Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım,evet sana katılıyorum çalışmak üretmek çok güzel,şu ortamda kadrolu bi işim olduğu için halime ne kadar şükretsem az,kolay ekmek yok, bizde hiç kolay kazanmıyoruz hele eşim benim çalıştığımın en az 3 katı çalışıyor,meslektaşız her yönden,bizim zorlukları sen daha iyi bilirsin yinede iş güç sahibiyiz muhtaç değiliz.emeklilikte güzel.benim annemde emekli öğrt.Şeniz:1hug::1hug:Branşımız aynı imiş hihoyyyt ben emekliye ayrıldım...darısı sana olsun canım....
kepsutu biliyorum....biz emeklilikten sonra Balıkesir/Ayvalığa yerleştik....şu an yaz kış burda oturuyoruz....emeklilik yerimiz Ankaraa.s
Ezgicim,sana şimdiden kolay gelsin,tatilinin son günü...Çalışma hayatı insanı ne kadar zorlarsa zorlasın çalışmak kadar güzel bir şey yok...
tüm olumsuzluklara rağmen cesaretimizi , umutlarımızı ve ideallerimizi yitirmeyeceğimiz güzel bir öğretim yılı diliyorumŞeniz
ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..
bende polis eşiyim arkadaşlar.HAYRLI RAMAZANLAR
Hoşgeldin Gülüm aramızaa.s.slm öncelikle hayırlı ramazanlar benimde eşim polis o yüzden her yer benim memleketim artık hey polis eşleri birbirimizden anlarız bende çalışıyorum herifle yakında kardeş olacağım yarın bigün çocuk olsa anne bu adam kim diyecekler babalarına ama Allah can sağlığı versin.
Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnn bacım:1hug:ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
:teselli:hoş geldin sanada hayırlı ramazanlar k i b :enbuyukkk:bende polis eşiyim arkadaşlar.HAYRLI RAMAZANLAR
kaydirigubbakcemile gııı ne diyorsun bacumm kardeş mi ? hayatını yaşa öncelik le hoş geldin polis eşi olmak zor ve güzeldir ben kendi adıma söyleyeyim ki bir daha gelsen dünyaya yine polis alırımgamyoncuiremsuslm öncelikle hayırlı ramazanlar benimde eşim polis o yüzden her yer benim memleketim artık hey polis eşleri birbirimizden anlarız bende çalışıyorum herifle yakında kardeş olacağım yarın bigün çocuk olsa anne bu adam kim diyecekler babalarına ama Allah can sağlığı versin.
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
ablamm didim kuşadası turladım süpürge c-ve barçmanla güzelce eğlendikk
a.s.hoşgeldin canım hakkınzda hayırlısı olsun yeriniz belli olunca yaz bize Şeniz