AŞKOLSUN BENİ KİMSECİKLER ÖZLEMEDİMİ
((
Slm millet ben geldimmm
oy oy oy selm kk nın en şeker en tatlı en cici hatunlarııı hepinize kocaman sevgi ve özlem dolu öpücükler
valla sizleri bi özledim bi özledim anlatamam maşallah ben yokken nufüs sayımız arttmış aramıza yeni arkadaşlar katılmış bide yeni hamişler varmış oh oh oh ne güzel herkes gezmiş tozmuş allah arttırsın neşenizi maşallah..ben ve minik cadım ve sıpa oğlum iyiyiz arkidişler biliyosunuz ankaraya taşındık şu an Elmadağdayız evimize alışmaya çalışıyoruz yerleştik çok şükür ama ben ağrıyı ve ordaki arkadaşlık ortamını çok ama çok özledim ve arıyorum burda konuşacak bi eşim bide arada kaynana var çıldırırdım herhalde burası ve avealı cebim olmasa allah razı olsun avea kamu hattından elimden hiç düşmedi şu 1 haftadır hergün 2-3 arkadaşla en az yarım saat konuştuk yanii. ama oğlum biraz içe kapandı arkadaşlarından ayrıldığı için hala ağrıya geri döneceğiz sanıyo anlatıyoruz konuşuyoruz bir türlü kabullenmek istemiyor evi yerleştirmeye kız kardeşim ve erkek kardeşim geldi 1,5 hafta burdayken erenle dayısı oynadılar gezdiler sorun yoktu onlar gidince amcasının 8 yaşındaki oğlu aradabir geliyor ama eren çok hırçın kavgacı herşeye ağlayan bir çocuk oldu elimizden geldiğince onu mutlu etmeye çalışıyoruz biraz düzelir gibi oldu bu aralar babası evde oldukça beraber parka gidiyorlar hep birlikte ankaraya hayvanat bahçesine yada gezmeye gidiyoruz ama her zamanda olmuyo malum maddi olarak nesse minik cadım ii artık 4 aylık oldu iyice hareketlendi artık kıkırdıyo zillim babasını ve abisini görünce kıçını havaya kaldırıyor yada ellerini uzatıp işveli bir çığlık atıp beni alın diyo cadııı işte bölee yeni resimleri yakında eklicem..
Aramıza yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş sefa gelmişsiniz...
zeep canım hayırlı olsun yeni evin bebişin nasıl isim düşündünüzmü selimide öp benim için
çiçeem kız az gezmedin varya maşallah bu arada gözün aydın kulakların manisa olmuş abinlemi geliyo allah kavuştursun canımm kolay gele..
dishe şeker nasılsın gelincik nasıl onu kocaman öp benim yerime bu arada naptın öss sınavını
ezinecim sanada geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür benimde 2 gün önce azı dişim bulgurdaki taş yüzünden yarısı paramparça oldu sızlayıp duruyo benimde dişçi fobim var gidemiyom geçen gidim dedim kapısından geri döndüm akşama sütüm kesildi kıza mama verdim şükürki şu an rahatladımya sütüm var..
troya sende hoşgeldin ii gezmişsin maşallah ne hamarat hatunsun hemen temizliğide bitimişsin..
gülan yunusemre ve buğrahan ın şeker annesi zaman ne çabuk geçiyo öle doğumun iice yaklaşmış canım Allah bir avazda kurtarsın sağsalim kucaklarına alırsın inşallah o iki minik elli yakışıklıyı kendine ii bak tabii bebişlerede kız bakarsın birini benim kıza alırız nidersin:))
gözek asmira yaramas ve diğerleri hepinizede slmlar olsun .
ee assolistler en sona saklanırmış ngs annem sen nasılsın maşallah torunların çok tatlı çıkmışlar kartpostal misali resim yaff bayıldım senin yerinde olsam bu resmi büyüttürüp çerçevelettirip evin bi köşesine asrdım valla sende maşallah hem gezdin hem gezdirdin galiba
AMAN RABBİM HERKESİN NEŞESİNİ BOZMASIN CEBİNİZ PARA KALBİNİZ SEVGİ EVİNİZ HUZUR VÜCUDUNUZ SAĞLIKLA DOLSUNNN İNŞALLAHHHH HEPİNİZE KOCAMAN ÖPÜCÜKLER VE SEVGİLER....