• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ewt kızlarya acayip heyecanlıyım insaalh istediqimiz yerler cıkar yine hayırlısı olsun turkbayragi :Saruboceq:

mrha.s. arkadaslar.bızde bu sene doguya tayıncıyız.ilk tayınımız olacak hayırlısı.cok heyecanlıyım.hakkımızdahayırlı olan yerler gelır ınsallh.

Hepinizin gönlünden geçen yerler olur inş.tayin yerleriniz arkadaşlar..Biz geçen sene atlattık tayin işini,ama arkadaşlarım var tayinci bu sene,bende merakla bekliyorum yani..

merhaba kızlar biz de doğudayız iki yıl oldu geleli 1 ylımız kaldı. inşallah istediniz yerler çıkar..

off off :delphin:
beklemek ınsanı delı edıyor..
sanırım saat 17:00 den sonra acıklanacak..
gecen yıl oyle olmus :delphin:

Merhaba arkadaşlar benim eşimde polis şuan malatyada bugün geçmek bilmiyor ,açıklansada kurtulsak şu meraktan, ben izmitteyim 1 yıldır iş nedeniyle ayrıyız inşallah izmite gelebilir, İstanbul olursa diye korkuyorum. bugün herşey belli olacak hayırlısı herkese

kızlaracıklandıııııııııııııııııııııııdelikafadulden veeeeeeeeeeeeeee ıstedıgımızyermardınnnnnnnnnnnnnnnnnnn.oleyyyyyyy.oh beheyecandan ölecektım.hayırlısı olsun ılk ben yazıyım dedım

Back