• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Günaydın millett..
Ben inanılmaz yoğun çalışıyorum sabah 8,30 da geliyorum akşam 8 e kadar..
Umarım hepiniz iyisinizdir...
Görüşmek üzere..

Günaydinlaaar :16:

bugün biraz rahatsizlandim bogazim ve kulaklarim agriyor :14:
Suan limonlu cay iciyorum insallah iyi gelir :43:

Günaydın millett..
Görüşmek üzere..
allah kolaylık versin bebişimeee :38:

ahhh canım benimm kıyamam sana bebişte karnında ilaçta kullanamazsın şimdi :5: hayırlısıyla gelseydi minigimiz nurcanım :49: çokkk gecmiiş olsun bitanem benim acil şifalar diliyor ve sizi cok öpüyoyumm :38:

Günaydın millett..
Görüşmek üzere..
rabbim kolaylık ve sabır versin tatlım...iyiyiz çok şükür gribiz sadece ailecek

afiyet olsun tatlım ve çok çok geçmiş olsun ..hamilelikte daha bi sıkıntı oluyo grip ve diğer rahatsızlıklar ilaç alamıyorsun artı acaba bebeğim iyimidir onada zararı olurmu falan diye kafa yormak cabası yani ..ama en doğal yöntemdir nane limon falan dene bakalım inş. çabucak atlatırsın

oğluşumla hastayız hastanelik olduk dikkat edin kızlar havalr cok kötü salgın var of anam of hadi baybayın ben geldiğim gibi kacar heryerım agrıyo bu arada melos dedıgın seyı begendım harbı begenılecek gbı yazmıssın tuttum bunu ortaam

oğluşumla hastayız hastanelik olduk dikkat edin kızlar havalr cok kötü salgın var of anam of hadi baybayın ben geldiğim gibi kacar heryerım agrıyo bu arada melos dedıgın seyı begendım harbı begenılecek gbı yazmıssın tuttum bunu ortaam

saol agaaa :1:
ama 250 olan var bacım önümde pesss edicem sanırımmm :43:

naber kuzucukk nasılsınnn :38:
iyiyim kuzusu :) sağolasın... hastanelerde sürünüyorum işte her zamanki gibi :) bugün hastanedeydim, yarın da öyle olacak diyabet için. çarşamba da sorun çıkmazsa ankaraya gidicez günübirlik göz sorunum için... böyle işte :)
Günaydın millett..
Görüşmek üzere..

ayy çok fazla yaaa :((( yazık sana... yorma kendin fazla kolay gelsin canım :)

hasta olanlara da geçmişler olsun, acil şifalar....

çok geçmiş olsunnnn:71::71:

geçmiş olsun cnm...

allah kolaylık versin bebişimeee :38:

ahhh canım benimm kıyamam sana bebişte karnında ilaçta kullanamazsın şimdi :5: hayırlısıyla gelseydi minigimiz nurcanım :49: çokkk gecmiiş olsun bitanem benim acil şifalar diliyor ve sizi cok öpüyoyumm :38:

rabbim kolaylık ve sabır versin tatlım...iyiyiz çok şükür gribiz sadece ailecek

afiyet olsun tatlım ve çok çok geçmiş olsun ..hamilelikte daha bi sıkıntı oluyo grip ve diğer rahatsızlıklar ilaç alamıyorsun artı acaba bebeğim iyimidir onada zararı olurmu falan diye kafa yormak cabası yani ..ama en doğal yöntemdir nane limon falan dene bakalım inş. çabucak atlatırsın

geçmiş olsun hastalara acil şifalar dilerim..
sağolun kızlar....

iyiyim kuzusu :) sağolasın... hastanelerde sürünüyorum işte her zamanki gibi :) bugün hastanedeydim, yarın da öyle olacak diyabet için. çarşamba da sorun çıkmazsa ankaraya gidicez günübirlik göz sorunum için... böyle işte :)

sağol cnm hayırdır sen neden hastanedesin umarım bi sorun yoktur
herkese iyi geceler öptüm sizleri canlarrr :54:

gecmiş olsun canım allah yardımcın olsun inşş :38:

sarıbeybi,
ben hastalıklıyım canım :) gözlerde sorun var, diyabet var falan filan :) rutin kontroller diyelim...sağol ayrıca.

