Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

İyi akşamlar gülancığım:1hug:Nasılsın canım?
Ah..buralar bir sıcak anlatamam..felaket...biz dayanamıyoruz ki sen napıyosun ...sabır versin canım...az kaldı dimi...
Şeniz

ablacığım evet burasıda çok sıcak kılımayla durabiliyorum geceleride vantilkatör yatak odasında onla yatabiliyorum..........mirmirmirmir..az kaldı 3 haftam inş.sağsalim geçiririm........:CüvCüv:

Günaydınlarrrrr....
Nasılsınız sevgili hanımlar?
Herkese sağlıklı,huzurlu güzel bir hafta olmasını dilerim:1hug:
Şeniz Şeniz Şeniz

selam herkese kknin polis eşleri...................
gününüz güzel geçsin.....................

bu günkü ilk günaydında benden olsun ,nasılsınz,bakalım hanımlar?,bugün benim son tatil günüm yarın okullar açılıyor,yoğun tempolu bi okadarda zor günler bekliyor.ALLAH herkesin yardımcısı olsun,hepinize hayırlı günler dilerim

Günaydınnnnnn....
Sağlıklı,huzurlu güzel bir hafta sonu dilerim...:1hug:

Bu mubarek ayın herkes için hayırlara vesile olması dileğiyle...
Dualarınız kabul olsun

Son düzenleme:
gunaydın ben gul,herkese hayırlı ramazanlar diliyorum şimdidenyerimseniben

ezgili,yeni ders yılın hayırlı olsun...kolaylıklar dilerim...
(Branşını öğrenebilirmiyim)

ezgili,yeni ders yılın hayırlı olsun...kolaylıklar dilerim...
(Branşını öğrenebilirmiyim)
çok teşekkür ederim canım,,benim branş anasınıfı,ilköğretimde çalışıyom,yarım günkaydirigubbakcemilegamyoncuiremsu:icecream:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt
balıkesir kepsuttata çalışmıştım 3 yıl

Branşımız aynı imiş hihoyyyt ben emekliye ayrıldım...darısı sana olsun canım....
kepsutu biliyorum....biz emeklilikten sonra Balıkesir/Ayvalığa yerleştik....şu an yaz kış burda oturuyoruz....emeklilik yerimiz Ankaraa.s

Ezgicim,sana şimdiden kolay gelsin,tatilinin son günü...Çalışma hayatı insanı ne kadar zorlarsa zorlasın çalışmak kadar güzel bir şey yok...
tüm olumsuzluklara rağmen cesaretimizi , umutlarımızı ve ideallerimizi yitirmeyeceğimiz güzel bir öğretim yılı diliyorumŞeniz

selam kızlarr nasılsınızz bakalım
hepınızı özledım valla ya şükürr kavuştuk hepınızın ramazanı hayırlı olsun
sayfalara da bakamadım ev toz içinde bu gece sahurakadar iş beni beklıyorrr
k i b by muxxxkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…