor bende eşimde elimizden geleni yapıyoruz inşAllah bi gün alırız meyvesini

çok şükür bitanem saolasın canım bunu sana moral olsun die anlattım ben inanıyorum sende inanki melegin çok yakında gelicek rabbimin izniyle inşş içimden bi ses öle sölüyo cünkü dularım seninle olucak :nazar: :emir_bebek: :34:

çok şükür bitanem saolasın canım bunu sana moral olsun die anlattım ben inanıyorum sende inanki melegin çok yakında gelicek rabbimin izniyle inşş içimden bi ses öle sölüyo cünkü dularım seninle olucak :nazar: :emir_bebek: :34:

çok teşekkür ederim canım hamile olursam yazarım İnşAllah Allah benim de yüzümü güldürür :)

bende polis eşiyim ve eşim görevde bayram da bile çalışıyorlar malum herkese iyi bayramlar :)

merhaba şehvar, hoşgeldin:3: çalışıyor musun ,hangi ildesiniz ? ben de arada uğruyorum bu topiğe, görüşürüz artık:34: benim kociş de bi dün çalıştı, diğer günler tatildi, bana uydu :) bebiş düşünüyorsunuz sanırım, beiz de öyle :) 2. ayımız doldu ama bişey yok henüz, dr a gittiğimde yumurta rezervin azalıyor demişti, bi de haftaya gidicem yeni bi dr a, bakalım memnun kalırsam onda devam ederim. hayırlısı olsun ikimiz için de :) yeni evlisiniz, bebeği hemen düşünmüşsünüz bravo :)

slm kızlar..
bnde polis eşiyim batmandayız,burda olan varsa tanısmak ısterım..
daha 4 sene burdayız yenı tasındık

slm kızlar..

merhaba:3: hayırlı olur inşallah batman sizin için, ben maraştayım, doğu görevimiz bitiyor bu yaz,gidiciyiz inşallah...yeni olunca zor tabi alışana dek, umarım çabuk alışırsın :16:

slm kızlar..

merhaba canım aramıza hoşgeldin :16:
batmanda eşim askerligini yaptı o sırada bende harran üniv.de okuyodum ordan onu ziyarete gitmiştim gezmiştik güzeldi eşim hatta batmanı da istemiştide ilk tercihimizle malatyaya geldik :1: kısmet burasıymış nasıl memnunmusun nerden geliniz oraya bu arada :34:

‎1881-193∞

. ' 12 '
9 _/ 3
' . 6 . '

Zaman Geçse de Sevgi Hep Olduğu Yerde Kalır.Sonsuza dek..
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz..
bugün 10 KASIM sen rahat uyu ATAM İZİNDEYİZ..!

merhaba canım aramıza hoşgeldin :16:
batmanda eşim askerligini yaptı o sırada bende harran üniv.de okuyodum ordan onu ziyarete gitmiştim gezmiştik güzeldi eşim hatta batmanı da istemiştide ilk tercihimizle malatyaya geldik :1: kısmet burasıymış nasıl memnunmusun nerden geliniz oraya bu arada :34:

hoşbulduk canım:16:
batman güzel yer evet bizde ilk tercıhımızle geldık buraya..diger illere gore iyi dedıgın gibi
konyadan geldık buraya canım evlenelı 1 sene oldu 8 ay orda kaldık esım ve ben aslen kayseriliyiz..
sımdıde burdayız bakalım 4 sene sonra neresı olacak :1:

Slm kızlar geçmiş bayramınızda kutlu olsun
Melikeciğim oğluşun çok tatlı olmuş maşallah diyelimde nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

hoşbulduk canım:16:
batman güzel yer evet bizde ilk tercıhımızle geldık buraya..diger illere gore iyi dedıgın gibi
konyadan geldık buraya canım evlenelı 1 sene oldu 8 ay orda kaldık esım ve ben aslen kayseriliyiz..
sımdıde burdayız bakalım 4 sene sonra neresı olacak :1:
aa benim burda çok yakın bi arkadasım var bayan polis onlarda gecen yıl konyadan geldi beraber geldik yani bizim 5 sene kaldı 6 yıl oldu ya malatya :34:
batman güzeldi canım gezmiştik kocişle :31:
iyi bende adanalıyım hemşeri sayılırmısız canım m.oldum:38:

Slm kızlar geçmiş bayramınızda kutlu olsun
Melikeciğim oğluşun çok tatlı olmuş maşallah diyelimde nazar değmesin :nazar::nazar::nazar:

çok tesekkür ediyoruz güzel teyzesiiii :nazar: :emir_bebek: :38:

selam kızlar bend epolis eşiyim ankarada lojmanlarda oturuyoruz ankarada olan var mı aranızda:34:

hoşgeldin canımm:16:

Son düzenleme:
bende mersınde ıkamet edıorum esım polıs memuru kendım hemsıre mersınde ıkmat eden varmı acaba

hoşgeldin canım ben gecen yıl geldim mersinden simdi dogu görevi için malatyadayız pozcudan geldim evim mersin foruma yakındı eşim 6 yıl mersinde görev yaptı geldik sizin kacıncı seneniz orda belki tanıdık cıkar eşler :34:

aa benim burda çok yakın bi arkadasım var bayan polis onlarda gecen yıl konyadan geldi beraber geldik yani bizim 5 sene kaldı 6 yıl oldu ya malatya :34:
batman güzeldi canım gezmiştik kocişle :31:
iyi bende adanalıyım hemşeri sayılırmısız canım m.oldum:38:

çok tesekkür ediyoruz güzel teyzesiiii :nazar: :emir_bebek: :38:

hoşgeldin canımm:16:

saol canım fazla aktıf deıl sanırım topık yok mu ankaradn kımse acaba:44:

iyi akşamlar canlar
temizlikti hazırlıktı bayramdı derken fazla vakit kalmadı bana annem babam felan bayramda bendeydi iyice gezdik akraba ziyaretleri şimdi ev boşaldı bi tuhaf olduk :5:

meloş naber canım nasılsın :emir_bebek::16:

Back