Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Herkese sağlıklı,huzurlu bir gün olsun:Saruboceq:

Dişlim,büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum,haberlerini:dance:

Ben spora gideyim
sağlıkla kalın
Şeniz

sorma annem yaa..alkisalkisalkis
heyecan dorukta ben de beklıyorum..:bbo:

bugün saat 17 de açıklanacağını duydum:dance: ama arkadaşlar umarım doğrudur:Saruboceq: hepimiz için hayırlısı olsun:Saruboceq:

doguya mı gıdıceksınız canım..benneyaptımki
nerelerı yazdınız?

cnm benzaten doqudayım sark qörevimiz bitti sükürolsun sivas tayım 1 - 2 tercih antalya cankırı nevsehir diqerini unuttum ya en cok kayseriye qitmek isterdim malum kendi memlkette ve esini memelkeete qitme sansı yok nüfusu fazla olmadıkca antalyayı cıkmasını bekliyorum artık eminim ora cıkar insallah ya :Saruboceq:

siz nereyi tercih qittiniz a.s.

bızde dogudayız canım Elazıg da..
cok sukur bız de yedık sark hızmetını batıya donuyoruz..:dance:
ben Aydınlıyım esım de Denızlı bız de yazamıyoruz dolayısıyla..
Balıkesır;Manisa;Eskısehır;Kutahya ve Usak yazdık..kaydirigubbakcemile2
bakalım hayırlısı..
heyecanla beklıyoruz..sositososito
Rabbım hepımız ıcın hayırlısını versın .:Saruboceq:.

bugün saat 17 de açıklanacağını duydum:dance: ama arkadaşlar umarım doğrudur:Saruboceq: hepimiz için hayırlısı olsun:Saruboceq:

hafta sonu acıkogretım sınavı var..
sınavdan sonra acıklanır buyuk ıhtımalle benneyaptımkisınava gırecek olanların psıkolojılerı acısındandelikafadulden

amin cnm ewt ya hayırlısıyla bir belli olsaydı tukrbayragi

amin cnm ewt ya hayırlısıyla bir belli olsaydı tukrbayragi

sınavdan hemen sonra acıklanır bence..gamyoncuiremsu
off off..
cok heyecanlıymıs yaa ılk kez tayın beklıyorum..:1rolleyes:
daha once ansızın yollamıslardı boyle beklememıstık..delikafadulden

sınavdan hemen sonra acıklanır bence..gamyoncuiremsu
off off..
cok heyecanlıymıs yaa ılk kez tayın beklıyorum..:1rolleyes:
daha once ansızın yollamıslardı boyle beklememıstık..delikafadulden

ewet ya acayip hayecanlı oluyor bizimkide 2 kez kac seneilk ki esin bende pazartesi belli olur belkide aaah insallah hersey hayıllısıs

ewet ya acayip hayecanlı oluyor bizimkide 2 kez kac seneilk ki esin bende pazartesi belli olur belkide aaah insallah hersey hayıllısıs

3 yıl once doguya geldık bız..
ozaman kızıma dogum yapıcaktım tam..
Kutahyada gorev yapıyorduk dogumuma 10 gun vardı bız bebek heyecanı yasarken bırden tayınımız cıktı..gamyoncuiremsu
yanlız bız degıl bırcok arkadasımızın..
gorev yılımız bıtmeden hoppp doguya..turkbayragi
o yuzden ılk kez bu sekılde tayın beklıyoruz..

anladım cnm ewt bazen öyle oluyor qecen sene de burda bir kac kiş qitti bir arkadasta hamileydi senin qibi doquma 10 falan kalmıstı ipka bile verdiklerine raqmen tayin qelmişti bildiqim kadarıyla eqer doquma azkalmıssa 1 yıl dondurabiliyrmus hatta baska bir arkadasta öyle yapmıslardı 1 sene sonra qitmişlerdi kaydirigubbakcemile5

evet canım aslında 1 yıl daha uzatabılırdık ama bız hayırlısı boyleymıs demek kı dedık bır an once bıtırelım donelım dedık bır yandan da..:jeyyar:
ıyı oldu bak bıtırdık bıle..:hooray:

daisybaby canımsın Sivas şark için çok güzel bir şehir çok ararsın bir çok batı şehrinden üstündür Antalya memur için zor diğer tercihler ehh hayırlısı olsun canım

daisybaby canımsın Sivas şark için çok güzel bir şehir çok ararsın bir çok batı şehrinden üstündür Antalya memur için zor diğer tercihler ehh hayırlısı olsun canım

ewet cok rahat bir yer zaten ben muqladan qeldim sivas a simdide antalya yı cok istiyorum dediqin qibib hayıllısı sivas ı seviyorum birde kayserili olduqum için orada cok yakındı qidip qeliyorduk antalayy qidersem zor olacak ama hayıllısı siziznki tercihleriniz nere sivaslımısın yoksa

bizim çanta hep hazır canım yürü deyince yürüyoruz artık bizim tercih hakkımızda yok sizlere kolay gelsin. biz yorulduk artık bunlar tatlı telaşlar RABBıM sağlık huzur versin

bizim çanta hep hazır canım yürü deyince yürüyoruz artık bizim tercih hakkımızda yok sizlere kolay gelsin. biz yorulduk artık bunlar tatlı telaşlar RABBİM sağlık huzur versin

amin haklısın annem derki siz kaplumbaqa qibi tasınıyorsunuz zor der o hesap qibi turkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…