melikecim, sağol şekerim, amin :)

nabersiniz canlarr..ayy biz ölüyoruzz ailecek yamulduk gripten...oğluşum allahdan bizim gibi değil ama onada bulaşması an meselesidir bizden.hasta hasta arkadaşla alışverişe çıktım birde bu kadınların tek derdi alışverişmidir yaa ölüyorum diyorum ama alışveriş oldumu gözlerim açılıyo:))gezmenin sonu pişmanlık şimdide hem grip hem yorgunluk hepsi üzerime çöktü kocişim hasta hasta işe gitti kıyamam yaaa:5:

nabersiniz canlarr..ayy biz ölüyoruzz ailecek yamulduk gripten...oğluşum allahdan bizim gibi değil ama onada bulaşması an meselesidir bizden.hasta hasta arkadaşla alışverişe çıktım birde bu kadınların tek derdi alışverişmidir yaa ölüyorum diyorum ama alışveriş oldumu gözlerim açılıyo:))gezmenin sonu pişmanlık şimdide hem grip hem yorgunluk hepsi üzerime çöktü kocişim hasta hasta işe gitti kıyamam yaaa:5:

çok gelmiş olsunnn:71: birisi alışveriş mi dedi :1: seni çok iyi anlıyorum ay ne halde olursam olayım alışveriş söz konusuysa aynen bu hale dönüyorum:111::111::111: çok ilginç:97::1:

çok geçmiş olsunnnn:71::71:
cokkkkkkk sagol kuzummmm
geçmiş olsun cnm...

geçmiş olsun hastalara acil şifalar dilerim..
sağolun kızlar....

sağol cnm hayırdır sen neden hastanedesin umarım bi sorun yoktur
herkese iyi geceler öptüm sizleri canlarrr :54:
bebişim tesekkur ederım atlattık cok sukur serumları yeyince
gecmıs olsun melegimmmmm aman dıkkat et bebıs hasta olursa yanarsın allah korusun
saol agaaa :1:
ama 250 olan var bacım önümde pesss edicem sanırımmm :43:
sen pes etmezsın yaparsın ortaaam

sarıbeybi,
ben hastalıklıyım canım :) gözlerde sorun var, diyabet var falan filan :) rutin kontroller diyelim...sağol ayrıca.

melikecim, sağol şekerim, amin :)
rica ederim bitanemmm :38:
çok gecmiş olsun canım bende bi bogaz agrısı gece olunca mahvolıyorum kaanda hapşuruyo bide öksürüge tutuluyo gibi ama inşş hasta ne olmaz daha çok minik yaaaaa :5:
cokkkkkkk sagol kuzummmm

bebişim tesekkur ederım atlattık cok sukur serumları yeyince

gecmıs olsun melegimmmmm aman dıkkat et bebıs hasta olursa yanarsın allah korusun

sen pes etmezsın yaparsın ortaaam

valla ettim bacanakkkk :5: kadın 700 küsür olmusss :53: :43:

hepiciniz sağolun kızlarr aman kimsecikler hasta olmasın heleki bebişler...meloşşş ne biçim kadınmış öyle oo gıııı 700mü olmuşşş aboovv

hepiciniz sağolun kızlarr aman kimsecikler hasta olmasın heleki bebişler...meloşşş ne biçim kadınmış öyle oo gıııı 700mü olmuşşş aboovv

sorma canım yaa iki günde 700 olduu pufff :47:
bizde hasta olduk canım benim iki gündür bogaızm gıcıkt meger grip olacakmışım doal haliyle emir kaanada bulastı oda hem öksürüyo hem hapsşırıyo yandık ki ne yandık çok minik daha yawrum yaaaaaa :43:

Back