• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

herkese hayırlı akşamlar ..... JANET BEN ADANALIYIM CANIM ADANIN NERESİNDE OTURUYOSUN..BENDE POLİS EŞİYİM şuan şırnaktayız 1 yılımız var daha çok sıkıldım burdan sen neyaptın nasıl gidiyo hayat
su anda ceyhandayız ama esim kozanlı arası bir saat canım ama ben doguyu ve ordaki arkadıslıkları özlüyorum bence uzatın nasıl olsa batıya geleceksiniz acelesi yok bence bende aslen antepliyim antepli arkadaslar varsa tanısalım
kendinize iyi bakın Şeniz Şeniz

ya insan ilk basta görmedigi bir yer oldugundan ilk basta korkuyor sonra edinidiginiz cevre ve dostluklar eğer güzelse köy gibi bir yer bile olsa güzel oluyor ama cevreniz iyi degilse bir an önce kurtulsak diyorsunuz allah bütün arkadaslarımızı iyi insanlarla karsılastırır insallah

yüce mevlam emniyet teşkilatımızda görev yapan emniyet müdürlerimizi amir ve başkomiserleri ve polis memurlarını hayırlı illere ve ilçelerine gitmeyi kazasız belasız da dönmeyi nasip etsin. ALLAHIM burunlarınıda kanatmasın... biz tayin beklerken eşim asayiş şube amiri oldu başmüdürümüz emir verdi,nerden nereye arkadaşlar, allah hayırlı yere nasip etsin, bende bugün hamilelik kan testi yapdırdım sonuçda pozitif ne yapacağımı bilemiyorum lojmana gitmeyi düşünmüyorum çünkü dar oda sı ve salonu, dedim ya hayırlısı olsun, tayin olan arkadaşlara allah yardım etsin başarılar diliyorum...
hoş geldiniz.. umarım burada güzel arkadaşlıklar edinirsin..a.s.
benim esimde polis arkadaslar ve bu güne kadar eslerinizin polis oldugunu bilmiyordum daha hepimize allah yardım etsin cok zor ve güzel bir meslek ama kadınlar icin zor sürekli kocanı bekle ailenden ayrı ama cok iyi arkadaslar vardı kötülerin oldugu kadar onlarla tanıstıgıma cok sevinyorum esim polis olmasaydı belki hic birini tanıyamayacaktım
hoş geldiniz,aynı güzellikleri sizin içinde diliyorum umarım burada güzelliklerle karşılaşırsın..a.s.

hoşbulduk canıma.s. ngs ablanın yazısından ne kadar alçak gönüllü ve mütevazi bi insan oldugu belli oluyor zatenŞeniz banane eşi amir yada memursa bana arkadaşlıgı dostlugu lazım ne parası ne havası nede rütbesi

jlo,hoş geldiniz...umarım burada güzel vakit geçirirsin..sende polis eşimisin ,kısaca kendini tanıtırsan sevinirim...a.s.

selamlar, bu bölüme yazmak yeni kısmet oldu...:1rolleyes: ne güzel paylaşımlarınız varmış kızlar:1hug:
bende polis eşiyim bu sene doğuya tayinimiz çıkabilirdi ama bebişlerim geliyor erteledik..a.s
benide aranıza alırmısınız?:utangac:

aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz......HERKESE MİS KOKULU GÜNAYDIN..bügün erkenciyim eşim nöbetten gelmeden ütüyü bitirdim yarın yolculuk var birz kendisiyle vakit geçireyim HEPİNİZİ ÖPTM SVGİLER

selamlar, bu bölüme yazmak yeni kısmet oldu...:1rolleyes: ne güzel paylaşımlarınız varmış kızlar:1hug:
bende polis eşiyim bu sene doğuya tayinimiz çıkabilirdi ama bebişlerim geliyor erteledik..a.s

merhaba:1hug:
ne demek aramıza hosgeldın..Şeniz

canım aramıza hoşgeldin bekleriz biz hep burdayız...............yerimseniben

slmlar kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler
ben buraya ugramaıyalı baya olmuş sayfala uzamış uzamış

teşekkürler arkadaşlar hoşbuldum...:))
gülancım senin haftalar bayağı ilerlemiş büyümüş bebişler.... inşallah benimkilerde sağsalim büyürler.. ve bu sefer gittiğimizde cinsiyetlerinide öğreniriz..

nazlımelek .aramıza hoş geldin umarım burada güzel arkadaşlıklar ve sohbetler bulursun..bebişlerin hayırlı olsun Maşallah..a.s.:nazar:

nazlı melikcim senii kaç kişi kaldıktan tanıyorumm hayırlıı olsun tekrardan bebişlerinn
sağolasın canım benim...darısı tüm isteyenlere...
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar versin...

nazlımelek .aramıza hoş geldin umarım burada güzel arkadaşlıklar ve sohbetler bulursun..bebişlerin hayırlı olsun Maşallah..a.s.:nazar:
çok teşekkür ederim...inşallah güzel paylaşımlarınızda olmayı bende çok isterim...

nazlı melekciğim buralardasın demek..........
hamişlik nasıl gidiyor..........
dr.gittiğinde msj. bekliyorum merak ederim cinsiyetlerini haberdar et canım.........

nazlı melekciğim buralardasın demek..........
hamişlik nasıl gidiyor..........
dr.gittiğinde msj. bekliyorum merak ederim cinsiyetlerini haberdar et canım.........
burdayım canıma.s şimdilik iyi gidiyor sabırsızlıkla kontrol günümüzü bekliyoruz senin bebişlerde iyiler dimiii.. çok heyecanlıyım bir hafta nasıl geçecek kontrole 19 unda gideceğim.. öğrenince hemen yazarım...

nazlimelek sende mi hamilesin canim ...
Bende :asigim:
Allah tamamina erdirsin ...ikiz demek ne guzel :nazar:
evet canım 16 haftalık hamişim ikizlerime:emir_bebek::emir_bebek:...:1rolleyes:
Allah sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..

oh ohh ne güzel hamileler çogaldıkça çogalıor bir sürü yegen sahibi olcaz ne güzel
rabbim bizede versin inş.

Back