Gunaydin arkadaslar ...dun 9 haftayi devirdik 9hafta+1 gunluk hamis var karsinizda ama hala kusmalar devam ediyor ...uykulu hallerim bitti ama bu bulantilar sanki gecmeyecek gibi (
Dun cok kutuydu butun gun yediklerimi cikardim gece yatana kadar ...valla canimin SIKIntisindan hungur hungur agladim ...senağlamaOglusumda hasta fena hallde usutmus;doktora gittik bir suru surup verdi Hep klimalardan burda havalar cok sicak kizlar tahmin ettiginiz gibi degil ;evde dikkat ediyorum ama gittigimiz yerlerde heryer klimali ...disarisi sicak icerisi buz gibi olunca hastaliga acik davetiye .... bir esim saglam oda pesimizde kosturup duruyor :asigim:
Insallah Turkiye'ye gidene kadar gecer yoksa hicbir is yapamam
Bu arada arkadaslar Ucak biletimi ayirttik (1 temmuzu 2 temmuza baglayan gece Turkiye'ye ucuyoruz ...Elveda Dubai diyoruz ...Hala tayin yerimiz belli olmadi bunun SIKIntisida var ...
Gidis iyice hizlandi anlayacaginiz ...
Son ay bebisime ve kendime (hamilelik)alis verisi yapacagim ..
Bu ay alinacaklarda var onlari halledecegiz ...
Bizde durumlar boyle Allah insallah hayirlisini verir ...
Selim Mert'ime hamileyken burayi kazanmisti esim (kismetli cocuk )
Insallah bu bebisimde kismetiyle gelir ;hayirlisi ile sagasaglim dogar ...
Bugun fena degilim ...Ilerleyen saatlerde araniza katilabilirim canlarim ...
Cicegim sen nerelerdedesin canim ?kurs kurs bizi unuttun ;Asklolsun ...hih!
Gorusmek uzere arkadaslar hepinizi opuyorum
canımbenim çok geçmiş olsun allah şifa versin sen anlatınca ben heycanlandım seneye bizde 1 mayıs elveda bükreş diyoruz insan çok çabuk alışıyor bizimde dönüşte şark var ev çocukların okulu neresi olacağı düşündükçe bende dalıp gidiyorum allah büyüktür hayırlısı olsun allah sağlık sıhhat versin hepsi olur canını sıkma sen bebişini düşün tontiki düşün seviyoruz seni zıpp zıpp