Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

:selam arkadaşlar uzun zamandır bu topiğe yazmıyordum
burdasın zeppciğim ha yakaladım seni:mymeka

edalı368 hoşgeldin aramıza bende manisadayım 4 yıldır......
....öncesinde doğuda şırnakta 3 yıl kaldık...

gecmıs olsun canım..a.s.
Allah analı babalı buyutsun kuzumuzu...
omru uzun ,saglıklı,hayırlı bır evlat olur ınsallah

edalı ve mısnı aramıza hosgeldınız a.s.

VATAN

Vatan imar istiyor, zenginlik ve refah istiyor, bilim ve ustalık, yüksek uygarlık, hür düşünce ve hür yaşayış istiyor.
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte Türk'tü, bugün de Türk'tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır.

merhaba, arkadaşlar, Tunceli de görevli arkadaşlar varmı varsa nasıl bi yer anlatırsanız çokk sevinirim, hepinize iyi akşamlar

Oncelikle gecmis olsun ...(Masallah )Allah anali babali buyutsun ...
kardeslerin yas farki pek azmis buyukte daha cok kucuk ;O da cok ilgi bekler...Artik sana ve esine cok is dusuyor canim kolay gelsin ...
Benim kilerin yas farki 3,5 olacak

Yaş farkı çok az gerçekten bu hem iyi hem kötüfisfisfisYiğit gündüzleri evde olmuyordkreşe gönderiyoruz o açıdan bebekle daha rahat ilgilenebiliyorum,akşam o geldiğinde de uyku saatine kadar tüm ilgiyi Yiğite yoğunlaştırıyoruz,şimdilik bir problem yok ama bikaç sene gerçekten çok zorlanacağız,
Seni de tebrik ederim,sanırım hamilesin bilmiyordum,hayılı uğurlu olsun,sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileğiyle:1hug:

bu güller tüm polis eşlerine haftanız güzel geçmesi dileklerimle iyi haftalar

iyi geceler kknin hatunları.................
kimsecikler kalmamış sanırım..............
dükkanı kapatayımmı acaba.........................

günaydın dogdum yer degil doydum yer diyen tüm polis eşleri gününüz aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…