Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

iyi akşamlar kızlar nasılsınız?

Yagmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayiniz Mübarek olsun...

Selam arkadaşlar yeni gelen arkadaşlar aramıza hoş gelmişler,yaramas abla sende hoşgeldin
ramazanı şerifiniz hayırlı mubarek olsun,hayır ve bereket getirir inşallah,

iyi dileklerin için çok teşekkür ederim ablacım,evet sana katılıyorum çalışmak üretmek çok güzel,şu ortamda kadrolu bi işim olduğu için halime ne kadar şükretsem az,kolay ekmek yok, bizde hiç kolay kazanmıyoruz hele eşim benim çalıştığımın en az 3 katı çalışıyor,meslektaşız her yönden,bizim zorlukları sen daha iyi bilirsin yinede iş güç sahibiyiz muhtaç değiliz.emeklilikte güzel.benim annemde emekli öğrt.Şeniz:1hug::1hug:

herkese hayırlı ramazanlar rabbim tutulan oruçlar kabul eylesin inşallah.....bu mübarek günün ilk gününde rabbim bizi sevdiklerimzde bağışlasın hayırlısıyla kalbizi peygamber sevgisinden iman sevgisinden insan sevgisinden mahrum bırakmsın inşallah....ramazanınız mübarek olsun hayırve bereket yağsın inşallh üstümüze.....

Günaydınnnn.....
Yaramascım,temizlik bittimi....memlekette neler yaptın...hamarat hanım:1hug:
Okula başlayan,miniklere sağlıklı,başarılı bir ders yılı diliyorum...
Şeniz Şeniz Şeniz

ARKADASLAR MALUM BIZIM ICIN DOGDUGUN YER DEGIL DOYDUGUN YER ..
BEN POLIS ESIYIM ARANIZDA POLIS ESI VARSA BEKLERIM..

s.a ramazan-ı şerifiniz hayırlı olsun polis eşi değilim ama babam polis.sayılırsa :) :teytey:

slm öncelikle hayırlı ramazanlar benimde eşim polis o yüzden her yer benim memleketim artık hey polis eşleri birbirimizden anlarız bende çalışıyorum herifle yakında kardeş olacağım yarın bigün çocuk olsa anne bu adam kim diyecekler babalarına ama Allah can sağlığı versin.

Hoşgeldin Gülüm aramızaa.s.
Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni:roflol:
Bu meslekte ancak emekliye ayrılınca,başbaşa kalabiliyosunhihoyyyt
Napalım canımız sağ olsunda:1hug:

ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm
Hoş geldiiiiiiiiiiiiinnnnnn bacım:1hug:
ne var yok...anlat bakalım,nerelere gittin...neler yaptın?Şeniz

bende polis eşiyim arkadaşlar.HAYRLI RAMAZANLAR
:teselli:hoş geldin sanada hayırlı ramazanlar k i b :enbuyukkk:
kaydirigubbakcemile gııı ne diyorsun bacumm kardeş mi ? hayatını yaşa öncelik le hoş geldin polis eşi olmak zor ve güzeldir ben kendi adıma söyleyeyim ki bir daha gelsen dünyaya yine polis alırımgamyoncuiremsu
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm

gözek bacım nasılsın hayırlı ramazanlarr k i b Şeniz

selamlar kızlar baya olmuş buraya bakmayalı
herkese iyi akşamlar:içelim:

a.s.hoşgeldin canım hakkınzda hayırlısı olsun yeriniz belli olunca yaz bize Şeniz

oh be nihayet netimizi aldık 2 aydan fazla giremedim nete.kızlar bizim sark gümüşhane burası çok küçük bir yer insan yanlızlıktan ve yapaacak bişey bulamamaktan catlar:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…