- 27 Aralık 2009
- 26.513
- 25
- 408
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sana da merhaba güzel hatun :)))
allah kolaylık versin bebişimeeeGünaydın millett..
Ben inanılmaz yoğun çalışıyorum sabah 8,30 da geliyorum akşam 8 e kadar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Görüşmek üzere..
Günaydinlaaar
bugün biraz rahatsizlandim bogazim ve kulaklarim agriyor
Suan limonlu cay iciyorum insallah iyi gelir
rabbim kolaylık ve sabır versin tatlım...iyiyiz çok şükür gribiz sadece ailecekGünaydın millett..
Görüşmek üzere..
afiyet olsun tatlım ve çok çok geçmiş olsun ..hamilelikte daha bi sıkıntı oluyo grip ve diğer rahatsızlıklar ilaç alamıyorsun artı acaba bebeğim iyimidir onada zararı olurmu falan diye kafa yormak cabası yani ..ama en doğal yöntemdir nane limon falan dene bakalım inş. çabucak atlatırsınGünaydinlaaar
oğluşumla hastayız hastanelik olduk dikkat edin kızlar havalr cok kötü salgın var of anam of hadi baybayın ben geldiğim gibi kacar heryerım agrıyo bu arada melos dedıgın seyı begendım harbı begenılecek gbı yazmıssın tuttum bunu ortaam
iyiyim kuzusu :) sağolasın... hastanelerde sürünüyorum işte her zamanki gibi :) bugün hastanedeydim, yarın da öyle olacak diyabet için. çarşamba da sorun çıkmazsa ankaraya gidicez günübirlik göz sorunum için... böyle işte :)naber kuzucukk nasılsınnn
Günaydın millett..
Görüşmek üzere..
Günaydinlaaar
oğluşumla hastayız hastanelik olduk dikkat edin kızlar havalr cok kötü salgın var of anam of hadi baybayın ben geldiğim gibi kacar heryerım agrıyo bu arada melos dedıgın seyı begendım harbı begenılecek gbı yazmıssın tuttum bunu ortaam
Günaydinlaaar
allah kolaylık versin bebişimeee
ahhh canım benimm kıyamam sana bebişte karnında ilaçta kullanamazsın şimdi hayırlısıyla gelseydi minigimiz nurcanım çokkk gecmiiş olsun bitanem benim acil şifalar diliyor ve sizi cok öpüyoyumm
rabbim kolaylık ve sabır versin tatlım...iyiyiz çok şükür gribiz sadece ailecek
afiyet olsun tatlım ve çok çok geçmiş olsun ..hamilelikte daha bi sıkıntı oluyo grip ve diğer rahatsızlıklar ilaç alamıyorsun artı acaba bebeğim iyimidir onada zararı olurmu falan diye kafa yormak cabası yani ..ama en doğal yöntemdir nane limon falan dene bakalım inş. çabucak atlatırsın
iyiyim kuzusu :) sağolasın... hastanelerde sürünüyorum işte her zamanki gibi :) bugün hastanedeydim, yarın da öyle olacak diyabet için. çarşamba da sorun çıkmazsa ankaraya gidicez günübirlik göz sorunum için... böyle işte :)
ayy çok fazla yaaa (( yazık sana... yorma kendin fazla kolay gelsin canım :)
hasta olanlara da geçmişler olsun, acil şifalar....
iyiyim kuzusu :) sağolasın... hastanelerde sürünüyorum işte her zamanki gibi :) bugün hastanedeydim, yarın da öyle olacak diyabet için. çarşamba da sorun çıkmazsa ankaraya gidicez günübirlik göz sorunum için... böyle işte :)
ayy çok fazla yaaa (( yazık sana... yorma kendin fazla kolay gelsin canım :)
hasta olanlara da geçmişler olsun, acil şifalar....
nabersiniz canlarr..ayy biz ölüyoruzz ailecek yamulduk gripten...oğluşum allahdan bizim gibi değil ama onada bulaşması an meselesidir bizden.hasta hasta arkadaşla alışverişe çıktım birde bu kadınların tek derdi alışverişmidir yaa ölüyorum diyorum ama alışveriş oldumu gözlerim açılıyo:))gezmenin sonu pişmanlık şimdide hem grip hem yorgunluk hepsi üzerime çöktü kocişim hasta hasta işe gitti kıyamam yaaa
cokkkkkkk sagol kuzummmmçok geçmiş olsunnnn
bebişim tesekkur ederım atlattık cok sukur serumları yeyincegeçmiş olsun cnm...
geçmiş olsun hastalara acil şifalar dilerim..
sağolun kızlar....
sağol cnm hayırdır sen neden hastanedesin umarım bi sorun yoktur
herkese iyi geceler öptüm sizleri canlarrr
gecmıs olsun melegimmmmm aman dıkkat et bebıs hasta olursa yanarsın allah korusunnabersiniz canlarr..ayy biz ölüyoruzz ailecek yamulduk gripten...oğluşum allahdan bizim gibi değil ama onada bulaşması an meselesidir bizden.hasta hasta arkadaşla alışverişe çıktım birde bu kadınların tek derdi alışverişmidir yaa ölüyorum diyorum ama alışveriş oldumu gözlerim açılıyo:))gezmenin sonu pişmanlık şimdide hem grip hem yorgunluk hepsi üzerime çöktü kocişim hasta hasta işe gitti kıyamam yaaa
sen pes etmezsın yaparsın ortaaamsaol agaaa
ama 250 olan var bacım önümde pesss edicem sanırımmm
rica ederim bitanemmmsarıbeybi,
ben hastalıklıyım canım :) gözlerde sorun var, diyabet var falan filan :) rutin kontroller diyelim...sağol ayrıca.
melikecim, sağol şekerim, amin :)
çok gecmiş olsun canım bende bi bogaz agrısı gece olunca mahvolıyorum kaanda hapşuruyo bide öksürüge tutuluyo gibi ama inşş hasta ne olmaz daha çok minik yaaaaanabersiniz canlarr..ayy biz ölüyoruzz ailecek yamulduk gripten...oğluşum allahdan bizim gibi değil ama onada bulaşması an meselesidir bizden.hasta hasta arkadaşla alışverişe çıktım birde bu kadınların tek derdi alışverişmidir yaa ölüyorum diyorum ama alışveriş oldumu gözlerim açılıyo:))gezmenin sonu pişmanlık şimdide hem grip hem yorgunluk hepsi üzerime çöktü kocişim hasta hasta işe gitti kıyamam yaaa
cokkkkkkk sagol kuzummmm
bebişim tesekkur ederım atlattık cok sukur serumları yeyince
gecmıs olsun melegimmmmm aman dıkkat et bebıs hasta olursa yanarsın allah korusun
sen pes etmezsın yaparsın ortaaam
hepiciniz sağolun kızlarr aman kimsecikler hasta olmasın heleki bebişler...meloşşş ne biçim kadınmış öyle oo gıııı 700mü olmuşşş aboovv