bende iyiyim canım benim düğün telaşım başladı benimde öle uğraşıom :asigim: :asigim:
ngs ablam günayydınnnnnnnnnn Şeniz
En geç haziranın ilk haftası açıklanır tahminim..kızlar yaa bu tayinler ne zaman açıklanacak
onlar tatlı telaslar..alkisalkisalkis
ne zaman dugun ..
kolay gelsın sımdı bı kosusturma sarmıstır senıhihoyyyt
saol canımmmm düğün 11 temmuz da :asigim: :asigim:
Selamlar.bitter:1hug:kolay gelsin sanada....hayırlı olsun şimdiden..Allah bir yastıkta kocatsın:Saruboceq:bende iyiyim canım benim düğün telaşım başladı benimde öle uğraşıom :asigim: :asigim:
ngs ablam günayydınnnnnnnnnn Şeniz
Ah..ah..işim öyle çokki...ankaradan yeni geldim ya...temizlik,misafir ağırla,toparlan ancak oturuyorum valla...yorgunluktan canım çıktı yaaamirmirmirmirsoyleyene bak hele..:dilcikar:
sen ne dıye ugramıyorsun pekı:mymeka:
disheciğim,,,,,
görüşümez olduk canım nerelerdesin tayın durumun ne oldu bellimi neresi.........
Selamlar.bitter:1hug:kolay gelsin sanada....hayırlı olsun şimdiden..Allah bir yastıkta kocatsın:Saruboceq:
Ah..ah..işim öyle çokki...ankaradan yeni geldim ya...temizlik,misafir ağırla,toparlan ancak oturuyorum valla...yorgunluktan canım çıktı yaaamirmirmirmir
Gülancım sen nasılsın?bebişlerin nasılöp onları benim içinŞeniz
hadı bakalım bısey kalmamıs..:jeyyar:
sayılı gun cabuk gecer..kaydirigubbakcemile2
nerede olucak belkım gelırız..-tatlicadiarzu-
canım düğünüm hem burda olcak hem aksarayda olcak davetiyemi eklicem zaten inş gelirsinnnn hihoyyyt siz tercih olarak nereleri yazdınız
alm kızlar bende katıldım aranıza bende polis esiyim ewet ya tayinler daha belli olmaı bildiqim kadarıyla ayın basında belli olur sanırım
ay az kaldı kızlar yaa biz bu pazratesi gidiyoruz adıymana benim doğum izni bitti başlama yapıp ev tutucaz sonrada rapor alıp geri dönecez istanbula eşyalarıda yükleyip tekrar adıyaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?